~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkayaykut
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Mesaj gönderen berkayaykut »

Son loncasının kandilini en içten dileklerim ile kutlar ayrıca sevgililer gününüzünde kutlu olması dileğiyle . . .
- Hanedanxseff [(^)Ecel Getiren]
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

Resim

. AykutBerkayYıldırım . . .
Kullanıcı avatarı
sonxdelii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonxdelii »

Tüm Sonx ailesinin Kandilini kutlarım !!!
Resim
[Sonxdelii] (49) [SoNxCeSuR] (49) [SoNxDeeLi] (49)
[(^)Ashab-ı Kehf] [(^)Ejder Asa] [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

Tüm sonxlerin kandilini en içten dileklerimle kutlarım

ZamanxHephaistos
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

SONXCURE YANİ ÜNAL .. FORUMDA BOŞ KONU AÇAN ARKADAŞIN VAR BİR UYARI VER ŞU 6 DİL BİLEN kaba arkadaşına forum hesap adı Sonxlazz ! :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rasaa »

[quote="Sonxvakit"]şu yazdıklarına bak ya allah aşkına cevap vermeyim diyorum ama kendimi alı koyamıyorum bana söylediğin sözlere bak.ben size danışmadan hiç bir iş yapmıyordum taki loncayıo değilde kendini düşündüğünü anlayana kadar sen cemil bey her zaman kendini düşündün asla ve zinhar hiç loncayı düşünmedin loncayı düşünmeyen bir,ne aalacağım kararı danışacak değilim lonca içinde aldığım kararı kimseye sormak zorunda da değilim işine gelmeyen gider, bu lonca sevenleri ile sonx indir ve ben bu loncanın başkanıyım loncayı kuranda benim yönetende sen kim oluyorsunda beni yağptığım işler ile yargılıyorsun gideceksen gidersin çamur atmanın mantığı ne.
şunud asöylemeden edemeyeceğim madem bu kadar sonx hayranıydın neden ben oyunu bıraktığımda loncayı toparlamadın hani loncanın herşeyi bilen adamısınya her doğru senden çıkarya neden ben yokken toparlamadın loncayıda elalemin adamalrı ile sığınak migrat dolaşıyodun ? ben söliyim bencildin çünki sürekli kendini düşünüyordun bütün setlerini tamamladın artık sonx e ihtiyacın kalmadı değilmi ? artık emir alman gereken bi başkanında yok kafana göre takılırsın ama unutmaki bu loncada benim dediğim olur senin yada başkasının değil. bu beğenmediğin adam 5 kişilik loncayı meranın en büyük loncası yaptı bunu sen bilie hazmedemedin, bırak diğer loncaları. ben ukala, bencil, kendini beğenmiş , item düşkünü ve asla kendinden başka kimseyi düşünmeyen biriyim ve sen bunu 2 yıl sonra fark ettin yolun açık olsun lonca forum sayfamızdan çık karakterlerin adını da değiştirmeyi ihmal etme eğer isim e pin in yoksa biz sonx ailesi olarak sn veririz. (eminim değiştirmeyeceksin ve senden diğerleri kervanına katılacaksın ) ha bi hatırlatma daha loncadan dolaylı yolardan çıkardığım ve loncadan direk attığım kişiler bi lonca kuruyor sende onlara katılırsın hüükümdardı sanırım sonx den ayrıldım dersen direk alırlar seni

Evet ben başkalarıyla grup yaptım ama bu kişiler benim arkadaşlarımdı...Ben hiç bir arkadaşımı yarı yolda bırakmadım. Bırakmamda. Evet düşürebilecek setlerimin hepsini düşürdüm ama bunu düşürürken çoğunda sen yoktun o sıralar sen oyunu bıraktığını falan yazıyordun. (-seninle çok az şey düşürdük aksine senin çarına sen içinde yokken çok şey düşürdüğümüzü iyi bilirim -belkide kıskandın , ne bileyim) Sen kendini pek havalarda görüyorsun ( Gururlanma Padişahım sende büyük Allah var) ( En büyük günah Kibirdir. Fazla kibirlenme bence ) sen bu loncayı tek başına kurmadın, bu loncayı kurarken 5 kişi idik ve sende bu üyelerden birisiydin. Evet seni seçmiştik başkan olarak , belki en büyük hatayı yaptık , çünkü sen başkan olduğunda kendini sanki erişilmez biri olarak gördün, biz sana en büyük kötülüğü yaptık...Sen oyunu bıraktığında bırakma kararında ne diyordun, hatırla... Bu grup bölgelerinde bana hiç item düşmüyor, onun için bırakıyorum falan dediğini unutma... Demekki sende hep kendini düşünmüşsün Abdullah BEYYY...Demekki bana bencil derken kendinden bahsetmişsin...Bu loncayı da sen kurmadın üstüne basa basa söylüyorum bu loncanın temelleri 5 kişi ile atıldı, buda senin bencilliğini gösterir. Bu loncayı kurduktan sonra açmış olduğum ve kastığım çarların ismini değiştirip, değiştirmeyeceğimi sanamı soracam, haddini billll. Bir de sen yokkende biz bu lonca ile yolumuza devam ettik, hep bize yakın olan arkadaşlarımızla her an konuşmada idik, ama sen o sıralar İKV de item düşmediği için başka oyunlara takılıyordun, tabikide o oyunda burada olduğu gibi tutulmadığın için geri geldin, bizde istemiştik geri gelmeni (hata etmişim) Benim itemleri düşürdüğümde, benimle olan arkadaşlar(senin elalem dediğin) daha sonra bizim loncaya dahil oldular , bunu da unutma... Yani bu loncayı da sen büyütmedin...Ben senden de emir almadım sadece oradaki arkadaşlarımın toplanması üzerine bende icap ettim , senin emirlerine falan değil... Ben her zaman demiştim bizim oyunda bir araya gelmemizde en büyük etken arkadaşlıktır, diye.. Lonca ve oyun bahane... Ama sen arkadaşlığı değil loncayı ön planda tutmuşsun, lonca dışındakileri hiç arkadaş görmemişsin ve görmedin de...Bu sayfayı terk etmem, çünkü burada sen yoksun sadece (eğerki arkadaşlarım beni terk ettiklerini yazarlarsa o başka) benim arkadaşlarım var.İsim epini alacak param olmasa bile senden isteyecek değilim,(Allah senin gibilerin eline düşürmesin) Sen epin alacak paranı loncaya yeni katılan arkadaşlara harca!..(Benim içinde olsa, kasa parasını( _daha öncede yapıldığı gibi_) kendi şahsi işlerinde harcamanı tavsiye etmem.) Tekrar ediyorum bu lonca senin sayende büyümedi, bizlerin sayesinde büyüdü bir tek sen yoksun Abdullah Beyyy...

Evet Meranda yeni lonca kurulumu varmış, bunu da, bende loncadan kendi isteğiyle ayrılmış olan bir arkadaşımızdan yeni duydum, tabikide davet ederlerse neden olmasın... Davet etmezlerse de dışarıdan destekleyeceğim...Hayırlı olsun Merana, kardeşlerime... Hadi ben, davet edildim ve o loncaya katıldım, peki sen ne yapacaksın? Diyorsun ya böbürlenerek benim attığım adamlardan oluşmuş( belkide korkuyorsun senin şu an içinde olduğun loncadan daha iyi olacaklar ve daha iyi yönetilecekler) lonca diye, bilip bilmeden konuştuğun kişiler seni hiç almayacaklar aralarına bir daha ne oyun aleminde nede gerçek hayat da... Beni bilen biliyor, senide biliyorlar ve sonradan farkına varanlar da (hani diyorsun ya loncadan attığım adamlar) (-ki ben loncadan kendi isteğimle ayrıldım, senin isteğinle değil) biliyorlar...
Aslında çok şey var daha anlatılacak ama şu an yeri ve zamanı değil... Geride kalan arkadaşlara sabır diliyorum...Benim yaptığım gibi yapmayın (bırakıp, gitmeyin) o loncayı da, böyle kibirli, kendini beğenmiş kişlerin ellerine teslim etmeyin...[/quot Selamlar öncelikle herkese bunasıl bir yazı kardeşim sen kim ve ne sanıosun kendinide lafı bizlere kadar getirebiliosun acaba sorması ayıptır ben rassaaaaaaa senmi beni onur u özgür u kovdunda böyle şeyler yazıosun beni konuşturma olayların içerisine sokma cuma bak hatır falan dinlemem lonca kuruorum kurmuorum kimseyide bağlamaz bu mesele bu konun uzamasını istemıosan bir ance yaptığın yazdığın hatayı telafi et özür yazını yaz yemin ediyorum ben bi başkası değilim dediğimide yaparım ki benm forumla bir işimde asla olmaz reklam peşinde değilim ben bazı insanlar gibi senden büyük insanlarlada düzgün konuşmanı tavsiye edıorum yazını beklıorum yoksa ben bir yazacam pir yazıcam kimsede tutamıcak herkese iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rasaa »

Tüm sonx ailesinin kandilini kutluorum
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sonxteam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sonxteam »

burhanabi yazdı:Sonx loncasının mevlüt kandilini en içten dileklerimle kutlarım
sokaktakiadam yazdı:Denge Ailesi Olarak Sonx Loncasının (Ailesinni) Kandilini Kutlar Hayırlı Kandilelr Dileriz.
lazizas yazdı:Zamanxtean ailesi olarak kıandılınız mubarek olsun
berkayaykut yazdı:Son loncasının kandilini en içten dileklerim ile kutlar ayrıca sevgililer gününüzünde kutlu olması dileğiyle . . .
sonxdelii yazdı:Tüm Sonx ailesinin Kandilini kutlarım !!!
Cengaverx yazdı:Tüm sonxlerin kandilini en içten dileklerimle kutlarım

ZamanxHephaistos
rasaa yazdı:Tüm sonx ailesinin kandilini kutluorum
Teşekkürler. Sizlerinde kandili kutlu olsun. İyi forumlar.
Resim

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rasaa »

apo o yazıyı bir an önce forumda görcem sora demedi deme bizler kendi isteğimizle ayrıldık o loncadan ve sebebini de şimdi burda söylemek istemıorum yazına göre konuşcam bundan sora olaylar büyümesin istıosan söylediklerini düzelt
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sonxquit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxquit »

Yasar abi Daha oncede soledigim gibi bu konu uzerinde tartisma yapilmasin. Sonxlaz gereken konuyu Genel Sohbete acti oraya yazin orda kavga edin orda tartisin.
Resim
* HAYATIM = KIZIM *
cCcReiscCc
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cCcReiscCc »

Selamın Aleyküm... Lonca alımınıZ vaRmıdır ?
Türkxxesesli ...

“Lonca İletişim” sayfasına dön