bide 1 arz 3 lodosa esit demissin buna koptum iste gel biz 3 kisi sen tek ws bkalim kim kime esit
Mecxgardiyan sen cocukmusun ?
Mecxgardiyan sen cocukmusun ?
Arkadasim siz her yendigizde foruma konumu acicaksin. biz her yendigimizde konu acsaydik vay bu forumun haline. arzlar az demissin buna gulerim arzlar bu etkinlikte lodoslardan fazlaydi lutfen bu cocukca hareklerine son ver.
bide 1 arz 3 lodosa esit demissin buna koptum iste gel biz 3 kisi sen tek ws bkalim kim kime esit
auril & DoubleLift
Re: Mecxgardiyan sen cocukmusun ?
Auril yazdı:Arkadasim siz her yendigizde foruma konumu acicaksin. biz her yendigimizde konu acsaydik vay bu forumun haline. arzlar az demissin buna gulerim arzlar bu etkinlikte lodoslardan fazlaydi lutfen bu cocukca hareklerine son ver.
Çocukla çocuk olma....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Çocuk eğleniyor işte.. Böylelerine 1 numara sizsiniz, en iyi sensin diyeceksin geçeceksin elden başka ne gelir 
AteşSalih -- TERBİYECİ

Kardeş her yendigine degil 1 hfatada bir aç bi konu paylaş ozamn görelim degilmi. Bir arz 3 lodosa bedelmi sorsunada lodos klanında saglamlık açısından bahsetmiyor. aruil sana uyarım tek dolaşmamayı tercih et zatenj y6 dan çıktıgın yok ama ne ise 
KaSTeLLa
2 3 yaşında cocuk o sen ona ne bakıyosunn adam mıı oo ger zekalının tekii
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bn gecen kp alıodum eldi kesti neyse bşi demedim sonra bunu büyücümle tek bi yakaladım direk yattı 44 lvl büyücümle adamda ejder + zırh var bna vuruo işlemio yani eziq olur bi insan bu kadar olur ztn gardiyan geçenlerde yazmıştı bn cocuksam siz nesiniz die her neyse sonuc olarak bebenin önde gidip bayrak tutanı.
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
LODOS LAR ÖLE BİRŞEYKİ ADAM ALIP GELMEYE GELİNDE ATTİSLİĞİNİ TASLIO TEK GEL DİYİNCE TAVUK GİBİ KAÇIO SİZ ALAYINIZ BEBEK LAN ARZLARDA ARKİLİK REKABET VAR BAKIOMDA ETKİNLİKTE ŞİFALAR MAL GİBİ DURUOOLAR SORNA ZTN YATIOLAR.
Oyunda en asaletli adama progla maden çekiyor diyodu
12 yaşında, çocuk hep lodoslar çok diyodu adamlar duvardan duvaraydı çocukla çocuk olunmazmış
Bir arz 3 lodosu yenermiş gel ws atak
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Bu çocuk Jethro nun akrabası olmalı diyenler
+1
+1
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Zamanında size iyi Koymuşum Ki sizin derdiniz olmuşum
Cocuk dıyonuz oyun'da kestım adamlar kalkıp forum'da konu acıyor asıl cocuk'luk budur. Yediremiyonuz dırekman suclama, yapıyonuz.. Neyse sizle ugraşılmaya gelmez . Gidip te forum hesabı acıp durmayın !
İyi forumlar...
Cocuk dıyonuz oyun'da kestım adamlar kalkıp forum'da konu acıyor asıl cocuk'luk budur. Yediremiyonuz dırekman suclama, yapıyonuz.. Neyse sizle ugraşılmaya gelmez . Gidip te forum hesabı acıp durmayın !
İyi forumlar...
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE