İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Bu Oyunun Gerçek Amaçlarını ve subliminal mesajları Örnek : Meran Şehri .... açıklayın ! Çemberlitaş girişindeki sembolleride görmedim sanmayın !
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Excellence yazdı:Konu açıldı ve metin :
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.
Sonra düzenleme yapıldı :
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.
Şimdi :
/nah
Fatih yazdı:
Sancak Savaşları, büyük ödülü olarak açıklanan “İsim Değiştirme Hakkı”, herhangi bir işlevsel değişikliğe uğramadan “ büyük ödül” vasfını devam ettirmektedir. Lakin, bahsi geçen etkinlik metninde oluşan hata neticesinde, mevcut ödülün katılım gösteren herkese verileceği gibi bir intibah oluşmuştur.
Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır.
6 Sunucu için verilecek olan ödül sayısı, totalde 18 olup ( her sunucu için 3 büyük ödül ), büyük ödülü kazanmaya hak kazanan kişiler resmi forumlarımızdan duyurulacaktır.
Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İkv Yönetimine teşekkür eder sizi ve böyle etkinlikleri izlemeye devam etceğimizi hatırlatırız
Açıklama metinindeki hatayı 6 günde tespit etmeyi başardığınız için ayrıca tebrik ediyorum . . .
/alkış
ALINTIDIR.
:arrow:
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
güncel güncel güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

amenna ve saddakna amentü
Bu kadar yazıyoruz yalancı olduklarını, yalan konuştuklarını, farklı konulara da inadına yazdım. Çünkü haklıyım. Hakkımı arıyorum.
Ama cevap vermemeye devam ederlerse; tepkim artarak devam edecek. Küfür etsem hepsine anında banlayacaklar. Ama fazlasını hakediyorlar. Benim hakkımı yiyen-çalan insana hertürlü tepkiyi de veririm.
Ama cevap vermemeye devam ederlerse; tepkim artarak devam edecek. Küfür etsem hepsine anında banlayacaklar. Ama fazlasını hakediyorlar. Benim hakkımı yiyen-çalan insana hertürlü tepkiyi de veririm.
bir kez yapılan finali iki kez kazanmak imkansızdır.
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649
Koyun yerine koyuyorlar milleti
TİTXAyBüKe - Titxbaşak

Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. Gazi M.Kemal ATATÜRK

Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. Gazi M.Kemal ATATÜRK
istkvxmunise yazdı:Herkes imzasını bu şekilde yapsın.
EYLEM YAPIYORUZ. ESKİ İMZANIZIN Bİ KOPYASINI ALIP BİLGİSAYARINIZDA WORD BELGESİ AÇIP ORAYA TAŞIYIN. AMACIMIZA ULAŞINDA ESKİ İMZANIZI TEKRAR YAPARSINIZ.
SUSMA SUSTUKÇA SIRA BİZE GELECEK.!!
İKV HALKI SESSİZ KALIRSANIZ BU BÖYLE GELİR GEÇER, SESİNİZİ ÇIKARIN İMZANIZI DEĞİŞTİRİN.
VERDİĞİMİ KOPYALAYIP İMZANIZA YAPIŞTIRIN VE İMZANIZ SADECE BU OLSUN.!!
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
İmzam Her şeyi anlatıyor , yoruma ne hacet ?
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Bu konu hk. gereken özür iletilmiş. Artık konu hk. tartışmanın bir anlam kazanmaz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Olan oldu arkadaşlar artık tepki koymaya gerek yok yönetim bunu bize yaptı bir hata dediler tamam eyvallah artık uzatmanın anlamı yok bizim gönlümüzü alacaktır bu yönetim yeniliklerle ! KONU KİLİTLENSE BİLE OLUR...
konu zamanla unutulmus gibi gorunsede yonetimin yapacagi diger hatalarda boyut degistirerek artacaktir.bu yuzden kilitlensede sonuc degismeyecektir.umarim yonetim kirik kalpleri tamir edebilir.