carın susturulması hkn.

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
gokturklerlordu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

carın susturulması hkn.

Mesaj gönderen gokturklerlordu »

GM ler özellikle beni susturan gm esıme kufur ediliyor ve bende esımı savunuyorum benım yerıme kendınızı koyun sızın esınıze kufur edılse acaba sız nasıl bır tepkı verırdınız benım elımde fotogrefta var ozelıme kufur edıp genelden sakın konusan hakkında bana maıl atabılecegım bır adres verın sıze fotoyu gonderım benım esıme haksız yere kufuru sız dahı olsanız kım olursa olsun aynı tepkıyı gorur susturulmak sorun deyıl sorun hadıl duzenın olmaması ben bu adamı 5 kere sıkayet ettım 1 kere susturulmadı neden acaba.
ben bu oıyunu 5 yıldır oynuyorum ve azımdan bır kere kufur cıkmamıstır be susturulmamısımdır benı buradakı herkez tanır nasıl bırı oldugumu bılırler bana sadece maıl adresı gonderın yeter ben baska bısı ıstemıyorum bıde herkeze esıt davranılsın buda zor ama neyse.
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: carın susturulması hkn.

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

gokturklerlordu yazdı:GM ler özellikle beni susturan gm esıme kufur ediliyor ve bende esımı savunuyorum benım yerıme kendınızı koyun sızın esınıze kufur edılse acaba sız nasıl bır tepkı verırdınız benım elımde fotogrefta var ozelıme kufur edıp genelden sakın konusan hakkında bana maıl atabılecegım bır adres verın sıze fotoyu gonderım benım esıme haksız yere kufuru sız dahı olsanız kım olursa olsun aynı tepkıyı gorur susturulmak sorun deyıl sorun hadıl duzenın olmaması ben bu adamı 5 kere sıkayet ettım 1 kere susturulmadı neden acaba.
ben bu oıyunu 5 yıldır oynuyorum ve azımdan bır kere kufur cıkmamıstır be susturulmamısımdır benı buradakı herkez tanır nasıl bırı oldugumu bılırler bana sadece maıl adresı gonderın yeter ben baska bısı ıstemıyorum bıde herkeze esıt davranılsın buda zor ama neyse.
adres veriyorum size küfür içerikli yazıları yazan kişinin fotoğrafını www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine yollayıp ceza almasını sağlayabilirsiniz . ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: carın susturulması hkn.

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ISTANBULFATIHI yazdı:
gokturklerlordu yazdı:GM ler özellikle beni susturan gm esıme kufur ediliyor ve bende esımı savunuyorum benım yerıme kendınızı koyun sızın esınıze kufur edılse acaba sız nasıl bır tepkı verırdınız benım elımde fotogrefta var ozelıme kufur edıp genelden sakın konusan hakkında bana maıl atabılecegım bır adres verın sıze fotoyu gonderım benım esıme haksız yere kufuru sız dahı olsanız kım olursa olsun aynı tepkıyı gorur susturulmak sorun deyıl sorun hadıl duzenın olmaması ben bu adamı 5 kere sıkayet ettım 1 kere susturulmadı neden acaba.
adres veriyorum size küfür içerikli yazıları yazan kişinin fotoğrafını www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine yollayıp ceza almasını sağlayabilirsiniz . ;)

geride kalmışsın.Şikayet et butonu var unuttun yada eski gm yazılarını kopyala yapıştır yaptın.
Serdar abi küfür her türlü yanlış bir şey.Keşke sadece küfür edeni şikayet et butonuna bassaydınız.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön