Gaffar Bey
Beyaz Büyücü
GB Makine
Semiha (?)
bazı yaratıklar
Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Sağol OgüncümSypratan yazdı:Gaffar Bey
Beyaz Büyücü
GB Makine
Semiha (?)
bazı yaratıklar

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:Sağol OgüncümSypratan yazdı:Gaffar Bey
Beyaz Büyücü
GB Makine
Semiha (?)
bazı yaratıklar
Lafımı olur Kanka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Öncelikle kattıklarınız için çok teşekkür ediyorum ve eğer mümkünse bu kapının koordinatlarını sizden istiyorum.Rescuer yazdı:EsinTi yazdı:
İlkten Herkeze Selamlar ,
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Ve düşündügünüz ve araştırdıgınız şeyler gercekten çok güzel . İlkten bu konuyu acan bu konuyu ilk araştıran arkadaşımıza çok çok teşekkürler . Ve yazdıklarınıza baktıgımda daha cok girişlerin METEOR BÖLGESİ ve ya EMINONUN'DEN girilcegini tahmın edıyorsunuz . Ve benım aklıma takıldı bu gun oyuna gırdım ve 12 Level orümceklerin oraya gittim ve baya inceledim . Ve giderken dikkatimi cekti . Bu kapı suana kadar hıc görmedigimiz bir kapı . Ve cok ilginc bir kapı iki evin ortasında olan bir kapı şimdi o kapıyı sizlerle paylaşacagım .
![]()
Arkadaşlar o siyah delik gibi yerler cok dikkatimi cekti . Ama galiba anlamsız . Yorum sizin .
Ve yuvarlak icine aldıgım yerde ise sanki orası yuvarlak ıcıne alınmış gibi dikkatli bakın .
Simdi diceksiniz bu kapı 2 evin kapısıdır. Hayır degil o evlerin kapısınıda cektim.
Buyrun Bakın..
Sağdaki evin giriş kapısı..
Vee! Soldaki evin giriş kapısı !
Arkadaslar illa bu kapıdan giriş olucak demiyorum. Sıgınakları düşünün ordada kocaman kapı var ordan giriyoruz . Olmadı yolun sonuna böyle kocaman bir kapı yaparlar ordan gireriz ? Aynı sıgınaklar gibi . Ve kapının taş'tan olması şaşırttı. Yorumlarsanız Sevinirim . Yardımcı olduysam ne mutlu bana .
Teşekkürler
İYİ FORUMLAR !
Kapının üstünde bulunan "nokta"lar kurşun izlerini andırıyor ve biraz daha genel bakacak olursak haç işaretini antırıyor. Bu tarz bir haç işaretinin ise Çemberlitaş sütununun hemen üstünde görüldüğünü daha önceki mesajlarda belirmiştik. Bu nedenle kapıın, yüksek detayda ve yakından incelenmesi, kapının çevresinin incelenmesi bize pek çok bilgi kazandıracaktır.
Rica ederim ne demek . Kordinata gerek yok . Bu kapı 12 level örümceklerin orda . Hasekinin ordan yukarı dümdüz ilerleyin. 12 Level kırmızı örümcekler var . Kantaşı madeninin orada.
İYİ FORUMLAR !
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yahu bakıyorumda bu yönetim sizin kadar düşünüyomudur acaba 

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar ikv nin bir görevinde karaköyden bahsediyor diyorki burdaki fareadamlar karaköydekilerden çok farklı demek oluyorki karaköy tümüyle fareadamların elinde yanlız farklı diyordu o zaman burdakiler bizim gördüklerimize oranla çok daha iri yarı veya değişik acaba kuklacı karaköydemi ??? biliyorum konu çemberlitaş ama tanımının başında bir fare adam çizilmiş halbuki çemberlitaşın farelerle tek ilişkisi gaffar beyin atolyesini saldırmaları öyle değilmi bence karaköy ve çemberlitaş bağlantılı ama bir insan intikam ister o yüzden gaffar beyin kuklacıyı öldürmek istediğini düşünüyorum çünkü onları yaratan kuklacı böylece sadece o onlara emir verebilir

yok
Kuklacı ile Gaffar Bey şuan için düşman olması imkansız ama intikam alınacak
çünkü o saldırıda genç bilginlerin çoğu öldü gaffar beyin gelip etrafı temizlemesi sonucunda sadece 1 fare adam kaçtı
TOPAL !
Kuklacı ile Gaffar Bey şuan için düşman olması imkansız ama intikam alınacak
çünkü o saldırıda genç bilginlerin çoğu öldü gaffar beyin gelip etrafı temizlemesi sonucunda sadece 1 fare adam kaçtı
TOPAL !
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Bir konu vardı dataları okumuş ve İstihbarat Subayının hain olduğu ortaya çıkmış. Bu konu hakkında yorumların nelerdir Yasin ağa
Datalarla oynama yok sadece datalardan bir ipucu var.
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Kurtlarxfearx yazdı:Bir konu vardı dataları okumuş ve İstihbarat Subayının hain olduğu ortaya çıkmış. Bu konu hakkında yorumların nelerdir Yasin ağaDatalarla oynama yok sadece datalardan bir ipucu var.
He yaw bana cevap verin bir forum yetkilisi kunumu silmiş. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: