birleşmek zorundayız arzlar ve lodoslar...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: birleşmek zorundayız arzlar ve lodoslar...

Mesaj gönderen ikvm »

NihtKiss yazdı:hidra gelsin görücem ben sizi iflis vb gibi değil bunun 1.5 m canı var şöle düşün bi avaşcı 4 bin vursa
10 kerede 40 yapar 100 kerede 400 bin yapar
400 kere vurarak ölebilerki saldırısı savunması çok yüksek bu yaratığın 400 kişi gitse mantıken bi anda kesilebilir ancak
onunda iflis gibi savunması olabilir veya çok zor kesilcek diye hidra alanında kaç kişi varsa hidra ölünce o alandaki herkezin görevi yapılmış olrak sayabilir...
ii data dosyalarına bakmışsın bir daha bak bakalım clases den iflisin canı ne kadarmış öğrenirsin ayrıca 2 hidra geliyor hatırlatırım büyük bi ihtimal birinden hidra pençesi diğerinden komodo bişeyiydi unuttum :lol: öle olabilir ayrıca gmler kesilemeyecek yaratığı neden koysunlarki
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NihtKiss »

zor kesmişler kesememşler değil bakın anlamıyorsunuz hidra gelsin de ben o zaman konuşcam :D
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

şu ana kadar ne konuşulduysa hep yalan çıktı beklenilen alınandan çok farklı geldi bude beklenilenden daha farklı olarak bize sunulacakdır ve biz bunada uyum sağlayacağız hiç bir farkı olmayacam 1 sene sonra anlarız :lol:
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
orkungs96
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen orkungs96 »

her turlu kesriz o kdr birLeşmeye qerek yoktur hrLde xD
İkxxhardy
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

HİDRAYI BİRKERE ÖLDÜRDÜK VE O GRUPTA BENDE VARDIM.ARKADAŞLAR KARŞINIZDAKİ İFLİS VB. GİBİ BİR CANAVAR DEĞİL.BAKIN HİDRAYI YENMEK İÇİN 50 100 KORKAK ADAM DEĞİL.25 TANE TAM ADAM LAZIM.HELE BİR GELSİN OZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ.NEYSE SORU SORACAK OLAN PM ATABİLİR
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Hahahah bak ben buna qülerim işte Nihtkiss in biyerleri sıkıştı daha düne akdar qördüğü lodosu kesiyodu şimdi anladı ben tek başıma bişey yapamam bu oyunda en iyisi qeri adım atım dedi ve attı

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Orhanteber »

İKV Derindeki Sır videosundaki hidrayı görmüşünüzdür.. Elbet kolay bir yönü bulunacaktır.. Ama başta hiçde kolay olacağına benzemiyor.. 80 - 100 kişi olması lazım en başta.. Yoksa ölen taa domuzdan doğacağa benziyo.. Birde arkadaşkar kullanmadığınız şifaları şimdiden hidra bölgesine götürün.. Yeri ve zamanı gelince çok işe yarayacağa benziyor..
Resim

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

ARKADAŞLAR BULDUM HYDRAYI NASIL YENECEĞİMİZİ.BAKIN 3 SENE ÖNCE YİNE GELDİ BU HYDRA.SANIRSAM CUMA AKŞAM SAATLERİNDE GELMİŞTİ.BUNUN İÇİN BİZE SADECE BÜYÜ VE ŞİFA LAZIM.HYDRA ELEKTİRİĞE KARŞI OLDUKÇA GÜÇSÜZ VE O YÜZDEN YAKLAŞAMIYOR.BU YÜZDEN YANINDAKİ YARDIMCISI YEŞİL DEV VAR AKREPE BENZİYOR ONU YOLLUYOR.TAKTİĞİ BULDUM ARKADAŞLAR.(İNANMAYANLAR 2007/10/12 BUGUN KESTİK KESEN BİRİSİ VARSA SORABİLİR.)
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Orhanteber yazdı:İKV Derindeki Sır videosundaki hidrayı görmüşünüzdür.. Elbet kolay bir yönü bulunacaktır.. Ama başta hiçde kolay olacağına benzemiyor.. 80 - 100 kişi olması lazım en başta.. Yoksa ölen taa domuzdan doğacağa benziyo.. Birde arkadaşkar kullanmadığınız şifaları şimdiden hidra bölgesine götürün.. Yeri ve zamanı gelince çok işe yarayacağa benziyor..

Dostum 80-100 kişiyle ne kesiyosun Allah aşkına :) İflise git 100 kişi yine kesemezsin çünkü bazen akıl güçten önce gelir. İstersen 1000 kişi git iflise yaklaşanı öldürür. Ama taktiğini bildinmi 2 kişiylede kesilir kesildide. Hydra'yı kesmemiz için yine bence adam değil akıllı adam lazım ki kesilebilsin.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

JuaquiN yazdı:
Orhanteber yazdı:İKV Derindeki Sır videosundaki hidrayı görmüşünüzdür.. Elbet kolay bir yönü bulunacaktır.. Ama başta hiçde kolay olacağına benzemiyor.. 80 - 100 kişi olması lazım en başta.. Yoksa ölen taa domuzdan doğacağa benziyo.. Birde arkadaşkar kullanmadığınız şifaları şimdiden hidra bölgesine götürün.. Yeri ve zamanı gelince çok işe yarayacağa benziyor..

Dostum 80-100 kişiyle ne kesiyosun Allah aşkına :) İflise git 100 kişi yine kesemezsin çünkü bazen akıl güçten önce gelir. İstersen 1000 kişi git iflise yaklaşanı öldürür. Ama taktiğini bildinmi 2 kişiylede kesilir kesildide. Hydra'yı kesmemiz için yine bence adam değil akıllı adam lazım ki kesilebilsin.
Katılıyorum Biz Solucana 18 Kişi Gittik Kesemedik Sonra 6 Kişilik ELİT BİR GRUPLA EZDİK ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön