Batuhan senin oyun oynamaya niyetin varsa oyununu oyna onla bunla uğraşma
yada kendi kendine sor beni neden bu kadar aşalıyorlar yada neden beni sevmiyorlar
acaba ben pürüz bir insanmıyım geçimsiz sürekli problem üreten bir kişiliğe sahipsin
az kendini düzelt elalemin işleri ve yaptığıyla uğraşma
oyunu bıraktığım için forum üzerinden yorum yaptım hakkında
hee şunuda unutma biz 39 lvl ken sen lvl kasmaya çalışıyordun o nedenle seni oyundan pek tanımam
Yakamox Loncası Üyeler Listesi
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
Re: Yakamox Loncası Üyeler Listesi
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
murat abim ne zaman geliyorsun agahın önünde oyurduk seni bekliyoruz valla olmuyo böyle:)Exelcium yazdı:Batuhan senin oyun oynamaya niyetin varsa oyununu oyna onla bunla uğraşma
yada kendi kendine sor beni neden bu kadar aşalıyorlar yada neden beni sevmiyorlar
acaba ben pürüz bir insanmıyım geçimsiz sürekli problem üreten bir kişiliğe sahipsin
az kendini düzelt elalemin işleri ve yaptığıyla uğraşma
oyunu bıraktığım için forum üzerinden yorum yaptım hakkında
hee şunuda unutma biz 39 lvl ken sen lvl kasmaya çalışıyordun o nedenle seni oyundan pek tanımam
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
batuhangsxtwo yazdı:Merhabalar,
03.12.2009 20:19:50 tarihinde kuklaci sunucusunda Yakamozxpesimist isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 2 Gün süre ile Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
mail şifremi verirdimde çara girersiniz filan
Bir Daha Bu Konuya Mesaj atarsan Bitiririm Seni Adam ol ! Hiç Bi Yorum yapmıyorum Bilen Biliyor seni nede osla
- batuhangsxtwo
- İri Fare Avcısı
gel bitir bakalım ws edelim
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Lan qeLsene İzmire Orda qöreyim Seni . ! ADamlık Oyunda Olmaz Cok İstiyosaN Her ÇarımLa qeLirm..
Bi ZamanLar Bu Bana Şunu Dedi O Bana Şunu Yaptı Diye Şikayet eden Veled Şimdi vs mi Teklif Ediyor ?
Bi ZamanLar Bu Bana Şunu Dedi O Bana Şunu Yaptı Diye Şikayet eden Veled Şimdi vs mi Teklif Ediyor ?
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lyder tamam kardesim konuyu kapat cevap verme bir daha batuhan denen 14 yasındaki aciz cocuk sen milletin açıklarıyla ugrascana git kendi açıklarını kapat bir daha da bu konuya yorum yapma bu konuda senin yerin yok kesilip millete hırsız demeyi bilirsin ancak hadi sana güle güle görüşmemek dileğiyle
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
vay anasına be bi foto ekleyemedim kusura bakmayın foto ekleyem derken yazıları ekledik:)
Konu Kişisel tartışmalara dönüştüğü için Kilitlenmiştir. (Bknz Forum kuralları Madde 2)