Klan savaşı cıkardılar Ustune Bıde Paket vercez dedıler Bekledık Kekledıler Resmen bızı !!
Adamlar 15 gun sonra dedı Paket vercez daha vercekle guya Bu mıllet bosunamı savaştı !!
Onu bırakın BıdE ustune Yalan söledıler ANca ısı guclerı mılleten para kazanmak baska bı ıslerı yoq Bu Gmlerın Bı desteklerı yoq...
1!!!MADEM PAKet VERmıcEkTıNız Nıye DÖNekLık BASKoyDU !!!
SAygılarla: KaNuNxSHaRk Esenle Kalın :evil:
GMleR Bu kadAR Dönek OLurmu dedım oldu :S
- kanunxsharkk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
GMleR Bu kadAR Dönek OLurmu dedım oldu :S
KaNuNxsHaRk
Re: GMleR Bu kadAR Dönek OLurmu dedım oldu :S
Biz bu konuyu günler önce tartıştık,hatta eylemler bile yapıldı çoğu sunucularda..
Arzlar lodoslar savaşmadılar içeride protesto amaçlı,neler oldu neler az forum takip edin
Arzlar lodoslar savaşmadılar içeride protesto amaçlı,neler oldu neler az forum takip edin
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: GMleR Bu kadAR Dönek OLurmu dedım oldu :S
Sancak Savaşları, büyük ödülü olarak açıklanan “İsim Değiştirme Hakkı”, herhangi bir işlevsel değişikliğe uğramadan “ büyük ödül” vasfını devam ettirmektedir. Lakin, bahsi geçen etkinlik metninde oluşan hata neticesinde, mevcut ödülün katılım gösteren herkese verileceği gibi bir intibah oluşmuştur.
Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bilginize.
Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bilginize.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>