Herkese merhaba,
Bu sabah gelen güncelleme ile bir çok sorun ortaya çıktı. Oyuna girdiğimde plus paketimin silindiğini gördüm. Hal bu ki daha 1 haftası vardı. Neyse dedim 3 aylık kutu var elimde onu yükliyeyim. E-Pin sayfasından giriş yaptıktan sonra elimdeki lisansı girdim ve onayladığım da sunucu hatası verdi. Bu hatayı destekten bildirmek istediğimde yine sunucu hatasıyla karşılaştım.
Özetle Plus paketim silindi, E-pin üzerinden yükleme yapılmaya çalışıldığında sunucu hatası alıyorum. Destek sistemine erişmek istediğinde benzer sunucu hatası alıyorum.
Yöneticilerin ve yazılım ekibinin konuyla ilgilenmesini rica ederim.
Plus paket uçtu, Destek sayfası çalışmıyor, E-Pin Sorunlu
Plus paket uçtu, Destek sayfası çalışmıyor, E-Pin Sorunlu
Herkese iyi oyunlar.
*-Tılsım Server-*
Rich
*-Beyaz Köşk-*
Rozabay
Rich
*-Tılsım Server-*
Rich
*-Beyaz Köşk-*
Rozabay
Rich
Re: Plus paket uçtu, Destek sayfası çalışmıyor, E-Pin Sorunlu
rich yazdı:Herkese merhaba,
Bu sabah gelen güncelleme ile bir çok sorun ortaya çıktı. Oyuna girdiğimde plus paketimin silindiğini gördüm. Hal bu ki daha 1 haftası vardı. Neyse dedim 3 aylık kutu var elimde onu yükliyeyim. E-Pin sayfasından giriş yaptıktan sonra elimdeki lisansı girdim ve onayladığım da sunucu hatası verdi. Bu hatayı destekten bildirmek istediğimde yine sunucu hatasıyla karşılaştım.
Özetle Plus paketim silindi, E-pin üzerinden yükleme yapılmaya çalışıldığında sunucu hatası alıyorum. Destek sistemine erişmek istediğinde benzer sunucu hatası alıyorum.
Yöneticilerin ve yazılım ekibinin konuyla ilgilenmesini rica ederim.
desteğe iletirsen daha iyi olur veya hızlı desteğe ilet ordan aldığın cevaba göre normal desteğe ilet
Manyakk [49]
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Gerekli bilgilendirme
viewtopic.php?f=46&t=51929
açıklanmıştır yeni konu açarak forumu kirletmeyelim arkadaşlar..
Aslında kirletme bazlı değil. Benim aboneliğimin sobee üzerinden olduğunu belirtmemişim. Yönlendirdiğiniz konuda sadece ttnet aboneleri ile alakalı. Hızlı destekten bir moderatöre pm atacağım. Umarım sorunlar kısa zamanda çözülür.YasinKocamanca yazdı:Gerekli bilgilendirme
Herkese iyi oyunlar.
*-Tılsım Server-*
Rich
*-Beyaz Köşk-*
Rozabay
Rich
*-Tılsım Server-*
Rich
*-Beyaz Köşk-*
Rozabay
Rich
Evet bir sorun var.rich yazdı:Aslında kirletme bazlı değil. Benim aboneliğimin sobee üzerinden olduğunu belirtmemişim. Yönlendirdiğiniz konuda sadece ttnet aboneleri ile alakalı. Hızlı destekten bir moderatöre pm atacağım. Umarım sorunlar kısa zamanda çözülür.YasinKocamanca yazdı:Gerekli bilgilendirme
İmzanızdaki karakter adından yola çıkarak yaptığınız son yüklemeyi kontrol ettim.
Sorun yaşadığınızı tespit ettik. Öncelikli olarak yazılımcı arkadşalarımız şu an ilgilenmekteler.
Size geri dönüş yapabilmemi için lütfen destek sayfamızdan iletişim/destek formunu seçerek, Plus Paket bildirim tipi ile bize başvurunuz.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Bilgilendirme için teşekkürler.Lathander yazdı:Evet bir sorun var.rich yazdı:Aslında kirletme bazlı değil. Benim aboneliğimin sobee üzerinden olduğunu belirtmemişim. Yönlendirdiğiniz konuda sadece ttnet aboneleri ile alakalı. Hızlı destekten bir moderatöre pm atacağım. Umarım sorunlar kısa zamanda çözülür.YasinKocamanca yazdı:Gerekli bilgilendirme
İmzanızdaki karakter adından yola çıkarak yaptığınız son yüklemeyi kontrol ettim.
Sorun yaşadığınızı tespit ettik. Öncelikli olarak yazılımcı arkadşalarımız şu an ilgilenmekteler.
Size geri dönüş yapabilmemi için lütfen destek sayfamızdan iletişim/destek formunu seçerek, Plus Paket bildirim tipi ile bize başvurunuz.
Bilginize.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Satın almış olduğunuz E PIN karşılığı olan üyelik paketi dün akşam itibari ile aktif edilmiştir.Lathander yazdı:Evet bir sorun var.rich yazdı:Aslında kirletme bazlı değil. Benim aboneliğimin sobee üzerinden olduğunu belirtmemişim. Yönlendirdiğiniz konuda sadece ttnet aboneleri ile alakalı. Hızlı destekten bir moderatöre pm atacağım. Umarım sorunlar kısa zamanda çözülür.YasinKocamanca yazdı:Gerekli bilgilendirme
Bilginize.
Aksaklık için özür dileriz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
İlginiz için teşekkür ederim.Lathander yazdı: Satın almış olduğunuz E PIN karşılığı olan üyelik paketi dün akşam itibari ile aktif edilmiştir.
Aksaklık için özür dileriz.
Herkese iyi oyunlar.
*-Tılsım Server-*
Rich
*-Beyaz Köşk-*
Rozabay
Rich
*-Tılsım Server-*
Rich
*-Beyaz Köşk-*
Rozabay
Rich