Kaldırma hakkında
Re: Kaldırma hakkında
Kaldırmaya Hiç Vermemek En Mantıklısı...
kfat4 yazdı:Klandayken canlandırma 1 puan veya 15 puan olmalıdır. 1 puanda hiç kimse etrafında değilken canlandırır, enerjı verirsiniz. 15 puandayken etrafında adam da olsa canlandrır onun kaçmasını sağlarsınız. Ayrıca 1 puan iken dirençleri çift yapıp devasa bir dayanıklılık oluşturabilirsiniz
Bu devasa bir dayanıklılık karşımızdaki savaşçının element olmasına bağlı karşımızdaki maksimum hazar ise hiç bir etkisi olmaz.
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ewt emde adam kaldırılmaz ama lazım oluyo bence rakipler uzaklaşıyosa kaldırabilirsinde
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
asla katılmıyorum kaldırması 15 olmayan bi şifa olmamalı :!:
Arkadaşım Kaldırma İşe Yaramıyor ArtıkXxkontxx yazdı:asla katılmıyorum kaldırması 15 olmayan bi şifa olmamalı :!:
kaldırma mutlaka olmalı ama 1 yada 5 puan arası şöyle düşünün hani değişmez yeteneklerimiz var ya şifa ve bilgisi onlara hiç vermediğinizi düşünün ne işe yarıcak kaldırmada öle mutlaka 1 yerde işe yarayacak bir yetenekdir kaldırma 1 puanda olsa verilmeli bnm çoğu yerde işime yaradı 1 puan kaldırma sancak sunucusunda zaten kaldırması 15 olan şifacı çok nadir görüorum bn
ben yolu gösterdim yoldaki engeller size kalmış aşarsanız sonunda ödül var
ben yolu gösterdim yoldaki engeller size kalmış aşarsanız sonunda ödül var

________________________________________________________________________________
Oyunu bilen çok az kişi var. 4 yıllık oyun hayatımda hep canlandırmayı 15 yapıyorum. Sen 1 veya 5 puanla git sığınağa bak seni nasıl kovarlar izle. Diyelim ki can kurtaran atmayı unuttun . Büyücüyü düşünen adam öldürdü. Sen onu 1 puanla kaldırırsan hem daha fazla kudret gider hemde büyücü 1 can 1 kudret ile kaldırırsın düşünen adam sizi izliyorken oturman engellenir yani büyücü oturamaz ve kudret kaç ? 1 büyücüye yazık be arkadaşım şifacının yüz karasısınız be.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Ve ayrıca eklıyımkı 1 puanla klan savaşında bir adamı kaldırırsan bir büyücünün sana attığı elektrik o adama da gider ve o adam canlandığı gibi ölür. Helal olsn size.ibrahim99 yazdı:Oyunu bilen çok az kişi var. 4 yıllık oyun hayatımda hep canlandırmayı 15 yapıyorum. Sen 1 veya 5 puanla git sığınağa bak seni nasıl kovarlar izle. Diyelim ki can kurtaran atmayı unuttun . Büyücüyü düşünen adam öldürdü. Sen onu 1 puanla kaldırırsan hem daha fazla kudret gider hemde büyücü 1 can 1 kudret ile kaldırırsın düşünen adam sizi izliyorken oturman engellenir yani büyücü oturamaz ve kudret kaç ? 1 büyücüye yazık be arkadaşım şifacının yüz karasısınız be.
İyileştirme büyüsü 1 ise = Mantıksız insansın demektir.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İbrahim99 konunun 2009 da acıldıgının farkındasın demi
Sıgınak ve migrat grup bölgeleri oyuna 11 haziran 2010da geldi
2009da böyle birşey olmadıgından yetenek puanlama tercihleri de o zaman farklıydı 
Sıgınak ve migrat grup bölgeleri oyuna 11 haziran 2010da geldi
Merhaba,
Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.