Yeni çalışmam...

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Sanalkorkun

Yeni çalışmam...

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Şimdiye kadar ki tüm önerileri dikkate alarak yapmaya çalıştığım bir resim.Umarım hoşunuza gider...
Resim ile ilgili eleştirileriniz veya önerileriniz varsa söyleyiniz.

Resim
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
backwoods
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: Yeni çalışmam...

Mesaj gönderen backwoods »

Bak benden sana ufak bir öneri, dikkate alıp almamak sana kalmış tabiki..
Hep İkv için birşeyler yapmaya çalışıyorsun , malzeme kısıtlı , mekan kısıtlı ve karakter kısıtlı maalesef , birazda farklı çalışmalar dene , internetten biraz araştırma yap, veyahut bak ben kendime özgü çalışmalarla vaktimi geçiriyorum , bilgilerimi unutmama adına , okul durumları olmasa profesyonel şekilde desen tasarımlarıyla para kazanacağım birkaç iş beni kovalıyor şuanda..
Gördüğüm kadarıyla çoğu çalışmada (darılmaca olmasın) çok vasat kaldığın oluyor ve amatörce bir tasarım ortaya çıkıyor..
Benden sana şu tavsiye ki bunu aklında tut, farklı şeyler yap , canlı renkler kullan ,ufak tefek hilelere başvur ;), çalışma boyutunu yüksek tut, ve ikv sınırlarından kurtul..
Ben kendimi örnek vermek istemem şahsen ama sonuçta bir tavsiyede bulunuyorum :) benim tarzımıda incele , başkalarınınkinide ve özgün bir tarz yakala..
Ve diğer tüm üyelerede söylüyorum, vasatta olsa çok muhteşem olmadıkça sürekli övme işini yapmayın, karşınızdakini o anda mutlu etsede uzun vadede yarar sağlamayacaktır..
Başarılar..
backwoods www.ikvonline.net Yönetici..
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

backwoods yazdı:Gördüğüm kadarıyla çoğu çalışmada (darılmaca olmasın) çok vasat kaldığın oluyor ve amatörce bir tasarım ortaya çıkıyor..
Benden sana şu tavsiye ki bunu aklında tut, farklı şeyler yap , canlı renkler kullan ,ufak tefek hilelere başvur , çalışma boyutunu yüksek tut, ve ikv sınırlarından kurtul..
'backwoods' a tamamen katılıyorum kardeşim. Biraz daha farklı farklı şeyler denemelisin. Resmin bana göre şu anda en hoş görünen tarafı aşağıdaki bulut ve cami brush'ları. Daha değişik çalışmalarını bekliyoruz :)
Emeğine sağlık.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

yaw resim açılmıyor :)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

backwoods yazdı:Bak benden sana ufak bir öneri, dikkate alıp almamak sana kalmış tabiki..
Hep İkv için birşeyler yapmaya çalışıyorsun , malzeme kısıtlı , mekan kısıtlı ve karakter kısıtlı maalesef , birazda farklı çalışmalar dene , internetten biraz araştırma yap, veyahut bak ben kendime özgü çalışmalarla vaktimi geçiriyorum , bilgilerimi unutmama adına , okul durumları olmasa profesyonel şekilde desen tasarımlarıyla para kazanacağım birkaç iş beni kovalıyor şuanda..
Gördüğüm kadarıyla çoğu çalışmada (darılmaca olmasın) çok vasat kaldığın oluyor ve amatörce bir tasarım ortaya çıkıyor..
Benden sana şu tavsiye ki bunu aklında tut, farklı şeyler yap , canlı renkler kullan ,ufak tefek hilelere başvur ;), çalışma boyutunu yüksek tut, ve ikv sınırlarından kurtul..
Ben kendimi örnek vermek istemem şahsen ama sonuçta bir tavsiyede bulunuyorum :) benim tarzımıda incele , başkalarınınkinide ve özgün bir tarz yakala..
Ve diğer tüm üyelerede söylüyorum, vasatta olsa çok muhteşem olmadıkça sürekli övme işini yapmayın, karşınızdakini o anda mutlu etsede uzun vadede yarar sağlamayacaktır..
Başarılar..
Farklı çalışmalarımda var tabii ki,İkv ye yönelik çalışmalarla kısıtlı değilim fakat İkv ile ilgili çalışmalar hoşuma gitti için uğraş veriyorum.
Locus yazdı:'backwoods' a tamamen katılıyorum kardeşim. Biraz daha farklı farklı şeyler denemelisin. Resmin bana göre şu anda en hoş görünen tarafı aşağıdaki bulut ve cami brush'ları. Daha değişik çalışmalarını bekliyoruz :)
Emeğine sağlık.
backwoods yazdı:Gördüğüm kadarıyla çoğu çalışmada (darılmaca olmasın) çok vasat kaldığın oluyor ve amatörce bir tasarım ortaya çıkıyor..
Benden sana şu tavsiye ki bunu aklında tut, farklı şeyler yap , canlı renkler kullan ,ufak tefek hilelere başvur , çalışma boyutunu yüksek tut, ve ikv sınırlarından kurtul..
'backwoods' a tamamen katılıyorum kardeşim. Biraz daha farklı farklı şeyler denemelisin. Resmin bana göre şu anda en hoş görünen tarafı aşağıdaki bulut ve cami brush'ları. Daha değişik çalışmalarını bekliyoruz :)
Emeğine sağlık.
Bu çalışmam diğer çalışmalarıma nazaran biraz daha farklı görsel açıdan biraz daha iyi ve renk tonlaması olarak benim gözümde daha kaliteli.
Tokerx yazdı:yaw resim açılmıyor :)
Resim
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Sanalkorkun yazdı:
backwoods yazdı:Bak benden sana ufak bir öneri, dikkate alıp almamak sana kalmış tabiki..
Başarılar..
Farklı çalışmalarımda var tabii ki,İkv ye yönelik çalışmalarla kısıtlı değilim fakat İkv ile ilgili çalışmalar hoşuma gitti için uğraş veriyorum.
Locus yazdı:'backwoods' a tamamen katılıyorum kardeşim. Biraz daha farklı farklı şeyler denemelisin. Resmin bana göre şu anda en hoş görünen tarafı aşağıdaki bulut ve cami brush'ları. Daha değişik çalışmalarını bekliyoruz :)
Emeğine sağlık.
Emeğine sağlık.
Bu çalışmam diğer çalışmalarıma nazaran biraz daha farklı görsel açıdan biraz daha iyi ve renk tonlaması olarak benim gözümde daha kaliteli.
Tokerx yazdı:yaw resim açılmıyor :)
Resim
şimdi açıldı teşekkürler phliyi mor tonlarında yapmışsın o pek hoş gözükmedi ve evleride geçmek çok zor sadece bazı bölümleri gözüküyor
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Redbull
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Redbull »

Hayalgücüne hayranım gerçektende,Renk tonlaması bi harika olmuş.Philiye verdiğin Rüzgar çok güzel gözüküyor fakat dozunu biraz daha düşürmeliydin...Cami ve bulut görünümlü brush çok hoş ve İstanbul kıyamet Vakti yazısıyla çok uyumlu.

Arka plan'a diyecek laf yok bence çok güzel dizayn etmişsin.Başarılarının devamını diliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen COKER »

Redbull yazdı:Hayalgücüne hayranım gerçektende,Renk tonlaması bi harika olmuş.Philiye verdiğin Rüzgar çok güzel gözüküyor fakat dozunu biraz daha düşürmeliydin...Cami ve bulut görünümlü brush çok hoş ve İstanbul kıyamet Vakti yazısıyla çok uyumlu.

Arka plan'a diyecek laf yok bence çok güzel dizayn etmişsin.Başarılarının devamını diliyorum.
:shock: :shock: Çok cix yapmışsın resmi çok beğendim.

“Görseller” sayfasına dön