Dostum bankacıyı açmak sizin stratejinize kalmış meteorda zaten bir banka mevcut..altun yazdı:Pekı bız bankacıyı nasıl gorecez baNka önune qeldıkmı Lodoslar kesıor banka onune gelmıoruz arkada bıle fazla duramuoruz kı bankacı gezerse hıc goremeyız bence 2 tane bankacı olsun ve biri gezsın biri sabıt kalsın olmazmı ?
Güncelleme Hakkında
Re: Güncelleme Hakkında

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Çok güzel güncelleme plusu olan adamların plusları bitti bi anda
- sabit ödemeli adamların plusları devre dışı kaldı
- oyunda çoğu kişi isyanda şu anda yakında buraya da gelirler.
/alkış
Sizi izlemeye devam ediyoruz...
- sabit ödemeli adamların plusları devre dışı kaldı
- oyunda çoğu kişi isyanda şu anda yakında buraya da gelirler.
/alkış
Sizi izlemeye devam ediyoruz...
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Plus gitti bakarsanız iyi olur ne bu iş anlamıyorum yaww...
Sorun Düzeltiyoruz Diyorsunuz ama bizleri mağdur bırakıosunuz.Benim ttnt üyeliğime 1 ay önce yüklediğim plus gitti bu iş ??
TTnet üyeliklerinin plusları gitti 2 üyeliğim vardı ikisininde plusu gitti nasıl oldu ? düzelicekmi?
Güncellemeden sonra bu sorun çıktı düzeltirsenız sevinirim desteğede ulaşamıyorum iletişime ?
Güncellemeden sonra bu sorun çıktı düzeltirsenız sevinirim desteğede ulaşamıyorum iletişime ?
Sığınak , Migratlar geldiğindede çoğu kişinin plus gitmişti . Gene aynısı oldu , yakında düzelir merak etmeyin .
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
canmurat yazdı:Dostum bankacıyı açmak sizin stratejinize kalmış meteorda zaten bir banka mevcut..altun yazdı:Pekı bız bankacıyı nasıl gorecez baNka önune qeldıkmı Lodoslar kesıor banka onune gelmıoruz arkada bıle fazla duramuoruz kı bankacı gezerse hıc goremeyız bence 2 tane bankacı olsun ve biri gezsın biri sabıt kalsın olmazmı ?
Bu güncelleme ile Sevgililer Günü'nü de unutmamışlar
İşte Sevgililer Günü'ne özel torbalar,

İşte Sevgililer Günü'ne özel torbalar,

- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Plus paketlerde yaşanan sorun için çalışma başlatılmıştır. Sorun en kısa zaman da düzeltilecektir.
Plus paketlerde yaşanan sorun için çalışma başlatılmıştır. Sorun en kısa zaman da düzeltilecektir.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ıyı guzel yaptınız ttnet lıler pert oldu bı anda 9 aylık plsum kayboldu sadece benım dıye dusunurken ttnet musterı hızmetlerını aradım kontrol falan ettı sobyı aramam gerektıgını söledı sobenın numasını bulamadım bırı ılgılenebılırmı acaba

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE