Oyun Hatasına Verilen Cevap (Alkışlıyorum Sizi)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xxDAMAGExx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Oyun Hatasına Verilen Cevap (Alkışlıyorum Sizi)

Mesaj gönderen xxDAMAGExx »

Bu oyun artık nereye gidiyor ne yapılmaya çalışılıyor anlamış değilim. Bundan neredeyse 1 ay önce başıma gelen bir olayı buraya yazmıştım. Günlerce ugraşıp rütbe yaptığım carımdan satmak üzere gozlük cektım ve bunu satmaya kalktıgımda ise karsı tarafa gözlük gıdıp bana para gelmemişti.Halbuki para alısveriş penceresinde gozukuyordu adam onaylama tusuna basıp cıkmıstı.AR-GE ekibi tarafından gelen msja karşılı olayı destek ekibine tekrar anlatarak yolladım.Fakat aldığım cevap üzerine söyleyecek tek birşey bulamıyorum. Bana verilen cevap neredeyse 1ay snra gelıyor ve denıyor ki

Yanıt :
Merhaba,

AR-GE Ekibi tarafından yapilan testler sonucunda bahsettiğiniz durum ile karşılaşılmamıştır.

Bilginize,

Sizi gerçekten tebrik ediyorum.Bu başarılarınızın pardon başarısızlıklarınızın devamını diliyorum.Hiçbir sözünü tutmadıgınız gibi emek verip ugrasanın yanında değilde hak yiyen insanların yanında durmaya devam edin..! /alkış
Resim
Resim
Fani dünyanın baki padişahı değiliz gönül hırkalarını yamar dikeriz ve dostlarla ağlar dostlarla güleriz
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: Oyun Hatasına Verilen Cevap (Alkışlıyorum Sizi)

Mesaj gönderen intikamatesi »

Desdeğe bir öneri attığında kopyala yapıştır cevap veriyor zaten işlerini iyi yapmıyorlar bu günlerde. :evil:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

YAPTIKLARI HANGİ İŞ İYİ Kİ ? BIRAKTIM ZATEN ARTIK OYUNU GİRMİYORUM.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Cerylia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Cerylia »

Resim

Bu gordugunuz resimde bir oyun hatasıdır.Ancak eminim ki siz buna da bi kılıf uydurursunuz.Minare sizde olduktan sonra kılıfıda bol olur nasılsa;) Ayrıca not olaraak ekliyeyim foto alınırken masaüstüne inilmemiştir..!
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

İKV Destek Formu aracılığıyla iletmiş olduğunuz hata bildirimleri, Araştırma ve Geliştirme Ekibi tarafından büyük bir dikkat ile tekrar tekrar denenmektedir. Hata başarılı şekilde oluşturuluyor ise iyileştirme çalışmalarına geçilmektedir.

Belirtmiş olduğunuz hata bir çok kombinasyon ile denenmiş olup hiç bir hata sonucu elde edilmemiştir.

@Cerylia; Gösterdiğiniz kişisel görüntü hatası sisteminizden kaynaklı bir sorundur. Bilgisayarın ani takılmaları sonucu veya oyun açık iken masaüstüne geçiş yapmanız bu ve benzeri kişisel görüntü hatalarını beraberinde getirmektedir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön