Bu Hainliği Hala Unutmuyoruz E-Pinleri Alıncaya Kadar Güncel Kalıcak Bu Konu...
Ayrıca Faceten Mevlüt Dİnç'e Mesaj Atıyorum Bu Konuyu...
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kurtlarxfearx yazdı:Afterlife yazdı:CANSU yazdı:son derece katılıyorum haklısın.Kulu yazdı:Kod: Tümünü seç
Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.
Bunu yazan GM ve ne diyor bakın SAHTE OLAYLAR YARATMAYA CALISIRSANIZ HERHANGİ BİR SABIR GÖSTERMEYİZ. Sizin bize yaptıgınız sahte olaya ne demeli. BİZDE BUNDAN SONRA SABIR GÖSTERMİYORZ BİLGİNİZEE![]()
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
HADİ BUNA CEVAP VERİN
Cevap veremezler kardes haksızlar ALLAHtan bu cümleleri gözüme carptı
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
dreamtr yazdı:Var ya size yazdıgım belki 100 lerce yazı vardır su konuya sövdümmü en alasından hakaret mi ettim en babasından ne mal oldugunuzu belli yüzlerce kez yazdım sonra sildim neden mi degmezsiniz de ondan siz adam olsanız adam gibi yaptıgınız hatayı kabul eder forumda yanlıs bilgilendirme olmus gibisinden kıvırmaz işin dogrusunu söyler milletten özür dilersiniz onu bile yapamayacak kadar aciz ezik bir yönetim toplulugusunuz korkmayın bu milletten o kadar...
İbrahim Erkalın bir sarkısı var dı son sozu [içerik düzenlendi] diyordu sizin adınıza yakısacak en guzel cümle galiba anlayana tabi![]()
Göndermiş olduğunuz içerik düzenlenmiş akabinde forum hesabınız 7gün uyarı mahiyetinde kapatılmıştır.
DoNotDisturb
Dogru söyeleyeni 9 köyden kovarlarmış sizinki onun hesap cocuklar korkmayın bir yere gittigimiz yok hala burdayız o sarkıdaki sözü gecen olayı anlatmak icin bir yere gitmiyoruz bilmem anlatabiliyormuyum yada anlamayabilme kapasiteniz var mı ?
Dreamtr
IIxDreamTRxII
Paradaise
Dreamanttt
IIxDreamTRxII
Paradaise
Dreamanttt
her türlü kapasite varda işlerine gelmiyor anlamak ..biz ne yaparsak yapalım oyuncu bu oyundan kopmaz mantığı devam etsinler bakalım nereye kadar gidicek.. şahsen ben oyunu bıraktım; forumdan konuları takip ediyorumda oyuncu arkadaşlarıma yapılan haksızlık bunu karşılamak zorundalar ..güncelll !!
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
dediğin doğru!cutting yazdı: HAni artık anlık iletişim vardı.Sorduğumuz sorulara kısa sürede yanıt alcaktık.Kaçgündür soruyoruz klan savası 11. gününde neden isim kodu konusunda değişikliğe gidildi? Peki buna da tamam diyelim büyük savaşta diyor ki ençok giren ve savaş kazanan alınıcak.Peki daha önce 1 karaktere 2 kod verilcek diyerek farklı karakterlerle girilmesine neden olduğunuz oyuncular ne olcak?? Onlar kural dolayısıyla 1 karakterle az girmiş oldular.Artı bu olanlara neden bir açıklama yapmıyorsunuz? Biz asarız keseriz aşagılarız siz sessiz kalın mı diyorsunuz? Kendinizi Hüsnü Mübarek mi görüyorsunuz?
Ama dikkat edin de sonunuz benzemesin!
Mirxcutting
Ayrıca; neden sürekli sistem aynı kişileri alıyor dediğimizde düzeltemiyoruz demişti Lathander!
Düzeltilemeyen bir sistem varken ve açıklamalarla milleti şaşırtarak ne yapmaya çalışıyorlar merak ediyorum!
http://bit.ly/qM7njk
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
cutting yazdı: HAni artık anlık iletişim vardı.Sorduğumuz sorulara kısa sürede yanıt alcaktık.Kaçgündür soruyoruz klan savası 11. gününde neden isim kodu konusunda değişikliğe gidildi? Peki buna da tamam diyelim büyük savaşta diyor ki ençok giren ve savaş kazanan alınıcak.Peki daha önce 1 karaktere 2 kod verilcek diyerek farklı karakterlerle girilmesine neden olduğunuz oyuncular ne olcak?? Onlar kural dolayısıyla 1 karakterle az girmiş oldular.Artı bu olanlara neden bir açıklama yapmıyorsunuz? Biz asarız keseriz aşagılarız siz sessiz kalın mı diyorsunuz? Kendinizi Hüsnü Mübarek mi görüyorsunuz?
Ama dikkat edin de sonunuz benzemesin!
Mirxcutting
adresbu yazdı:HarunYILMAZ yazdı:Bazı arkadaşlar Yönetim i olup olmadık yere savunuyorlar.
Bu arkadaşlar için küçük bir araştırma yaptım.
İlk yapılan duyurunun orjinalini buldum.
Tepki verenlerin protesto edenlerin ne kadar haklı olduğunu ispatlayacak bu duyuruyu hepinizin tekrardan görmesi iyi olacaktır.
Buyrun İlk Yapılan Duyuru (Etkinlik Kurallarına Dikkat) değiştirmeyi unutmuşlar
Konu Kilitli olduğundan Alıntı yapamadım.Lathander yazdı:
Tak zırhını!
Giyin kuşan!
Sancak Savaşları geliyor!
15 gün! 15 büyük savaş!
Nicedir her klan en iyi olduğunu söyler durur. Nicedir kale saldırıları, klan baskınları yapılır, çarpışlılır, yakılır yılır.
Ama inanmam! Ama artık bunu belirlemenin zamanı geldi. Görelim Arz'ın bilgeliğini, Lodos'un korkusuzluğunu.
Bu savaşı kazanan klan bu sunucunun hakimi benim der. 15 gün boyunca tüm sunucularda sürecek ve sürpriz ödüllerle süslenecek Sancak Savaşlarında yerini almaya hazır ol.
Etkinliğin Tanımı:
Sancak Savaşları; klan mensuplarının grup olarak katılabilecekleri savaşlardır. Grup olarak hareket ederek, düşman klana karşı galibiyet arayabilecek gözü kara kişilerin katılabileceği bir savaş biçimidir. Yalnızca sınırlarını zorlayanlar bu savaşta galip gelebilirler!
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Peki ya ödüller?
10 Adet Dinazor İyileştiren Ejderha Kudretlendiren İksir
Bitmedi!
Karakter İsim Değiştirme Hakkı
Söyleyin o zaman! Şimdi hazır mısınız?
Notlar:
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.
Orjinal Mesajı görmek için Aşşağıdaki Linki Kullanabilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=49307&start=80#p493284

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Rescuer yazdı:adresbu yazdı:HarunYILMAZ yazdı:Bazı arkadaşlar Yönetim i olup olmadık yere savunuyorlar.
Bu arkadaşlar için küçük bir araştırma yaptım.
İlk yapılan duyurunun orjinalini buldum.
Tepki verenlerin protesto edenlerin ne kadar haklı olduğunu ispatlayacak bu duyuruyu hepinizin tekrardan görmesi iyi olacaktır.
Buyrun İlk Yapılan Duyuru (Etkinlik Kurallarına Dikkat) değiştirmeyi unutmuşlar
Konu Kilitli olduğundan Alıntı yapamadım.Lathander yazdı:
Tak zırhını!
Giyin kuşan!
Sancak Savaşları geliyor!
15 gün! 15 büyük savaş!
Nicedir her klan en iyi olduğunu söyler durur. Nicedir kale saldırıları, klan baskınları yapılır, çarpışlılır, yakılır yılır.
Ama inanmam! Ama artık bunu belirlemenin zamanı geldi. Görelim Arz'ın bilgeliğini, Lodos'un korkusuzluğunu.
Bu savaşı kazanan klan bu sunucunun hakimi benim der. 15 gün boyunca tüm sunucularda sürecek ve sürpriz ödüllerle süslenecek Sancak Savaşlarında yerini almaya hazır ol.
Etkinliğin Tanımı:
Sancak Savaşları; klan mensuplarının grup olarak katılabilecekleri savaşlardır. Grup olarak hareket ederek, düşman klana karşı galibiyet arayabilecek gözü kara kişilerin katılabileceği bir savaş biçimidir. Yalnızca sınırlarını zorlayanlar bu savaşta galip gelebilirler!
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Peki ya ödüller?
10 Adet Dinazor İyileştiren Ejderha Kudretlendiren İksir
Bitmedi!
Karakter İsim Değiştirme Hakkı
Söyleyin o zaman! Şimdi hazır mısınız?
Notlar:
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.
Orjinal Mesajı görmek için Aşşağıdaki Linki Kullanabilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=49307&start=80#p493284
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
yönetimden fuarda bize gösterdikleri sıcak sohbet güleryüz ve hoş muhabbetten ötürü çok ılımlı bakmıştık hatta tşk bile etmiştik forumdan ama aynı sıcaklığıda yaptıkları bir hata sonucu mağdur ettikleri ikv oyuncularının isyanındada görmek isteriz bu açılan konu herhangi bir açıklama yapılmasını gerektircek kadar güncel kalmadımı sizce daha ne kadar yorum yapılmasını bekliyorsunuz hoşunuzamı gidiyor insanların size yalvardığınımı zannediyorsunuz egonuzumu tatmin ediyorsunuz bir cvp vermek bu kadar zormu
özür dilemek sizi aşşağıya çekmez buna emin olun yerigelir sizi en tepeye çıkartır yeterki o cesaret içinizde olsun azıcık yüreğiniz olsun
özür dilemekte bir erdemliktir bu kadar burnunuz kalkık olmasın arkadaşlar
o yüzden hemen bu mağdur ettiğiniz bütün ikv oyuncularından özür dileyerek kendinize yakışanı yapın sizlerle fuarda tek tek muhabbetim oldu sizi o sıcacık sohbet eden insanlar profilinde hatırlamak istiyorum kendinizi insanların gözünde değersiz hale getirmeyin
özür dilemek sizi aşşağıya çekmez buna emin olun yerigelir sizi en tepeye çıkartır yeterki o cesaret içinizde olsun azıcık yüreğiniz olsun
özür dilemekte bir erdemliktir bu kadar burnunuz kalkık olmasın arkadaşlar
o yüzden hemen bu mağdur ettiğiniz bütün ikv oyuncularından özür dileyerek kendinize yakışanı yapın sizlerle fuarda tek tek muhabbetim oldu sizi o sıcacık sohbet eden insanlar profilinde hatırlamak istiyorum kendinizi insanların gözünde değersiz hale getirmeyin
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
ikv yoneticilerine Kocaman Alkışşş. helal olsun size cok güzel bir turnuva yaptınız...... :arrow: İstanbul kıyamet vakti oyunu bu kadar düşük seviyede lmamalı verdigi bir sozü 3 kuruş kada kazanmak için geri ceksin tükürdügünüzü yaladınız resmen