herkese ıyı gunler oncelıkle fuarları duzenleyen kurulusun bunu dıger ıllerde de yapması gerektıgını dusunuyorum.. cunku ıstanbul bızım ıcın uzak bı mesafede. bu fuar neden bızım de sehrımızde olmuyor .....
HAtaY / Kırıkhan
sızı hatayda gormekten mutluluk duyarız ....
İstanbul kıyamet vaktı fuarları
- PROF
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul kıyamet vaktı fuarları
bilişim açısından düşündüğümüzde İstanbul başkent kabul edilebilir bildiğiniz gibi ülkemizdeki en kalabalık şehir İstanbul.... Söz konusu fuar Compex'in bence İstanbul dışında bir ilde yapılması söz konusu değildir.
bir varmış bir yokmuşum
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bence en azından Ankara'da başlamalı biliyorsunuz ki Ankara'da da oynayan çok fazla ve fuara gelmek isteyipte gelemeyenler oluyor.

Afanesiyevo
PROF yazdı:bilişim açısından düşündüğümüzde İstanbul başkent kabul edilebilir bildiğiniz gibi ülkemizdeki en kalabalık şehir İstanbul.... Söz konusu fuar Compex'in bence İstanbul dışında bir ilde yapılması söz konusu değildir.
haklı olabılırsın ama bızımde fuarı gormek hakkımız dımı oyuncu olarak bız gıdebılsek zaten bu konuyu dıle getırmezdım.... ıst olması ıst ve yakın ceredekı sehırler ıcın bır sans ama bızın ıcın degıl..
hatay degıl en azından yakın bır yerde olsun yeterkı ulasabılelım...

yanlıs bıse yazarsak yonetıcıler hemen uyarıyo bole konuyada bakmıyolar sanırım...

Konuya bakıp cevab vermemiş olmamız konuyla ilgilenmediğimiz anlamı taşımamaktadır. Bu küçük serzenişi üzerime alınarak cevab vermek isterim. Ama konuyla ilgili olarak Prof kullanıcısın söyledikleri oldukça mantıklı. Fuar organizasyonları oldukça ciddi çalışmalar gerektirmektedir. Gerçekleştirildikleri tarihlerden aylarca hatta senelerce öncesinden hazırlıklara başlanması gerekmektedir. Bu açıklamayı bir yöneticiden ziyade kongre turizmi organizatörü olarak yaptığımı bilmenizi isterim. Fikirleriniz bizler için önemlidir, her zaman her koşulda cevab veremiyor olsakta. Çalışmalarınızı ve fikirlerinizi forumda olduğunuz popülerlikte bizlerde de paylaşırsanız; er yada geç karşılığını alacaksınızdır.
Sabrınızı ve heyecanınızı yitirmemeniz temennisiyle.
Sabrınızı ve heyecanınızı yitirmemeniz temennisiyle.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
haklı olabılırsınız ama bende cok ıstıyordum fuarı gormek. Halada ıstıyorumKIZILBEY yazdı:Konuya bakıp cevab vermemiş olmamız konuyla ilgilenmediğimiz anlamı taşımamaktadır. Bu küçük serzenişi üzerime alınarak cevab vermek isterim. Ama konuyla ilgili olarak Prof kullanıcısın söyledikleri oldukça mantıklı. Fuar organizasyonları oldukça ciddi çalışmalar gerektirmektedir. Gerçekleştirildikleri tarihlerden aylarca hatta senelerce öncesinden hazırlıklara başlanması gerekmektedir. Bu açıklamayı bir yöneticiden ziyade kongre turizmi organizatörü olarak yaptığımı bilmenizi isterim. Fikirleriniz bizler için önemlidir, her zaman her koşulda cevab veremiyor olsakta. Çalışmalarınızı ve fikirlerinizi forumda olduğunuz popülerlikte bizlerde de paylaşırsanız; er yada geç karşılığını alacaksınızdır.
Sabrınızı ve heyecanınızı yitirmemeniz temennisiyle.![]()
Bu arada oyunda susturulma cezası yerıne argo kelımeler yasaklansa daha guzel olmayacak mı sız daha ıyı bılırsınız ama . Çunku yazılanı herkes goruyo okuyo bence argo kelımelerı yasaklanması herkes ıcın guel olacak . Kımse rahatsız olmayacak dıye dusunuyorum...
:twisted: haddımı aştıysam özür. :twisted:
ilginiz için teşekkurler.
:arrow: Doors :arrow: and :arrow: Wındows :arrow:

doorss yazdı:haklı olabılırsınız ama bende cok ıstıyordum fuarı gormek. Halada ıstıyorumKIZILBEY yazdı:Konuya bakıp cevab vermemiş olmamız konuyla ilgilenmediğimiz anlamı taşımamaktadır. Bu küçük serzenişi üzerime alınarak cevab vermek isterim. Ama konuyla ilgili olarak Prof kullanıcısın söyledikleri oldukça mantıklı. Fuar organizasyonları oldukça ciddi çalışmalar gerektirmektedir. Gerçekleştirildikleri tarihlerden aylarca hatta senelerce öncesinden hazırlıklara başlanması gerekmektedir. Bu açıklamayı bir yöneticiden ziyade kongre turizmi organizatörü olarak yaptığımı bilmenizi isterim. Fikirleriniz bizler için önemlidir, her zaman her koşulda cevab veremiyor olsakta. Çalışmalarınızı ve fikirlerinizi forumda olduğunuz popülerlikte bizlerde de paylaşırsanız; er yada geç karşılığını alacaksınızdır.
neyse artık bız gıtmeye calısırız .
Bu arada oyunda susturulma cezası yerıne argo kelımeler yasaklansa daha guzel olmayacak mı sız daha ıyı bılırsınız ama . Çunku yazılanı herkes goruyo okuyo bence argo kelımelerı yasaklanması herkes ıcın guel olacak . Kımse rahatsız olmayacak dıye dusunuyorum...
Allah sizi inandırsın, bende henüz hiç fuar organizasyonunda bulunamadım. Üç senedir, çok öncelerden program yapmama rağmen hep son anda çıkan işlerim yüzünden gitmek nasib olmadı.
Yasaklama konusunda çalışmalar, düşünülüyor. Öncelikler ve ihtiyaçlar sıralamasına göre bunun da karşılanması içten bile değil.
Ben yine sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemenizi temenni ediyorum.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
bende tum kalbımle bu calısmaların guzel sonuclarını alacagımza ınanıyorum ..KIZILBEY yazdı:doorss yazdı:haklı olabılırsınız ama bende cok ıstıyordum fuarı gormek. Halada ıstıyorumKIZILBEY yazdı:Konuya bakıp cevab vermemiş olmamız konuyla ilgilenmediğimiz anlamı taşımamaktadır. Bu küçük serzenişi üzerime alınarak cevab vermek isterim. Ama konuyla ilgili olarak Prof kullanıcısın söyledikleri oldukça mantıklı. Fuar organizasyonları oldukça ciddi çalışmalar gerektirmektedir. Gerçekleştirildikleri tarihlerden aylarca hatta senelerce öncesinden hazırlıklara başlanması gerekmektedir. Bu açıklamayı bir yöneticiden ziyade kongre turizmi organizatörü olarak yaptığımı bilmenizi isterim. Fikirleriniz bizler için önemlidir, her zaman her koşulda cevab veremiyor olsakta. Çalışmalarınızı ve fikirlerinizi forumda olduğunuz popülerlikte bizlerde de paylaşırsanız; er yada geç karşılığını alacaksınızdır.
neyse artık bız gıtmeye calısırız .
Allah sizi inandırsın, bende henüz hiç fuar organizasyonunda bulunamadım. Üç senedir, çok öncelerden program yapmama rağmen hep son anda çıkan işlerim yüzünden gitmek nasib olmadı.![]()
Yasaklama konusunda çalışmalar, düşünülüyor. Öncelikler ve ihtiyaçlar sıralamasına göre bunun da karşılanması içten bile değil.![]()
Ben yine sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemenizi temenni ediyorum.
aklıma gelmısken oyunda sureklı bır dusme oluyo bunun cozumu yokmu ? (cok karızmam gıttı o yuzden

- hadise8787
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
biz gitikte ne oldu hiç güzel değildi insan bi yücelen ardenler takı seti verir)))D.
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim