Arkadaşlar oyunu bırakıyorum , artık girmeyide planlamıyorum . Üzdüğüm kırdığım yanlışlıkla canını yaktığım varsa haklrını helal etsinler benimki herkese helal olsun , özleyeceğim sizi .. Allah'a Emanet Olun ..
Özellikle ; SonxLioN (can) , Troyaxxşef (erdi) , XxMeGaSifaxX (koray ve tüm Megax ailesi) , Dengexalcholiq , WesTxSALİHBEY (Salih) , QERDEMC Sonx Ailesi unuttuklarım ve tüm arz , lodos ve meran camiası hakkını helal etsin ..
Çarlarımı SonxLioN (can ) kardeşime bırakıyorum ..
SouL...
Elveda >> SouL
Elveda >> SouL
* [SoNxMoVe] >>> [(^) Ecel Getiren]
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7
SoN'a çok yakınım artık ..
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7
SoN'a çok yakınım artık ..
Re: Elveda >> SouL
SonxSouL yazdı:Arkadaşlar oyunu bırakıyorum , artık girmeyide planlamıyorum . Üzdüğüm kırdığım yanlışlıkla canını yaktığım varsa haklrını helal etsinler benimki herkese helal olsun , özleyeceğim sizi .. Allah'a Emanet Olun ..
Özellikle ; SonxLioN (can) , Troyaxxşef (erdi) , XxMeGaSifaxX (koray ve tüm Megax ailesi) , Dengexalcholiq , WesTxSALİHBEY (Salih) , QERDEMC Sonx Ailesi unuttuklarım ve tüm arz , lodos ve meran camiası hakkını helal etsin ..
Çarlarımı SonxLioN (can ) kardeşime bırakıyorum ..
SouL...
Ne hakkımız var da abi.
...Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...
Migrat'da bana bişi düşmedi diye mi trip yapıyon len .D
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Yolun ve bahtın açık olsun. Benden yana helal olsun...
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Yolunuz açık olsun.Realde basarılar...
Hemşo Ben MeTe yani alqoholiq de sennle konuşan bnm
oyunu bıkramna çok üzüldüm:( Sivasa Gelcektn ne oldu
D gelemedn nasip olmadı sanırsam
D neyse sivasa gelmeden oyuna geç bni bul tel flan hepsini vereym misfarim ol sennle hovardalık edek
d gezek tozak Allaha emanet ol GARDAŞ.