Hepiniz güzel bilgiler edinmişsiniz fakat bunlar doğru olabilir mi? Peki nasıl??
Arkadaşlarımızın yazdığı yorumlardan bir kaçına cevap vermek istiyorum;
www.istanbuloyun.com TARİHÇE bölümünden BEYAZ KÖŞK VE AZAT EFENDİ DÖNEMİ (1967-1974) bölümüne bakarsanız, göreceğiniz yazı şu olacak;
Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek , delice bir hareket olmasına rağmen, Azat Efendi, Gaffar Bey'e duyduğu saygıdan dolayı onu durdurmadı. Genç Bilgililer içerisinde Eminönü'nde kalanlar da oldu. Onlar da Beyaz Köşk ile bağlantılarını kopararak dağıldılar.
Altını çizdiğim kısım, METEOR BÖLGESİNİN ARDINA GEÇMEK! Bence bu yazıya göre geçiş Meteor Bölgesi'nden.
Biliyorsunuz ki daha öncede YerAltı girşinin oradan olduğu tahmin ediliyordu fakat öyle oladı. Bakınız Roma alfabesi kullanılmış. Evet, orası olabilme ihtimali %75 çünkü İKVDestek Ekibi grup bölgelerine bakar isek YerAltının gelmesiyle artık Eminönü ve Sivri adada kimselerin olmadığı fark edildi. Migrat Sivri adaya getirildi; Çoğunluk oluştu ve yeni madenler(+40 madenleri) getirildi Online artışı yükseldi. Eminönü ve özellikle Mısır çarşısı Online azlınlıktaydı şimdiye bakalım; Metoerda Online azınlığı yok fakat oradan olabilir fakat Labirenttende olabilir.. kim bilir
Ve bu fotoğtafta gördüklerinizin hepsi İKVDestek çalışanlarıdır. [DEV]Nerull, Lathander ve [GM]Erdoğan, Leggenda(kel olanı) ve Şepleemm ablamız.
Bu fotoğrafta bir arkadaşımız 'bu atatürk olabilir' demiş ve soruyorum: Sen hiç atatürkü gördün mü?
Herkese sLmlar cemberli taş giriLme noktasının orasını oLmayacağini sanıyorum yeraltında meran koprunun aLtında bir köprü daha var cesitli yollarla oraya ulasarak ve iLerleyerek dahada yerinaltında sehrimize rastlıyoruz benim fikrim bu sah kobranın ordan %100 girilmeyeceğini sanıyorum dediğim gibi ben yeraltından giris yapılcağini soyluyorum ama sizin fikirlerinizi biLemem
Arkadaşlar direk konuya giriceğim.Ama şunu sölim bütün sayfaları okumadıgım için bunları yazan olabilir.....
Şimdi direk çemberlitaşın nerde olabileceğini sölüyorum bu benim şahsi görüşüm...
1) Videoyu izleyenler eminönündeki bir çok ağaçları görmüşsünüzdür.
2) Video daki bir çok harebe evleri görmüşsünüzdür...
3) Video da en çok dikkat edilen yazıyı söylüyorum... ''''2 TERS 1 DÜZ'''' BAKIN ters derken eminönündeki ağaçlar normal,ama çemberlitaştakiler yaratıklaşmış ,,,eminöündeki evler düzgün ve sağlam,çemberlitaştakiler yakılmış yıkılmış harabe...
ve şu söze tekrar gelelim 2 TERS 1 DÜZ,
2 TERS BU YAZDIKLARIMI AÇIKLAR 1 DÜZ İSE.BU BÖLGENİN EMİNÖNÜNDEN GİRİLECEĞİDİR.Benim düşüncem 12 levellik örümceklerdeki yıkılmış binaların barikatı oradır die düşünüyorum bu kendi düşüncem.
Kısacası Çemberlitaş eminönünün tam tersi bi yer harabeli bir yer düzgün 1 düz ise herşeyin tam tersinin aynı yerde oldugunu gösteriyor bu kendi düşüncem...
Eminönündeki agahın bulunduğu yer yani büyük camide ve bence bu agahın kötü olan ikizi oldugunu düşünüyorum DEDİĞİM GİBİ KENDİ DÜŞÜNCEM.
Bu arada söylediğim gibi diğer sayfaları okumadım o yüzden bunu yazan olmuşsa tekrarlamak istedim.
Doğrusunu söylemek gerekirse "2 ters 1 düz" konusunda benim aklıma ilk gelen şey annelerimizin, anneannelerimizin yaptıkları örgüler Hani hep derler "iki ters bi düz" diye... Ancak bunun İKV ile ne alakası olabilir bilemiyorum ve ben o lafa hiç ama hiç takılmıyorum. Agah'ın ikizi meselesine gelirsek, insan insana benzer... Yani ikiz olma ihtimali üstünde durmuyorum sakal vs. Türk toplumunda yaşlı kişilerde bulunan, yaygın birşeydir. Sakallardan yola çıakrak ikiz benzetmesi yapmayalım.
Şu datalardan alınan kapı hakkında iki çift lafım olacak. O kapı Çemberlitaş Bölgesi'ne değil de ordaki sütuna giriş olabilir. Bunu da düşünün bi bakalım Konu artık pasifleşti çünkü paylaşacak bilgi bulamıyorum, artık pek araştırmaya zaman ayıramıyorum. İnşallah ilerde daha başka konularla daha güzel işler yapmak nasip olur. Sanırım yakında tarih olacak konu
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Rescuer yazdı:Doğrusunu söylemek gerekirse "2 ters 1 düz" konusunda benim aklıma ilk gelen şey annelerimizin, anneannelerimizin yaptıkları örgüler Hani hep derler "iki ters bi düz" diye... Ancak bunun İKV ile ne alakası olabilir bilemiyorum ve ben o lafa hiç ama hiç takılmıyorum. Agah'ın ikizi meselesine gelirsek, insan insana benzer... Yani ikiz olma ihtimali üstünde durmuyorum sakal vs. Türk toplumunda yaşlı kişilerde bulunan, yaygın birşeydir. Sakallardan yola çıakrak ikiz benzetmesi yapmayalım.
Şu datalardan alınan kapı hakkında iki çift lafım olacak. O kapı Çemberlitaş Bölgesi'ne değil de ordaki sütuna giriş olabilir. Bunu da düşünün bi bakalım Konu artık pasifleşti çünkü paylaşacak bilgi bulamıyorum, artık pek araştırmaya zaman ayıramıyorum. İnşallah ilerde daha başka konularla daha güzel işler yapmak nasip olur. Sanırım yakında tarih olacak konu
Evet daha didiklenecek bir şey kalmadı tahminler sürüldü video çözüldü. Yönetimin daha da merak uyandıracak bir yeni videosunu bekliyoruz.
JouRney yazdı:Girişin Eminönü'nden olacağı kesin. Bütün sır Data'larda yatıyor aslında . .
Lütfen datalardan kodlarla oynayarak elde ettiğimiz bilgilerle bu konuda fikir sahibi olmayalım, burda oyun ve oyun camiasından elde ettiklerimizle "fikir yürütme"ye çalışalım.
xxxDEADxxx yazdı:İstanbul'daki tarihi eser sayılan taşların (dikilitaş,çemberlitaş vs.) altından gizli tüneller olduğunu varsayarsak (bu gerçektir gizli tüneller vardır araştırabilirsiniz) Şah Kobranın ordan girip Çemberlitaş'a kadar gizli bir yer altı tünelinden gideceğimizi de düşünebiliriz. :idea:
Bahsettiğiniz tünellerin Eminönü'de ki şu bölgeden olabilme olasılığı sizce de daha yüksek değil midir ?
orası tünel değil bence deprem olmuş ve yer yarılmış
JouRney yazdı:Girişin Eminönü'nden olacağı kesin. Bütün sır Data'larda yatıyor aslında . .
Lütfen datalardan kodlarla oynayarak elde ettiğimiz bilgilerle bu konuda fikir sahibi olmayalım, burda oyun ve oyun camiasından elde ettiklerimizle "fikir yürütme"ye çalışalım.
xxxDEADxxx yazdı:İstanbul'daki tarihi eser sayılan taşların (dikilitaş,çemberlitaş vs.) altından gizli tüneller olduğunu varsayarsak (bu gerçektir gizli tüneller vardır araştırabilirsiniz) Şah Kobranın ordan girip Çemberlitaş'a kadar gizli bir yer altı tünelinden gideceğimizi de düşünebiliriz. :idea:
Bahsettiğiniz tünellerin Eminönü'de ki şu bölgeden olabilme olasılığı sizce de daha yüksek değil midir ?
orası tünel değil bence deprem olmuş ve yer yarılmış
Orası afetten önce yapılmaya başlanmış ve afet yüzünden yarım kalmış bir hatta olabilir, aynı zamanda ilk tanıtım videosunda sanırım "Buldukları çatlaklardan yeryüzüne çıktılar" şeklinde bir cümle vardı ordaki çatlaklardan biri de olabilir aynı senin dediğin gibi. Ancak taa Sirkeci Garı'ndan bi tünele girip dolana dolana Çemberlitaş'a gitme ve sonrasında koskoca Çemberlitaş'ı bitirmeye çalışma düşüncesi ne kadar mantıklıysa oranın da tünel olma ihtimali o kadar mantıklı Çemberlitaş'ın grup bölgesi olduğunu düşünürsek bir tünelden ilerleyip oraya varma ihtimali sıfır Çünkü öyle olduğu taktirde bölgede minimum 5 saat gibi bir süre harcanması gerekir ve maalesef ordan çıkınca herşey sıfırlanacak. Bu bir isyan sebebidir Normal bir bölge olsa tünel fikrine ben de katılabilirdim ancak şu durumda buna ağırlık veriyorum.
Rescuer yazdı:
Mesajın ÖZETİ /b]
İşte size girişin olabileceği yerde ekran görüntüleri... Bu bölüm ise çok ilgi çekici yol ilerden sağa doğru sapıyor ve ilerisini göremiyoruz !..
Demekki neymiş ? Giriş ille de o datalarda görülen yerden olacak değil
Rescuer yazdı:
Şu datalardan alınan kapı hakkında iki çift lafım olacak. O kapı Çemberlitaş Bölgesi'ne değil de ordaki sütuna giriş olabilir. Bunu da düşünün bi bakalım
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Ve düşündügünüz ve araştırdıgınız şeyler gercekten çok güzel . İlkten bu konuyu acan bu konuyu ilk araştıran arkadaşımıza çok çok teşekkürler . Ve yazdıklarınıza baktıgımda daha cok girişlerin METEOR BÖLGESİ ve ya EMINONUN'DEN girilcegini tahmın edıyorsunuz . Ve benım aklıma takıldı bu gun oyuna gırdım ve 12 Level orümceklerin oraya gittim ve baya inceledim . Ve giderken dikkatimi cekti . Bu kapı suana kadar hıc görmedigimiz bir kapı . Ve cok ilginc bir kapı iki evin ortasında olan bir kapı şimdi o kapıyı sizlerle paylaşacagım .
Arkadaşlar o siyah delik gibi yerler cok dikkatimi cekti . Ama galiba anlamsız . Yorum sizin .
Ve yuvarlak icine aldıgım yerde ise sanki orası yuvarlak ıcıne alınmış gibi dikkatli bakın .
Simdi diceksiniz bu kapı 2 evin kapısıdır. Hayır degil o evlerin kapısınıda cektim.
Buyrun Bakın..
Sağdaki evin giriş kapısı..
Vee! Soldaki evin giriş kapısı !
Arkadaslar illa bu kapıdan giriş olucak demiyorum. Sıgınakları düşünün ordada kocaman kapı var ordan giriyoruz . Olmadı yolun sonuna böyle kocaman bir kapı yaparlar ordan gireriz ? Aynı sıgınaklar gibi . Ve kapının taş'tan olması şaşırttı. Yorumlarsanız Sevinirim . Yardımcı olduysam ne mutlu bana .
Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Ve düşündügünüz ve araştırdıgınız şeyler gercekten çok güzel . İlkten bu konuyu acan bu konuyu ilk araştıran arkadaşımıza çok çok teşekkürler . Ve yazdıklarınıza baktıgımda daha cok girişlerin METEOR BÖLGESİ ve ya EMINONUN'DEN girilcegini tahmın edıyorsunuz . Ve benım aklıma takıldı bu gun oyuna gırdım ve 12 Level orümceklerin oraya gittim ve baya inceledim . Ve giderken dikkatimi cekti . Bu kapı suana kadar hıc görmedigimiz bir kapı . Ve cok ilginc bir kapı iki evin ortasında olan bir kapı şimdi o kapıyı sizlerle paylaşacagım .
Arkadaşlar o siyah delik gibi yerler cok dikkatimi cekti . Ama galiba anlamsız . Yorum sizin .
Ve yuvarlak icine aldıgım yerde ise sanki orası yuvarlak ıcıne alınmış gibi dikkatli bakın .
Simdi diceksiniz bu kapı 2 evin kapısıdır. Hayır degil o evlerin kapısınıda cektim.
Buyrun Bakın..
Sağdaki evin giriş kapısı..
Vee! Soldaki evin giriş kapısı !
Arkadaslar illa bu kapıdan giriş olucak demiyorum. Sıgınakları düşünün ordada kocaman kapı var ordan giriyoruz . Olmadı yolun sonuna böyle kocaman bir kapı yaparlar ordan gireriz ? Aynı sıgınaklar gibi . Ve kapının taş'tan olması şaşırttı. Yorumlarsanız Sevinirim . Yardımcı olduysam ne mutlu bana .
Teşekkürler
İYİ FORUMLAR !
Öncelikle kattıklarınız için çok teşekkür ediyorum ve eğer mümkünse bu kapının koordinatlarını sizden istiyorum.
Kapının üstünde bulunan "nokta"lar kurşun izlerini andırıyor ve biraz daha genel bakacak olursak haç işaretini antırıyor. Bu tarz bir haç işaretinin ise Çemberlitaş sütununun hemen üstünde görüldüğünü daha önceki mesajlarda belirmiştik. Bu nedenle kapıın, yüksek detayda ve yakından incelenmesi, kapının çevresinin incelenmesi bize pek çok bilgi kazandıracaktır.
Leosmontu65 yazdı:Yerinden ibaret Çemberlide hangi yaratığın olacağını araştırsanız daha makbulü geçicek diye düşünüyorum.
Bundan %100 eminimki Çemberlitaşta Fare Adam soyundan yaratıklar olacak. Ancak daha güçlü ve daha gelişmişleri.
BKNZ:
Zırhlı ve elinde solucanın roketine benzer bi silah bulunduran fare adam
Fareadamlarla Karaköy'de karşılaşacağız ve büyük ihtimalle Kuklacı da orada olacak. Yaratıklar hakkında bilgi edinmeyi deneyeceğim. Yorumun için teşekkür ederim.