DOBRA DOBRA...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: DOBRA DOBRA...

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Yönetim zor bir durumdan geçiyor.Bizim gibi doğruyu söyleyenler yönetim için kötü kişiler ama yukadırda onlara destek veriyormuş gibi aslında içten içe sövenlerde var bunu bilmeleri onalra rahatlık veriyor ;) Söz meclisten dışarı.Knuyu açan arkadaş sana da şunu söyleyeyim.Bir yere varamıyoruz yapacak bir şey yok ben epin falan istemiyorum şimdi çıksalar tüm karakterlerime epin verseler kabul edersem namerdim.Bu sözümü kopyalayın yapıştırın.Benim istediğim dürüstçe cevap versinler yanıldınız demesinler.
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen x5ve »

ISTANBULFATIHI yazdı:
x5ve yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Akıl yaşta değil , Baştadır. . . ;)

gözünü sevem ama KONUYLA NE ALAKASI VAR :D

Sizin yazdıklarınızın hangisi konuyla alakalı ?

OF FATİH TAM KONUYLA ALAKASI YOK BOŞVER ZATEN DÜŞMANIM VAR BARİ DOSTLARIM DÜŞMAN OLMASIN :D GÖZÜNÜ SEVEM :roll:
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

turkoxHAMSTER yazdı:Yönetim zor bir durumdan geçiyor.Bizim gibi doğruyu söyleyenler yönetim için kötü kişiler ama yukadırda onlara destek veriyormuş gibi aslında içten içe sövenlerde var bunu bilmeleri onalra rahatlık veriyor ;) Söz meclisten dışarı.Knuyu açan arkadaş sana da şunu söyleyeyim.Bir yere varamıyoruz yapacak bir şey yok ben epin falan istemiyorum şimdi çıksalar tüm karakterlerime epin verseler kabul edersem namerdim.Bu sözümü kopyalayın yapıştırın.Benim istediğim dürüstçe cevap versinler yanıldınız demesinler.
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
Byjuzzky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Byjuzzky »

SabRedeRiz adam oLur deriz baktık olmuyor masumun tek telİNe Dünyayı kurban ederiz
Gulasor

Resim

Resim
Resim
Resim

€min .. !

BeLaX .
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

Byjuzzky yazdı:SabRedeRiz adam oLur deriz baktık olmuyor masumun tek telİNe Dünyayı kurban ederiz
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

x5ve yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:
x5ve yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Akıl yaşta değil , Baştadır. . . ;)

gözünü sevem ama KONUYLA NE ALAKASI VAR :D

Sizin yazdıklarınızın hangisi konuyla alakalı ?

OF FATİH TAM KONUYLA ALAKASI YOK BOŞVER ZATEN DÜŞMANIM VAR BARİ DOSTLARIM DÜŞMAN OLMASIN :D GÖZÜNÜ SEVEM :roll:

+ olarak fatih sırf yalakalık için ikv facede beğen butonunu koymuşsun imzana biz yönetimi karşımıza alıyoruz haksızlık için sen kendini birkaç aferim sözüne birkaç materyale iteme satıyorsun helal olsun
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen sehabe09 »

ISTANBULFATIHI yazdı:Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

LÜTFEN KONUYU KİTLEYİN BEN SİZİ HAKLI BULMADIM YALAN YOK AMA SİZDE BİZİM GİBİ İNSANSINIZ O YÜZDEN SİZDE YALNLIŞLAR YAPA BİLİRSİNİZ ŞİMDİ TEK RİCAM

KONU KİLİT...
Resim
*RoAşK*
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön