Tecrübeleriniz

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Konratas
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Tecrübeleriniz

Mesaj gönderen Konratas »

Arkadaşlar ben bu oyunu eminönü , teşkilat ve tılsım sunucularında oynadım . Ancak klasikleşmiş memnuniyetsizliklerimi belirttiğimde bana hep anka yolu gösterildi. Emininm hepiniz daha önceleri başka sunucularda oynamışsınızdır. Ankanın diğer sunuculardan farkı nedir ? Bunları kişi sayısı, piyasa, klan güçleri ve loncalar açısından değerlendirip paylaşırsanız sevinirim iyiy oyunlar.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Tecrübeleriniz

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Diğer sunucularda yapamadıklarını anka da yapma imkanın var.Mesela oyunu anka da planlı oynayabilirsin.Örneğin kuklacıdaydın dedin ki bugün maden çekeceğim sadece ama baktın işler tahmin ettiğin gibi gitmedi.Klan savaşı çıktı rahat edemedin.Anka kişi sayısı az olduğundan az önceki durumun olma olasılığı baya düşük yani bugün maden çekeceğim dediysen emin ol %90 ihtimalle tüm gün boş bulduğun bi bölgede maden çekebilirsin.Bu şu demek değil.İstediğin zaman maden çekersin madenler boş değil.Ama diğer sunucular kadar kalabalı kdeğil.Bunun yanında kafa dinlersin.Birde ankada maden sistemi biraz farklı.Normalde ejder asa üretmek istiyorsun diyelim diğer sunucularda ortalama 150-200 m falan harcarsın üretirsin ama ankada para ile maden satışı yok denecek kadar az.Ama takas yöntemi var mesela sana menekşe elmas lazım.Satan kişi derki bana 1 iridyum 3 mavi topaz (atıyorum şuan) getir menekşe yi götür.Yada menekşe elmas karşılığında bir item isteyebilir.Yani başka madenler çekerek de ejder asa yada başka bir şey üretebilirsin.Ama bu çok basitte bir şey değil.Klanlara gelicne ankada pek savaş olmaz nadiren olur.Ama bazen arkadaşlarımızla eğlencesine vsler savaşlar düzenleriz.Arada karmaşa olur kavga falan da olur ama hergün savaş göremezsin.Loncalar da var pek bilgim yok çoğundan ama gruplaşmalar söz konusu daha çok.Tanıdık insanlar birbirleriyle daha çok takılırlar.Eskiden sohbet etme amaçlı herkes lodostu yani çoğunluk ama herkesin kp kasmak olsun lazım olma durumu olsun arz çarları vardı.Son aylarda arzlarda baya arttı bende arada arz takılıyorum:)) Her gelen memnun kalacak değil ankadan ama alışırsan seversin.
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Furkan kardeşimin söylediklerine tamamen katılıyorum.
Söylenicek başka bir şey bırakmamış sağolsun kendisi. :)
Gelirsen ; azmediceksin , azmin elinden bir şey kurtulmaz.
İnşaallah aradığın ortamı bulabilirsin...
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tekadam »

Beyler sunucu güncelleme sayfasında göz atıyorumda Anka(Kalabalık) yazısını görüyorum .
Bu sunucunun bahsedildiğinden daha kalabalık olmasından mı yoksa sunucu kapasitesinin diğer sunuculardan daha az olmasından mı kaynaklanıyor ?
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Tekadam yazdı:Beyler sunucu güncelleme sayfasında göz atıyorumda Anka(Kalabalık) yazısını görüyorum .
Bu sunucunun bahsedildiğinden daha kalabalık olmasından mı yoksa sunucu kapasitesinin diğer sunuculardan daha az olmasından mı kaynaklanıyor ?

2side değil sadece hata.Tüm sunucularda kalabalık yazıyor güncellenmiyor hiç bir zaman.
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tekadam »

Peki Anka'da karakter açıp oynamaya başladık şef yaratıkların kesimi veya görevlerimiz için klana girdiğimizde gelen geçen yatırıyor mu ?
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Kurtpence »

Tekadam yazdı:Peki Anka'da karakter açıp oynamaya başladık şef yaratıkların kesimi veya görevlerimiz için klana girdiğimizde gelen geçen yatırıyor mu ?
Yok kardeşim burda kimse kimseye dalmaz. Sen gel görevlerinede yardım eder herkez. Arz Yada lodos farketmez...
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen rockipsiz »

Kurtpence yazdı:
Tekadam yazdı:Peki Anka'da karakter açıp oynamaya başladık şef yaratıkların kesimi veya görevlerimiz için klana girdiğimizde gelen geçen yatırıyor mu ?
Yok kardeşim burda kimse kimseye dalmaz. Sen gel görevlerinede yardım eder herkez. Arz Yada lodos farketmez...
Fakat arada 1-2 arz dalıyor. Muckxeda Karaxbüyü mü neydi isimleri bunlar dalabilir :)
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

mesela diyelim ki fevzi cevo çeket alıcaz hemen bulabilirmiyiz ?
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Kurtpence »

Tokerx yazdı:mesela diyelim ki fevzi cevo çeket alıcaz hemen bulabilirmiyiz ?
Fevzi cevonun üretimi İslambey de var. Not:Alım satımlarda para geçmiyor şimdilik takas üsulü çalışıyor kerkes (Maden item vs.) sen topla malzemelerini üretir arkadaş.
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu

“Genel Sohbet” sayfasına dön