ARKADAŞLAR İSİM EPİNLERİMİZİ ALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BEN 4 TANE MAİL ATIM 2 TANE FAKS ÇEKTİM DESTEĞE ONLİNE'YEDE BU GÜN FAKS ÇEKECEM HEM OYUNDAKİ ASLI OLMAYAN 1 TT İÇİN HEMDE İSİM EPİNLERİMİZ İÇİN ELİMİZDE FOTOLAR VAR ONLARIDA YAZI YOLUYLA YOLADIM MERAKLANMAYIN URFALILARIN Bİ LAFI VARDIR İSOT YİYERKEN TATLIMI ACIMI BAKMAYIZ ÖNCE YERİZ TATLIYSA ÜZÜLÜRÜZ SONRA BAKARIZ ACIYSA HIRSLANIRIZ
İKV YÖNETİMİMİZE GURURUMUZU ÇİNETMEYİZ...
DOBRA DOBRA...
DOBRA DOBRA...

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: DOBRA DOBRA...
Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Splash
- Zincir Bozan

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Sence yOLLADIĞIN Mesaja Pm Gelicekmi?
Güldüre Beni Ben Oyun Hatalarını Detaylı Aıklayıp Yolladım cevap gelmedi..İlgilenmezler bile
Güldüre Beni Ben Oyun Hatalarını Detaylı Aıklayıp Yolladım cevap gelmedi..İlgilenmezler bile
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ISTANBULFATIHI yazdı:Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boşa kendini yorma bizi buldular güya sömürecekler cevap vermezler yetkili kişiler, biz de çiftçi esnaf gibiyiz hakkımız yok onlara göre.
Bırak aga o haftanın üyesi olcakKurtlarxfearx yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.
Vazifen olmayan konulara da yöneticiymişçesine cevap veremezsin. Post kasmak için yapmadığınız şey yok.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boşa kendini yorma bizi buldular güya sömürecekler cevap vermezler yetkili kişiler, biz de çiftçi esnaf gibiyiz hakkımız yok onlara göre.
Bana gerekli saygıyı gösterdi miyobum :roll:ISTANBULFATIHI yazdı:Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
bilinmez yazdı:Bırak aga o haftanın üyesi olcakKurtlarxfearx yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.
Vazifen olmayan konulara da yöneticiymişçesine cevap veremezsin. Post kasmak için yapmadığınız şey yok.

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

Akıl yaşta değil , Baştadır. . . 
ISTANBULFATİHİ > FATIH

ISTANBULFATIHI yazdı:Akıl yaşta değil , Baştadır. . .
gözünü sevem ama KONUYLA NE ALAKASI VAR

*RoAşK*
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

x5ve yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Akıl yaşta değil , Baştadır. . .
gözünü sevem ama KONUYLA NE ALAKASI VAR
Sizin yazdıklarınızın hangisi konuyla alakalı ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH