DOBRA DOBRA...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

DOBRA DOBRA...

Mesaj gönderen x5ve »

ARKADAŞLAR İSİM EPİNLERİMİZİ ALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BEN 4 TANE MAİL ATIM 2 TANE FAKS ÇEKTİM DESTEĞE ONLİNE'YEDE BU GÜN FAKS ÇEKECEM HEM OYUNDAKİ ASLI OLMAYAN 1 TT İÇİN HEMDE İSİM EPİNLERİMİZ İÇİN ELİMİZDE FOTOLAR VAR ONLARIDA YAZI YOLUYLA YOLADIM MERAKLANMAYIN URFALILARIN Bİ LAFI VARDIR İSOT YİYERKEN TATLIMI ACIMI BAKMAYIZ ÖNCE YERİZ TATLIYSA ÜZÜLÜRÜZ SONRA BAKARIZ ACIYSA HIRSLANIRIZ

İKV YÖNETİMİMİZE GURURUMUZU ÇİNETMEYİZ...
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: DOBRA DOBRA...

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Sence yOLLADIĞIN Mesaja Pm Gelicekmi?
Güldüre Beni Ben Oyun Hatalarını Detaylı Aıklayıp Yolladım cevap gelmedi..İlgilenmezler bile
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

ISTANBULFATIHI yazdı:Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.

=) Vazifen olmayan konulara da yöneticiymişçesine cevap veremezsin. Post kasmak için yapmadığınız şey yok.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boşa kendini yorma bizi buldular güya sömürecekler cevap vermezler yetkili kişiler, biz de çiftçi esnaf gibiyiz hakkımız yok onlara göre.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Kurtlarxfearx yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Forum üzerinde büyük harf ile yazı yazmak , hakaret , bağırmak anlamı taşımaktadır. Bir dahaki konunuzda küçük harfleri seçerseniz karşınızdakilerede saygı göstermiş olursunuz.

=) Vazifen olmayan konulara da yöneticiymişçesine cevap veremezsin. Post kasmak için yapmadığınız şey yok.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boşa kendini yorma bizi buldular güya sömürecekler cevap vermezler yetkili kişiler, biz de çiftçi esnaf gibiyiz hakkımız yok onlara göre.
Bırak aga o haftanın üyesi olcak :D
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Bana gerekli saygıyı gösterdi miyobum :roll: ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

bilinmez yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:

Bırak aga o haftanın üyesi olcak :D

:D FATİH SENİ SEVMESEM BİŞEY DERDİM AMA SENİ SEVİM NAN :D
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Akıl yaşta değil , Baştadır. . . ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

ISTANBULFATIHI yazdı:Akıl yaşta değil , Baştadır. . . ;)

gözünü sevem ama KONUYLA NE ALAKASI VAR :D
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

x5ve yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Akıl yaşta değil , Baştadır. . . ;)

gözünü sevem ama KONUYLA NE ALAKASI VAR :D

Sizin yazdıklarınızın hangisi konuyla alakalı ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön