Çok Özel Video? Akçe???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Çok Özel Video? Akçe???

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Arkadaşlar Lathander'in dediği gibi oyun düzeni bozulmayacak korkmayın Yani gerçek para-oyun parası gibi bir ilişki kurmak çok yanlış bazı arkadaşlarımda oyunu bırakırım felan vb.şeyler yazmış kesinlikle oyuncuyu zorlayacak bir güncelleme değil emin olun Lathander böyle yazmazdı İçiniz rahat olsun :)
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

hscakir yazdı:.

bu videoda lonca hakkında konuşuyorduk lonca ve akçe çemberlitaştan sonra düşünüyoruz diyordu =) ama çemberlitaştan erken gelebilitesi var :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SaTuRNn »

kayda almayın ama bunları lütfen :D
Kullanıcı avatarı
ezgi520
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ezgi520 »

akçe ve lonca çemberli taştan önce gelicek çünkü çemberli taş okuların kapandığı hafta geliyor arada yaklaşık 4 ay var

gm lerin yaptığı isim değiştirme hatası yüzünden (kandırması) cok tepki gören yönetim dikati başka yöne çekmeye çalışıcak yani hazır olan lonca ve akçe yakın zamanda geliyor yoksa yakın zamanda oyuncular oyunu bırakıcaktı

isim değiştirme vermemlerin sebebi bütün yeni kutular +isimli eyer isim değiştirme verirlerse cok büyük madi zarar edicekler o yüzden olayı unuturmak için yeni sistemler geliyor ..

MaÇaxKıZı
PITIR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PITIR »

Madalyalarıda unutmayalım,belki diger metaryallar gibi onuda kullanabiliriz.......
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

Önümüze atıverirler bişi nede olsa yoluncak kaz aramıyorlarmı ;) oylansın kazlar diye .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Üstad demişki kayda al ama kullanma :lol: :lol: videoyu koyan arkadaşıma teşekkürler :lol:
Kullanıcı avatarı
Leosmontu65
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Leosmontu65 »

Mevlüt Dinç kopardı beni:D objektiflere yakalandı. ''Kayda Al ama kullanma XD''

Lathander dediği oyun dengesi bozulmayacak buna %100 işarettir:

Akçe direk yaratıklardan kazanılcak olsaydı oyun dengesi hayli bir bozulurdu.Ancak materyallere karşılık kazanılması oyunun dengesini ayakta tutar ve yeni birim olarak oyuna gelir.
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bizi gene aydınlattın dostum :lol:
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

hscakir yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Konu çok ilgimi çekti ve biraz araştırma yapıp, kafa yordum. Bu olayın %99 akçe ve lonca sistemi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Şunu söyleyeyim Leosmontu65 arkadaşımızın yazdığı cevaplar gayet mantıklı geldi. Leosmontu65 arkadaşımızın ve Lathander’in mesajlarından yola çıkacak olursak. Lathander:

Gayet güzel ve yakın tahminler var.
Biraz daha açalım, öncelikle bu olayda sizlerin bu güne kadar sürekli istediği öğelerden birisi olacak.
Oyun içinde kullanılabilecek oyun parası değildir. Bu yüzden oyunun dengesini sarsacak şeklinde şüphe eden arkadaşlarımız merak etmesinler.
Birbirinden güzel görsel öğeler barındıracak. (Burası en çok seveceğinizi düşündüğüm bölüm)
Şimdilik bu kadar. Ama devamı gelecektir.

Bu güne kadar istediğimiz öğelerden birisi lonca sistemi. Akçe de loncalar arası para birimi olarak kullanılacağı söylendiği için haliyle videoda akçe yazmasının nedeni de bu olsa gerek. Ayrıca oyunun dengesini sarsmayacak denmiş yani akçenin e-pin gibi parayla satılacağını düşünmüyorum. Bir de Leosmontu65 arkadaşımızın mesajlarını inceleyelim:

Çok zor değil Akçe konusunu çözmek.
Gelicek olan akçe bu aşikar ancak Akçe bildiğiniz türden bişe değil. Lathander'ında dediği gibi oyunu sarsacak bir durum söz konusu değil. Gelelim Akçe'ye.
Akçe dahilinde birçok materyal bulunduracak bir sistemdir. Bazı özel materyalleri satarak Akçe birimi elde edeceğiz.
Örneğin Motorin,Niobyum,Hydrargyrum ve hatta Kara Kemik. Ve oyuna yeni dahil olacak materyallarde Akçe birimi elde etmeye yardımcı olacak. Akçe ile özel öğeler satın alabilceğimizi düşünüyorum veyathu mor itemleri akçe karşılığında alışveriş yapabileceğiz.
NOT:''Kondrit''

Leosmontu65 arkadaşımızın akçenin dahilinde bir çok materyal bulunduracak demesini gayet doğru buluyorum. Arkadaşımızın dediği Kondrit, Motorin, Niobyum, Antimon, Hydrargyrum, Kara kemik gibi materyaller grup bölgelerindeki bosslardan düşüyor ve bu materyalleri oyun dosyalarında (datalarda) incelediğimizde karşımızda akceprice gibi bir kavram çıkıyor. Yani bu materyalleri akçe karşılığı ile alıp verebilmemiz mümkün. Ayrıca İKV’nin gerçeğe yakın yani oyundaki madenlerin vs. gerçekle aynı olduğunu düşünerek bazı araştırmalar yaptım.

Kondrit: Kıkırdaksı bir yapıda ortaya çıkan iltihabi süreç. Olguların çoğunda yakın bir yapıda, örneğin bir kemikle (osteokondrit) ya da yumuşak dokulardaki (kondrodermatit) iltihabın kıkırdağa yayılmasıyla gelişir. (Bu olay kara kemikle ilgili olabilir.)
Motorin: dizel motorlarda kullanılan, ham petrolün damıtma ürünlerinden biridir. Ham petrolün damıtılması sırasında 20 °C kaynama aralığında alınan üçüncü ana ürün motorindir. Motorin dizel motoru yakıtıdır.
Antimon: Dünya üzerinde akü yapımında hammadde olarak kullanılmaktadır.
Hydrargyrum (yani cıva): Bazı elektrik devre anahtarlarının yapımında da cıva kullanılır.

Son olarak benim çıkardığım sonuç şu ilk olarak akçe ve lonca sistemi gelecek. Lonca kurabileceğiz ve bu loncalarla grup bölgelerine girdiğimizde bosslardan düşen materyalleri satıp akçe sahibi olabileceğiz. Ayrıca bütün bunlar Çemberlitaş için bir hazırlık. Çemberlitaş videosunu izlediyseniz bir GB Makine kadar güvenmediler bana diyor. Yani teşkilat bir bölge kuruyor, bu bölgede gb makineler üretiliyor. Bu gb makineleri üretmek için motorin yani yakıt, antimon yani akü yapımı için malzeme, civa elektirik devre anahtarı vs. kullanıyor. Bu gb makinelerin yönetilmesi için de teşkilat cinlere izin veriyor diye tahmin ediyorum. Aşağıdaki resme dikkatli bakarsanız cin sigorta yazıyor. Savaşçının, büyücünün, esnafın güvencesi yani kısacası insanoğlu için güvence. GB makineleri cinler yönetiyor ancak insanoğluna ihanet edip saldırıyorlar. Resme baktığınızda Cinin joistik ile bir şeyi yönettiğini görürsünüz. Benim fikirlerim bunlar. Yorumları bekliyorum.
Resim

Gayet güzel düşünceler.Teşekkürler.
MuRaTPoLaT yazdı:
hscakir yazdı:.

bu videoda lonca hakkında konuşuyorduk lonca ve akçe çemberlitaştan sonra düşünüyoruz diyordu =) ama çemberlitaştan erken gelebilitesi var :mrgreen:
Mevlüt Dinç in dediği gibi çemberlitaştan sonrada gelebilir ama sancak savaşlarındaki hatayı unutturmak için de facebooktaki video konulmuş olabilir yada erken getirecekler akçe lonca sistemini şimdiden birikimde bulunacaz ve çemberlitaş eklentisiyle akçeyle item alışverişini kullanmaya başlıyacaz.
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön