AytaçBey ve Keskinbey in karktersizliği buyrun ispatı !!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

AytaçBey ve Keskinbey in karktersizliği buyrun ispatı !!!

Mesaj gönderen Elvetsizlerle »

arkadaşlar ilk önce konuyu anlayayım kenandaki son koridordayız Keskinbey gitti son koridordaki tüm yaratıkları geçti öldük hepimiz bende çekmesini bilmeyenler çekmesin ben çekeyim dedim keskinbey pantolonu çıkardı arkama geçti otur kalk yapmaya başladı dedim bune şimdi gruptaki arkadaşlara gruptakilerde tanıdıkmış neden yaptın dediler keskinbey e adam sığınaktan çıktı ardından neyse devam ediyoruz tanıdıkmış dedim ya adam gitmiş sövmüş çıkan adama :) (çocukluk işte ) sonra AytaçBey sövmeye devam kime dersiniz bana :) suçum neymiş dersiniz arasını bozmusun arkadaşların :) size bu harekkette bulunan bi arkadaşın grubunda bile durmazsınız eminim ama ben çıkmadım ve gruba söyledim neden o grupta emek var neyse ha bu arada keskinbey susturması vardı :) sonra geçti başka çara AytaçBey İLE sövmye başladılar hayatımda böyle karaktersizlik görmedim şikayet ettim ama hıncımı alamadım bunların alacağı ban enfazla 7 günlük bu karakersizlik işte ortada...

Küfür içerikli resim silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı. Bu tarz şikâyetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et '' butonunu kullanarak İKV Desteğe iletebilirsiniz. İyi forumlar.
DigitalKumSaati

umarım resimler açılıyordur ...
arkadaşlar yanlış anlamayn amacım bu insanlarla sığınak migrat ypılmaz kimin ne olduğu anlşılsın. bunun yasak olduğu konunun kilit olacağınıda biliyorum olsun kim görürse benim için kardır..

IıııCaNıMsInıııI saygılar...
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: AytaçBey ve Keskinbey in karktersizliği buyrun ispatı !!!

bu arada dikkat etiketimi ii okuyun lütfen +18 ler uysun dediklerime :(
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: AytaçBey ve Keskinbey in karktersizliği buyrun ispatı !!!

Küfür içerikli resim silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı. Bu tarz şikâyetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et '' butonunu kullanarak İKV Desteğe iletebilirsiniz. İyi forumlar.
DigitalKumSaati

linkler yenilendi ...
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön