Hiçç konuyu kitleyıp sabırla bekleyınız demeyın

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Altinyalniz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Hiçç konuyu kitleyıp sabırla bekleyınız demeyın

Mesaj gönderen Altinyalniz »

Arkadaş 1 bucuk aydır sabırla beklıyoruz bu oyunun hatalarını çıkarlarına göre kullananları banladınız ama beni boşu boşuna banladınız ne zaman bitecek bu inceleme o konuda benım adım yazmıyor arkadaşım ben bu oyunu 1 bucuk aydır oynamıyorum yeniden oynasam yeni bi hesap yaratsam plus alacam o hesaba, ama benım hesabımda 7 aylık plus varken nie ben ayrıyetten plus alımki ne zaman biticek bu inceleme bana artık kimse gelıpde sabırla bekleyınız demesın ya azcık ilgilenın şunla da banımı açın artık.....
Altınyalnız/ALTINIIBeRaTIII/Şifalazımmı
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Hiçç konuyu kitleyıp sabırla bekleyınız demeyın

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Bana kızma ama Yapacak birşey yok Sabırla Bekleyiniz yazısını birazdan alırsın :) :)
Kullanıcı avatarı
Altinyalniz
İskele Babası
İskele Babası

Hayır ama ilgilenmiyorlarki ilgilenselerdi bu kadar uzun sürmezdi 2 günde okadar kişi çıkardınızda 1 aydır hiç bişe çıkaramadınızmı ??????
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Yakuzaxlider »

Altinyalniz yazdı:Arkadaş 1 bucuk aydır sabırla beklıyoruz bu oyunun hatalarını çıkarlarına göre kullananları banladınız ama beni boşu boşuna banladınız ne zaman bitecek bu inceleme o konuda benım adım yazmıyor arkadaşım ben bu oyunu 1 bucuk aydır oynamıyorum yeniden oynasam yeni bi hesap yaratsam plus alacam o hesaba, ama benım hesabımda 7 aylık plus varken nie ben ayrıyetten plus alımki ne zaman biticek bu inceleme bana artık kimse gelıpde sabırla bekleyınız demesın ya azcık ilgilenın şunla da banımı açın artık.....
yat kalk halıne dua kardeşım sen 1.5 aydır beklıon ben 1- 1.5 yıldır beklıom bloklu çarımı açmadılar bi hatadan dolayı blokladılar benmde 3 ay lık plusum vardı daha yenıydı
Yakuzaxlider
Kullanıcı avatarı
Altinyalniz
İskele Babası
İskele Babası

Böle suçsuz yere banlanmak adama incede koyuyor hani plus dediler dedik güzel bişeye benziıo alalım kutu dediler dedik katkıda bulunalım fuar dediler onada gitik bunların karşılığında karakterim ban yedi hemde hiçbir günahım yokken sırf Altın loncasındayım diye yani benim tahminim...
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Yakuzaxlider »

Altinyalniz yazdı:Böle suçsuz yere banlanmak adama incede koyuyor hani plus dediler dedik güzel bişeye benziıo alalım kutu dediler dedik katkıda bulunalım fuar dediler onada gitik bunların karşılığında karakterim ban yedi hemde hiçbir günahım yokken sırf Altın loncasındayım diye yani benim tahminim...
Altın locasındasın die sırf sanamı blok attılar yoksa bütün altınlarımı blokladılar
Yakuzaxlider
Kullanıcı avatarı
Altinyalniz
İskele Babası
İskele Babası

Hiç bilmıorum ki dedim ya bu benım tahminim çünki bi kaç para aktarması felan yapmıştık ben nerden bileyım :S
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

İş çalışma planlarının arasına sürekli, başka işlerin girmesi, incelemelerin biraz daha gecikmesine neden olmuştur. Bu ciddi hatadan hiç kimsenin etkilenmemesi için kontrollerin ciddi dikkat ile yapılma zorunluluğu vardır.

Eğer ki bu incelemeler ile ilgili soru,itiraz,düşünce paylaşımlarınız varsa Destek Formu aracılığıyla iletebilirsiniz. Lütfen Forumlarımızda bu yönde tekrar tekrar konular açmayınız.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön