Hiçç konuyu kitleyıp sabırla bekleyınız demeyın
- Altinyalniz
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Hiçç konuyu kitleyıp sabırla bekleyınız demeyın
Arkadaş 1 bucuk aydır sabırla beklıyoruz bu oyunun hatalarını çıkarlarına göre kullananları banladınız ama beni boşu boşuna banladınız ne zaman bitecek bu inceleme o konuda benım adım yazmıyor arkadaşım ben bu oyunu 1 bucuk aydır oynamıyorum yeniden oynasam yeni bi hesap yaratsam plus alacam o hesaba, ama benım hesabımda 7 aylık plus varken nie ben ayrıyetten plus alımki ne zaman biticek bu inceleme bana artık kimse gelıpde sabırla bekleyınız demesın ya azcık ilgilenın şunla da banımı açın artık.....
Altınyalnız/ALTINIIBeRaTIII/Şifalazımmı
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Hiçç konuyu kitleyıp sabırla bekleyınız demeyın
Bana kızma ama Yapacak birşey yok Sabırla Bekleyiniz yazısını birazdan alırsın

- Altinyalniz
- İskele Babası
Hayır ama ilgilenmiyorlarki ilgilenselerdi bu kadar uzun sürmezdi 2 günde okadar kişi çıkardınızda 1 aydır hiç bişe çıkaramadınızmı ??????
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
yat kalk halıne dua kardeşım sen 1.5 aydır beklıon ben 1- 1.5 yıldır beklıom bloklu çarımı açmadılar bi hatadan dolayı blokladılar benmde 3 ay lık plusum vardı daha yenıydıAltinyalniz yazdı:Arkadaş 1 bucuk aydır sabırla beklıyoruz bu oyunun hatalarını çıkarlarına göre kullananları banladınız ama beni boşu boşuna banladınız ne zaman bitecek bu inceleme o konuda benım adım yazmıyor arkadaşım ben bu oyunu 1 bucuk aydır oynamıyorum yeniden oynasam yeni bi hesap yaratsam plus alacam o hesaba, ama benım hesabımda 7 aylık plus varken nie ben ayrıyetten plus alımki ne zaman biticek bu inceleme bana artık kimse gelıpde sabırla bekleyınız demesın ya azcık ilgilenın şunla da banımı açın artık.....
Yakuzaxlider
- Altinyalniz
- İskele Babası
Böle suçsuz yere banlanmak adama incede koyuyor hani plus dediler dedik güzel bişeye benziıo alalım kutu dediler dedik katkıda bulunalım fuar dediler onada gitik bunların karşılığında karakterim ban yedi hemde hiçbir günahım yokken sırf Altın loncasındayım diye yani benim tahminim...
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
Altın locasındasın die sırf sanamı blok attılar yoksa bütün altınlarımı blokladılarAltinyalniz yazdı:Böle suçsuz yere banlanmak adama incede koyuyor hani plus dediler dedik güzel bişeye benziıo alalım kutu dediler dedik katkıda bulunalım fuar dediler onada gitik bunların karşılığında karakterim ban yedi hemde hiçbir günahım yokken sırf Altın loncasındayım diye yani benim tahminim...
Yakuzaxlider
- Altinyalniz
- İskele Babası
Hiç bilmıorum ki dedim ya bu benım tahminim çünki bi kaç para aktarması felan yapmıştık ben nerden bileyım :S
Merhaba
İş çalışma planlarının arasına sürekli, başka işlerin girmesi, incelemelerin biraz daha gecikmesine neden olmuştur. Bu ciddi hatadan hiç kimsenin etkilenmemesi için kontrollerin ciddi dikkat ile yapılma zorunluluğu vardır.
Eğer ki bu incelemeler ile ilgili soru,itiraz,düşünce paylaşımlarınız varsa Destek Formu aracılığıyla iletebilirsiniz. Lütfen Forumlarımızda bu yönde tekrar tekrar konular açmayınız.
İş çalışma planlarının arasına sürekli, başka işlerin girmesi, incelemelerin biraz daha gecikmesine neden olmuştur. Bu ciddi hatadan hiç kimsenin etkilenmemesi için kontrollerin ciddi dikkat ile yapılma zorunluluğu vardır.
Eğer ki bu incelemeler ile ilgili soru,itiraz,düşünce paylaşımlarınız varsa Destek Formu aracılığıyla iletebilirsiniz. Lütfen Forumlarımızda bu yönde tekrar tekrar konular açmayınız.