Bozuk Hiyerarşi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Azmibey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Bozuk Hiyerarşi

Mesaj gönderen Azmibey »

Evet oraya geldim , bizler , zaman zaman , tüm bölgeleri tüm sancakları dolaşiriz ne varki bunda fakat hiç kimseye saldirmayiz... Gereksiz bir post olmuş...!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;

Kürkünü İndirip Şehire İnen padişahlar çok görülmemiştir.Sizler Bu nezaketi gösterip bizlerle ilgilenirken bizlerden bir kaçıda sizleri hatalı cıkarmak için indiğiniz şehirden tekrar tahtınıza cıkmanız gerektiğini savunuyorlar.Yazık...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Bende onu soracaktım tam Azmibey Size saldırdımı diye :P
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Forum yetkılısı mertebesınde olan DigitalKumSaati nin İKV çercevesinde küfür ettiği açık bir fotograf elimdedir.Bunu ana forum hesabımda forumda yayınladıgım ıcın suresız uzaktaştırdılar.Burayada koyarsam bu forum hesabımda kapanacak biliyorum.Ama forum hesaplarımı kapatarak bilgisayarımın ID atılan banlarla bana karşı bir savunma yapamacaklar.

Yetkililerin oyun içerisinde yaptıkları torpillerimi yapalım yoksa oyundan anlamayan kişileri GM , Forum yetkılısı secıp bize emir yağdıran daha toy daha 18 19 yaşını doldurmuş kişileri seçtiğini mi yazalım.Yazacak olursak bu tür şeyler sayfa sayfa yazılır.Tabii bu işin görünün saçmalıkları görünmeyenlere ne demeli ?

EĞER OYUNUN GELİŞMESİNİ İSTİYORSANIZ , OYUN İÇERİSİNDEN GM , TT , Forum Yetkilisi seçmeyin.Keza bu yorumum ne ilk olmuştur ne de son olacaktır.Benim veya başka bir kişinin bu yorumu cok kez sıze karşı dile getirdiğini varsaydıgımız halde sırf akranınız diye tanıdıgınız diye bizim başımıza seçmeniz yanlıştır.Bunları yazmamın nedeni bu oyuna verdiğim ilgi ve alakadandır.

YÖNETİMİMİZ YANLI ve YANLIŞ..
ulukurt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ulukurt »

susturmalar..
ne susturmaymış onlar öyle.. birisi şikayet eder, şikayet edilen cümle iletilir.. ama gm ler o cümlenin açılmasından bihaberdir..
bre gm, benim susturmuşsunda ne hakla susturmuşsun ? biliyor musun ?
bir tane çapulcu, Solucan görevini boykot etmiş, 20 kişinin hakkına tecavüz etmiş, bende o çapulcuya hakaret ettim. ederim!
ama o çapulcunun yaptığı yanına kâr kaldı.. bu mudur hiyerarşiniz ?

eskiden oyuna stres atmak kafa dağıtmak için girerdim, şimdiyse stres kapıyorum kafamı yoruyorum..
böyle olacaksa alın oyun sizin olsun ! bırakıyorum oyunu, alın turşusunu kurun !
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Sagopa Kajmere hitaben :[/color]
Her insanın muhakkak geçmişte yapmış olduğu hatalar,yanlışlıklar olmuştur.Önemli olan bunun gibi konulardan Ders çıkarabilmektir.Geçmişinizi Silip Atamıyorsunuz.
"Oyunun Gelişmesini İstiyorsanız Oyundan GM TT seçmeyin" Bu oyunu Hiç Bilmeyen herhangi bir eskiye dair bilgisi veya deneyimi olmayan yetkililerdenmi bahsediyorsun.Sence Böyle olması İKV nin Geleceği açısından Parlak Bir durum mu ?

TT veya GM seçilen Arkadaşlar Size Emir Yağdırmak Değil Bilakis Hizmet etmek için Alınmaktadır.

İyi ForumlaR ...

Bu Arada Yönetim DeğiL

Medya Yanlı Ve Yanlış Her Dönme Alkış Ben sadece oyum 1.90 küsür boyum
Rap benim en güzel huyum Ben işte buyum Kul Yunus ve Meşkür Sago Bak Ne Güzel uyum
;)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
ByShisco
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByShisco »

Azmibey yazdı:Evet oraya geldim , bizler , zaman zaman , tüm bölgeleri tüm sancakları dolaşiriz ne varki bunda fakat hiç kimseye saldirmayiz... Gereksiz bir post olmuş...!
Saldırıldığını söylemedim zaten. Post hakkında yorumunuza teşekkürler :)

--
TAKVA yazdı:Merhaba ;

Kürkünü İndirip Şehire İnen padişahlar çok görülmemiştir.Sizler Bu nezaketi gösterip bizlerle ilgilenirken bizlerden bir kaçıda sizleri hatalı cıkarmak için indiğiniz şehirden tekrar tahtınıza cıkmanız gerektiğini savunuyorlar.Yazık...
Yanlış anlamadıysam, yönetici yokken benim tarafımdaydınız. Gerginliğe gerek yok.
Yönetici olmanızı istiyorum artık :)
--
Beycoastlitako yazdı:Bende onu soracaktım tam Azmibey Size saldırdımı diye :P
Saldırılmadığını zaten söylemiştim

--
SagopaKajmer yazdı:Forum yetkılısı mertebesınde olan DigitalKumSaati nin İKV çercevesinde küfür ettiği açık bir fotograf elimdedir......

Konumuzdan uzaklaşıyoruz.
Resim
İmla Hatası: Herkez değil, herkes olacaktı, sayın GM : )
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Konunun en başında yönetimin yaptıkları hataları eleştiriyoruz yazısını görünce yazmak istedim.Amacım konuyu saptırmak değil.
TAKVA yazdı:Sagopa Kajmere hitaben :[/color]
Her insanın muhakkak geçmişte yapmış olduğu hatalar,yanlışlıklar olmuştur.Önemli olan bunun gibi konulardan Ders çıkarabilmektir.Geçmişinizi Silip Atamıyorsunuz.
"Oyunun Gelişmesini İstiyorsanız Oyundan GM TT seçmeyin" Bu oyunu Hiç Bilmeyen herhangi bir eskiye dair bilgisi veya deneyimi olmayan yetkililerdenmi bahsediyorsun.Sence Böyle olması İKV nin Geleceği açısından Parlak Bir durum mu ?

TT veya GM seçilen Arkadaşlar Size Emir Yağdırmak Değil Bilakis Hizmet etmek için Alınmaktadır.

İyi ForumlaR ...

Bu Arada Yönetim DeğiL

Medya Yanlı Ve Yanlış Her Dönme Alkış Ben sadece oyum 1.90 küsür boyum
Rap benim en güzel huyum Ben işte buyum Kul Yunus ve Meşkür Sago Bak Ne Güzel uyum
;)

DigitalKumSaati hala görevinde ve elimdeki fotograf en cok 1 ay önce çekilmiştir.Kimseye burda yalan atıcak borcumuz yok.Eski hatalar diyorsunuz, biz bu hataları oyun hayatımız boyunca gördüm ve görüyoruz demekki bunun tecrübeyle eski acemi hatalarıyla olmuyor.

Oyun yetkililerinin oyundan seçilmesi sizce normal oyuncular açısından yetkılılere nasıl bir ön yargıda bulunuyorlar hiç farkettiniz mi ? Benimle aynı oyunda içerisinde olup bir anda benden yüksek mertebede olan kişi bana emir yağdırırsa ben huzursuz olurum.

Şuan ortalama 120 kişi olan bir destek ekıbınde 50 si oyun içinden olsa bunların en azından %90 nı oyun içerisinde kendinin bir dokunulmazlıgının oldugun sanıyor.Buna en iyi örneğimse DigitalKumSaati'nin ettiği küfür hem destek hem şikayet sistemi ile şikayet etmeme rağmen hiç bir ceza almamasıdır.

Ayrıca benim medya kelimesinin yerine yönetimi yazmam yanlış yapılan sıfatları değiştirmem hiç birşeyi değiştirmez.Yine burda yanlı ve yanlış taraflar vardır.Burda bana yapmaya çalıştığın gider en çok hoşuma gider.

Bu arada ;
Haydi TAKVA çık dışarı,kurt takliti yap ulu.
Kullanıcı avatarı
ByShisco
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByShisco »

ulukurt yazdı:susturmalar..
ne susturmaymış onlar öyle.. birisi şikayet eder, şikayet edilen cümle iletilir.. ama gm ler o cümlenin açılmasından bihaberdir..
bre gm, benim susturmuşsunda ne hakla susturmuşsun ? biliyor musun ?
bir tane çapulcu, Solucan görevini boykot etmiş, 20 kişinin hakkına tecavüz etmiş, bende o çapulcuya hakaret ettim. ederim!
ama o çapulcunun yaptığı yanına kâr kaldı.. bu mudur hiyerarşiniz ?

eskiden oyuna stres atmak kafa dağıtmak için girerdim, şimdiyse stres kapıyorum kafamı yoruyorum..
böyle olacaksa alın oyun sizin olsun ! bırakıyorum oyunu, alın turşusunu kurun !

Seni bilen bilir kardeşim. Eee.. Bu işler böyle yürüyor bizim memlekette. 1 Kişi oyundaki yeteneklerini kötüye kullanıp onca insanın görevine engel oluyorsa ceza alacak kişi O OLMALIDIR. Yönetime giden şikayetler yalnızca yazı üzerine olduğu için, o kişinin neler yaptığını bilemiyorlar doğal olarak.

Kusura bakma mesajını arada görmemişim
Resim
İmla Hatası: Herkez değil, herkes olacaktı, sayın GM : )
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

TAKVA senin yönetim sevgine hayranım,
Gururun ve benliğini ayaklar altına alman seni bir yetkili yapmaz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön