Çok Özel Video? Akçe???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çok Özel Video? Akçe???

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Leosmontu65 yazdı:Çok zor değil Akçe konusunu çözmek.

Gelicek olan akçe bu aşikar ancak Akçe bildiğiniz türden bişe değil. Lathander'ında dediği gibi oyunu sarsacak bir durum söz konusu değil. Gelelim Akçe'ye.

Akçe dahilinde birçok materyal bulunduracak bir sistemdir. Bazı özel materyalleri satarak Akçe birimi elde edeceğiz.

Örneğin Motorin,Niobyum,Hydrargyrum ve hatta Kara Kemik. Ve oyuna yeni dahil olacak materyallarde Akçe birimi elde etmeye yardımcı olacak. Akçe ile özel öğeler satın alabilceğimizi düşünüyorum veyathu mor itemleri akçe karşılığında alışveriş yapabileceğiz.

NOT:''Kondrit''

Lathander banlama hemen ha XD
Yanlız lathender oyunun içinde kullanılabilecek bir para değil diyor demekki itemde mor vb itemleride alamayacağız dimi ???
Kullanıcı avatarı
Leosmontu65
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leosmontu65 »

Para değil evet. Materyal karşılığında Akçe. Akçe karşılığında NPC'lerden alabileceğimiz özel itemler. Mantıklı değilmi sizcede?

Ayrıca oyun dengesi bozulmayacak demiş ki buda Akçe'nin materyallerin satılması karşılığında kazanılacak bir birim olduğunu kesinleştirir.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Akçe sisteminin ne olduğuna bir işaret olarak tanıtılan bu video.
Sistemi değil daha çok Akçe ye ihtiyaç duyulacak bölgeyi temsil ediyor gibi.
Video da geçen Atasözü nü direkt olarak değilde mecazi olarak düşünmekte mantıklı geliyor.

Akçe nin tarihine bakarsak. Bir çok dönemde Akçe para dan değersiz olmuştur.
Fakat, Fatih Sultan Mehmet Döneminde ise Akçe-i Büzürg ismi ile basılmış ve Akçe den Değerli ve nadir bulunan bir gümüş para olmuştur.

Tarih e ve Video da geçen Atasözüne bakarsak. Kara günler bizi bekliyor olacak fakat, Akçe sini saklayan bu kara günlerde rahat edecektir..
Kullanıcı avatarı
Leosmontu65
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Leosmontu65 »

Daha Çemberli Taş yapımını bitiremezken Akçe için yeni bir bölge tasarımına başlayacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum.

Çemberlitaş'da çıkacak materyallerle Akçe kazancı saglanmasını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Akçeler iptal edildi ve aklınıza ilk akçe gelmesin diyen kardeşlerim konunun başından beri akçeyle ilgili yorumlar geldi ve Lathander de Çok yakın tahminler var dedi Şimdi gelipte ilk akçe gelmesin demeyin nolursun :) ayrıca iptal olduğunu sana kim söyledi Cesurlar ?
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

oyunun ilk resimlerinde sanki karakterlerde dövme falan vardı görsel öğe diyince o aklıma geldi :Dbelki karaktere dövme yaptırırz :twisted: pelerin vs :P
Kullanıcı avatarı
KOKSAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KOKSAL »

Önceki sayfadada bir arkadaşın dediği gibi
Oyun dosyalarını incelediğinizde;
Kondrit
Motorin
Niobyum
Antimon
Hydrargyrum
Kara kemik
materyallerinin "akceprice" içerdiğini görürsünüz.Ben "bazı" materyallerin altlarında Para: yazdığı gibi Akçe: yazacağını düşünüyorum.Bunları satarak mı kazanırız yoksa akçeyle bunları satın mı alırız bekleyip göreceğiz.Bu materyallerinde şimdiki kullanımlarından daha farklı kullanılacağını düşünüyorum.Ya da yeni materyaller gelir.

Oyun dosyalarının üzerinde değişiklik yapmak tehlikeli ve yasaktır. :twisted:
Resim
Savaşcıköksal
Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

7 sn.de duracak olursanız elinde silah tutan bir adam var zaten videonun başlarında da ayaklar görülebiliyor. Sayın Arif abiciğim de yorumunda "Birbirinden güzel görsel öğeler barındıracak. (Burası en çok seveceğinizi düşündüğüm bölüm)" demiş :) Bi arkadaş da "Cin Sigorta" demiş ne biliyim zaten videoda da "Azul Cin" şarkısı çalıyor nameli nameli :) Bana da biraz "Cin Sigorta" gibi geldi :) Belki videoadaki silahlı adam da Bab-ı Ali Bekçisi'dir. Ve hatta çok istediğimiz birşey ise Yeraltı'na banka bile olabilir hem evcil cinler, hem Bab-ı Ali bekçileri birleşince bu fikir doğdu :) Ama ben Yeraltı'nda bir banka olmasına karşıyım :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Daeron »

Lathander yazdı:
Birbirinden güzel görsel öğeler barındıracak. (Burası en çok seveceğinizi düşündüğüm bölüm)
Görsel mi ??? Şu zamana kadar görsellikten şikayetçi olan İKV severlere güzel haber olsa gerek .
Bir İKV sever olarak biraz daha bilgi paylaşımı istiyoruzz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

Herkes gibi benim de tahminim 'Cin Sigorta'. Arka fonda çalan Cin şarkısını duyunca zaten aklıma ilk olarak 'Cin Sigorta' gelmişti.

Savaşçının
Büyücünün
Esnafın
Güvencesi
"Cin Sigorta"

Resim

Esnaftan kasıt Mısır Çarşı'sı esnafları olması lazım. Onlarla ilgili bir şey de olabilir. Yönetim bizi meraklandırmayı, biz de meraklanmayı çok seviyoruz :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön