Öncelikle belirteyim ki, konumuzun altına bir tartışma, küfür, hakaret vs. istemiyorum. Kimse adına böyle bir saygısızlık istemiyorum. Konumuzun sürekliliği açısından konumuzun kilitlenmemesi gerek.
Konumuz, apaçık şekilde YÖNETİMİ eleştiriyor. Lütfen bunu dikkate alarak, seviyenizle düşüncelerinizi belirtin.
Öncelikle yönetimin yaptıklarını şöyle özetleyeyim;
*(belki buna cok kızacaklar ama..*Şahsi düşüncemdir*) Fuar öncesi herşey bal kaymak. Fuar sonrası malumunuz.
* Sancak savaşı büyük ödülüne hiç girmek bile istemiyorum, çünkü ctrl+v cevabı alacağımı biliyorum, neyse.
*GM TARAFSIZDIR! felsefesini yıkacak bir resim var elimde. Öncelikle resmi açıklayayım;
- Arzlarla olan bir savaşımızda Sayısı yaklaşık 2katımız olan arzlara gücümüzü zar zor yetiştirirken GM AZMİBEYİN yaptığına bakın. Arz olmuş, lodos sancaktaki muhafızları üzerine çekiyor!! BUNUN MANTIĞINI AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ?
Sıra Ekran Görüntüsünde:

* Ekran görüntüsü, yönetimin tarafsızlığını açıklıyor sanırım.
* Susturulma olaylarındaki yönetim açığını zaten biliyorsunuz. Suçsuz insanlar ceza alır, suçlular hala devam eder..
ve daha niceleri..
Kod: Tümünü seç
Ben bu oyunu gönül rahatlığıyla oynayamayacaksam, SAVAŞMAMA BİLE yönetim engel olacaksa, KARŞI klana hizmet edilecekse..
Ben bu oyuna devam etmem. Tanıdıklarıma da ettirmem. Açık konuşayım, ben bu oyundaki her hesabıma KUTU adı altında para yatırıyorsam ben bu paranın hakkını isterim. Eğlenmemi isterim. Yönetim beni daha çok sıkıntıya sokacaksa ben neden devam edeyim? Neden hakkını alamadığım birşeye yatırım yapayım?
Buna tepkinizi ne zaman, ne şekilde vereceksiniz? Bu konuda TILSIM sunucusuna saygılar, sevgiler. Ellerinden geleni yaptılar. Tebrik ediyorum. Teşkilat sunucusunda ise, SIĞINAĞI YARIM BIRAKIP etkinliğe katılmak isteyenler, katılanlar var. Bu düpedüz göz yummaktır! Herşeyi bile bile göz yummak.. Belki de eğlence arıyorsunuz, hakkınızın yendiğinin farkındasınız ve desteğe devam ediyorsunuz. Bu kendinize yaptığınız bir saygısızlıktır arkadaşlar!
*Forum imzamdaki küçücük resim, herşeyi anlatıyor. Fazla söze gerek görmüyorum, çok bile uzattım sanırım
Bazı olaylar karşısında tepkinizi verin, gözükapalı kabullendiğiniz her durum aleyhinize devam edecek anlayın bunu.
Belki çoğunuz söyleyecek;" çok konuştun ama boş konuşuyorsun." Açılan bunca boşluğa, yapılan bunca haksızlığa karşı birazda biz konuşalım, hakkımızı arayalım.
*TEKRAR RİCA EDİYORUM, KONUNUN KİLİTLENMESİNE İZİN VERMEYİN KÜFÜR HAKARET VS. İSTEMİYORUM. LÜTFEN*
[/color]