fındık kurduyum allallah saane kız xDfundafuni yazdı:karasis sn neden her konuda bitiyosun:D
Yorumları alıyım..?
Re: Yorumları alıyım..?

bende bi forum üyesi olarak snedne şikayetçiyim konuları güncllyerek göz zevkimi bozuyosun:DMORDuMan yazdı:fındık kurduyum allallah saane kız xDfundafuni yazdı:karasis sn neden her konuda bitiyosun:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
zaaaaaa hanfendiye bak zevkleride varmış xDfundafuni yazdı:bende bi forum üyesi olarak snedne şikayetçiyim konuları güncllyerek göz zevkimi bozuyosun:DMORDuMan yazdı:fındık kurduyum allallah saane kız xDfundafuni yazdı:karasis sn neden her konuda bitiyosun:D

evt zevklerim vardır bnm zevklerimi gerkesiz konuları güncelleyerek(hiç bi konu üstüne alınmasın alınanlarada yarası olan gocunur diyebilirim sadcexD) zvekimi gölgeliyosun:D
başka forum siteleride var git orda ara zevk xDfundafuni yazdı:evt zevklerim vardır bnm zevklerimi gerkesiz konuları güncelleyerek(hiç bi konu üstüne alınmasın alınanlarada yarası olan gocunur diyebilirim sadcexD) zvekimi gölgeliyosun:D

ndmiş sn git başka forumlara sen bu forumda yokken ben vardım:DMORDuMan yazdı:başka forum siteleride var git orda ara zevk xDfundafuni yazdı:evt zevklerim vardır bnm zevklerimi gerkesiz konuları güncelleyerek(hiç bi konu üstüne alınmasın alınanlarada yarası olan gocunur diyebilirim sadcexD) zvekimi gölgeliyosun:D
anket yapak kimin kalmasını istiyosunuz diye mordumanmı funda mı xDfundafuni yazdı:ndmiş sn git başka forumlara sen bu forumda yokken ben vardım:DMORDuMan yazdı:başka forum siteleride var git orda ara zevk xDfundafuni yazdı:evt zevklerim vardır bnm zevklerimi gerkesiz konuları güncelleyerek(hiç bi konu üstüne alınmasın alınanlarada yarası olan gocunur diyebilirim sadcexD) zvekimi gölgeliyosun:D

yaparız yalnız rüşvet ve şike kabul etmiyorum nasılsa sna 1 oy çıkarsa bna iki oy çıkar:DMORDuMan yazdı:anket yapak kimin kalmasını istiyosunuz diye mordumanmı funda mı xDfundafuni yazdı:ndmiş sn git başka forumlara sen bu forumda yokken ben vardım:DMORDuMan yazdı:başka forum siteleride var git orda ara zevk xDfundafuni yazdı:evt zevklerim vardır bnm zevklerimi gerkesiz konuları güncelleyerek(hiç bi konu üstüne alınmasın alınanlarada yarası olan gocunur diyebilirim sadcexD) zvekimi gölgeliyosun:D
çok ağır konuşdun açarım bak konuyu xDfundafuni yazdı:yaparız yalnız rüşvet ve şike kabul etmiyorum nasılsa sna 1 oy çıkarsa bna iki oy çıkar:DMORDuMan yazdı:anket yapak kimin kalmasını istiyosunuz diye mordumanmı funda mı xDfundafuni yazdı:ndmiş sn git başka forumlara sen bu forumda yokken ben vardım:DMORDuMan yazdı:başka forum siteleride var git orda ara zevk xDfundafuni yazdı:evt zevklerim vardır bnm zevklerimi gerkesiz konuları güncelleyerek(hiç bi konu üstüne alınmasın alınanlarada yarası olan gocunur diyebilirim sadcexD) zvekimi gölgeliyosun:D
ama genel cevap şu olur ikinizde gidin xD

Konuyu çarpıtmayın lütfen.
güncel :idea:
güncel :idea: