küçükken çok ezdiler beni büyüdüm artık ben eziyorum xDfundafuni yazdı:kul hakkına giriyosun milelt snn yüzünden post kasmaıyo:DMORDuMan yazdı:hertürlü kasarım güncel getiririm bütün konulara xDfundafuni yazdı:tabi snn post aksmana yarımcı olmak için yazdım snde iyilikten anlamıyosun:D
PaşaxMusty 2010 Kadar Bn yedi :(((
Re: PaşaxMusty 2010 Kadar Bn yedi :(((

bence küçüklüğünü unut ileriye bakmk lasım sonuçta=))MORDuMan yazdı:küçükken çok ezdiler beni büyüdüm artık ben eziyorum xDfundafuni yazdı:kul hakkına giriyosun milelt snn yüzünden post kasmaıyo:DMORDuMan yazdı:hertürlü kasarım güncel getiririm bütün konulara xDfundafuni yazdı:tabi snn post aksmana yarımcı olmak için yazdım snde iyilikten anlamıyosun:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
geçmişini bilmeyenin geleceğide olmazmış xDfundafuni yazdı:bence küçüklüğünü unut ileriye bakmk lasım sonuçta=))MORDuMan yazdı:küçükken çok ezdiler beni büyüdüm artık ben eziyorum xDfundafuni yazdı:kul hakkına giriyosun milelt snn yüzünden post kasmaıyo:DMORDuMan yazdı:hertürlü kasarım güncel getiririm bütün konulara xDfundafuni yazdı:tabi snn post aksmana yarımcı olmak için yazdım snde iyilikten anlamıyosun:D

onun farklı bi boyutuda geçmişi unutmaynın geleceği olmasmış:D
millet oyunu bırakıo biz dedikodu edioz nedir bu milletin bizden çekdiği xDfundafuni yazdı:onun farklı bi boyutuda geçmişi unutmaynın geleceği olmasmış:D

onlar dedikodu görmemişler:DMORDuMan yazdı:millet oyunu bırakıo biz dedikodu edioz nedir bu milletin bizden çekdiği xDfundafuni yazdı:onun farklı bi boyutuda geçmişi unutmaynın geleceği olmasmış:D
xDfundafuni yazdı:onlar dedikodu görmemişler:DMORDuMan yazdı:millet oyunu bırakıo biz dedikodu edioz nedir bu milletin bizden çekdiği xDfundafuni yazdı:onun farklı bi boyutuda geçmişi unutmaynın geleceği olmasmış:D

- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
paşaxmusti yani her neysen wsden kaybediğin hedefi vermicekmsin madem gözlüğü kaybetmeyi göze almadın niye ws atıyon?
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
-
- Kadim Hidra Avcısı
Kesin yalandır.Gündeme gelmeye çalışıor kendince=) Tabi bu bnm düşüncem=)
- ikvonline48
- İskele Babası
- Klan: Lodos
vandervaart canımı sıkma yalan borcummu var oyunda görebilionmu beni