Facebook Bil Kazan Soru Saçmalıkları!
Re: Facebook Bil Kazan Soru Saçmalıkları!
Katılıyorum o etkinliğe katılanların 3 te 2si sallıyo zaten. Koordinat sorularında ödülü ya bağlantısı hızlı olan yada şanslı olan sallayıp kazanıyor. Gerçi herşeyin şansa dayalı olduğu bir oyundan da böyle bir BilKazan beklenirdi

Biraz düşünseler şunu anlarlar; millet sallıyor ve emek verip bulmak için oyuna girmenin bir anlamı kalmıyor anında buluyorlar.
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- andomeda1907
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
biraz kordinat bilgimizi olsa oraya gitmeden haritadan bulabiliriz:DD
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
Selamlar ;
Facebook etkinliklerinde amaç hem insanların oyuna bağlılıklarını ölçmek,Hem bilgilerini arz ettikleri taktirde ödüllendirmek,Hem hoş,güzel bir sohbet havası yakalamak ve İKV oyuncularını etkinlikler sonucunda ödüllendirmek,
İKV hakkında Bilgi birikimine sahip olmak,hem aynı zamanda Hem facebook sayfası üzerinden oyuna daha fazla rağbet göstermek olduğunu savunuyorum.
Şuan için İKV hakkında genel olarak bildiklerimiz değil,oyuna girip uğraş göstereceğimiz etkinlikler oldu.Bu demek değil hep böyle olacaktır.İleride daha çok bilgi birikimi hakkında ve oyuna girmedende cevaplayabileceğimiz böyle sorular sorulabilmesi için bu konuyu açmışsanız eğer teşekkürlerimi iletiyorum.
İyi Forumlar ...
Facebook etkinliklerinde amaç hem insanların oyuna bağlılıklarını ölçmek,Hem bilgilerini arz ettikleri taktirde ödüllendirmek,Hem hoş,güzel bir sohbet havası yakalamak ve İKV oyuncularını etkinlikler sonucunda ödüllendirmek,
İKV hakkında Bilgi birikimine sahip olmak,hem aynı zamanda Hem facebook sayfası üzerinden oyuna daha fazla rağbet göstermek olduğunu savunuyorum.
Şuan için İKV hakkında genel olarak bildiklerimiz değil,oyuna girip uğraş göstereceğimiz etkinlikler oldu.Bu demek değil hep böyle olacaktır.İleride daha çok bilgi birikimi hakkında ve oyuna girmedende cevaplayabileceğimiz böyle sorular sorulabilmesi için bu konuyu açmışsanız eğer teşekkürlerimi iletiyorum.
İyi Forumlar ...
Bunu dikkate alacağız. Teşekkürler, Soru-Cevap etkinliklerinde amacımız google'ın yarım edemeyeceği, ama zor olmayan sorularla İKV-Facebook bağlantısını sağlamaktır ve sizleri biraz daha eğlendirmektir.ozaerden yazdı:Biraz düşünseler şunu anlarlar; millet sallıyor ve emek verip bulmak için oyuna girmenin bir anlamı kalmıyor anında buluyorlar.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
İlginize teşekkürler ancak emek sarfetmek için illa ki koordinat gerekmez herşey olsun ama koordinat olmasın şahsen ben eğlenmedim. 
Pırasasapı (32)