Onca kişinin onca e-pin alması da saçma olacaktı, bu da saçma oldu. Neyse bunu tartışmayalım umarım gerekli düzeltilmeler olur.
Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkürler, böyle usulca tebrik eden,polemik çıkarmayan ve laf atmayan lodosları seviyorum. Iki klan da oyunun elmasını oluşturuyor. Biz olmassak,siz olmazsınız;siz olmazsanız,biz olmayiz. Bu rekabet hep böyle devam edecektir. Bu etkinliği biz kazandık, eminim ki başka bir yerde siz kazanacaksınız. Ve böyle yarım elma olan 2 klanın içinde gruplaşan güçlü loncalara da teşekkürler! Yaşattığınız rekabet,heyecan,eğlence ve ciddiyet için! Önceki sancak savaşlarından bahsediceksiniz diye düşündüm. Ne güzel ki şu anda öyle bir yazı gelmedi. Tekrar söylüyorum önceki savaşlardaki [sanırım 3-5 adet oldu ben hiç girmedim tam bilemiyorum] üstünlüğünüz için tebrik ederiz. Bizi bağlayan, yönetimin oyuna özel olarak düzenlediği, daha uzun ve ciddiyetli olan 15 günlük maraton! Kazandığımız için çok mutluyuz. Emek veren herkese teşekkürler...
Sancak Savaşlarının Galibi Belli Oldu!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Sancak Savaşlarının Galibi Belli Oldu!
Saçma bile olsa bunun bize daha once haber verilmesi daha iyi olurdu.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
fatihim imzandakı yazıyı herkeze ulaştırmak gerek.VatanXLydeR yazdı: Saçma bile olsa bunun bize daha once haber verilmesi daha iyi olurdu.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
imzadaki kodu yapıştırın buraya..tokyo2drift yazdı:fatihim imzandakı yazıyı herkeze ulaştırmak gerek.VatanXLydeR yazdı: Saçma bile olsa bunun bize daha once haber verilmesi daha iyi olurdu.
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
BUYRUNdabbela yazdı:imzadaki kodu yapıştırın buraya..tokyo2drift yazdı:fatihim imzandakı yazıyı herkeze ulaştırmak gerek.VatanXLydeR yazdı: Saçma bile olsa bunun bize daha once haber verilmesi daha iyi olurdu.

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- marazizmir
- Cin Avcısı
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
atabey yazdı:Onca kişinin onca e-pin alması da saçma olacaktı, bu da saçma oldu. Neyse bunu tartışmayalım umarım gerekli düzeltilmeler olur.
Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkürler, böyle usulca tebrik eden,polemik çıkarmayan ve laf atmayan lodosları seviyorum. Iki klan da oyunun elmasını oluşturuyor. Biz olmassak,siz olmazsınız;siz olmazsanız,biz olmayiz. Bu rekabet hep böyle devam edecektir. Bu etkinliği biz kazandık, eminim ki başka bir yerde siz kazanacaksınız. Ve böyle yarım elma olan 2 klanın içinde gruplaşan güçlü loncalara da teşekkürler! Yaşattığınız rekabet,heyecan,eğlence ve ciddiyet için! Önceki sancak savaşlarından bahsediceksiniz diye düşündüm. Ne güzel ki şu anda öyle bir yazı gelmedi. Tekrar söylüyorum önceki savaşlardaki [sanırım 3-5 adet oldu ben hiç girmedim tam bilemiyorum] üstünlüğünüz için tebrik ederiz. Bizi bağlayan, yönetimin oyuna özel olarak düzenlediği, daha uzun ve ciddiyetli olan 15 günlük maraton! Kazandığımız için çok mutluyuz. Emek veren herkese teşekkürler...
Saçma Olacaktıda Onca Gm Sancak Savasları Baslamadan Önce Bunu Düşünemedimi Bide Her Karaktere 2-pin dediler
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Arz'ları tebrik ederim..
Tebrikler..!