*Eskidendi İKV Ne Güzeldi*
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
*Eskidendi İKV Ne Güzeldi*
Forumda Gördüm Hoşuma Gitti Paylaşmak İstedim Alıntıdır...
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Sentinus
Re: *Eskidendi İKV Ne Güzeldi*
OFfff be hacı ciğerime işledin
ops:
Çok özledim o günleri :?
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Onun yeri burası deil ama hacı birazdan aktarırlar... Video bölümüne
Neden ........................... yaptın derseniz ...
hiçç ölesine...
Çok özledim o günleri :?
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Onun yeri burası deil ama hacı birazdan aktarırlar... Video bölümüne
Neden ........................... yaptın derseniz ...
hiçç ölesine...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyri Beka
2.33 de Işık Hanımın orda bir karede yer almısım BETA dönemindeyken cok güzeldi gerçekten 
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

Şarkı da çok yakışmış. 
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
off be ne gunlerdi unutulurmu hiç
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya V Salvatore
Şimdiki yönetim bunlardan bir çıkarım yapsalar bu günlere dönebiliriz
(
Ve umuyorum ki 700 bin kullanıcıdan 600 bini eskileri isteyecek ..
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Agah Efendi Ne Demiş ; Ama Bildiğim Bir Şey Vardı Oda Hiçbirşeyin Eskisi Gibi Olmayacağıdır..!!Emoscann yazdı:Şimdiki yönetim bunlardan bir çıkarım yapsalar bu günlere dönebiliriz(
Sadece Anısı Kalır

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
GerceKeTEn COcukKen oYnArDIk ::)
- sasasasalam
- Acemi Savaşçı
eeee bitane makina var .... o makinadan çemberli taştada var am şu an yok ? oyun eskiyemi dönüyor... ?
O zamanlarda bi kripraz çektiydim.... Gece uyuyamamıştım

Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu