Bilgilendirme ;
' Şahcihan ' adlı arkadaşımızın etkinliklerdeki görevi nedeniyle loncamızdan kendi isteğiyle ayrılmış bulunmaktadır.Osmanlı aiLesi olarak yapmış olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder , Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Not :Artık forumda bu konu hk. açılan konulara da bir cevap gelmiştir.
OsmanLı Loncası [TLOO]
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Özgür gerek yok onca laf ile beyana.Ben böLe istedim #@!? muamelesi yaptın.Ben çıkışımı benı silineceğini söyLemiştim.Herkes kendisini biliyors.Tloo'da herkes yetişKin bir insan sana düşmedi benim gidip gitmem.'Karakteri oynayan insaDır'. Demiştin: insan SaDice 1 oyun oynuyor Demektir reeL hayatım kımseyi ilgıLendirmez.Bunun üstüne yorum yaparsan gülüp geçicem arkdaşım. iyi oyunLar özgür reeL hayatında başarıLar dilerim.
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
SeLamLaR ,
Uzun zamandıR fazLa iLgiLenemiyoRum ancak sanmasınki kimse eLimizi ayağımız çekdik ! KuLağımıza üzücü habeRLeR geLiyoR,son yaşananLaR geRçekten çok üzücü biR duRum besLe kaRgayı oysun gözünü misaLi oLmuş bu oLay , buRası heR nekadaR sanaL pLatfoRm oLsada heR nekadaR ReeL yaşamLa aLakası oLmasada o kaRakteRLeRi kuLLanan aRkadaşLaR sonuçta kaRakteRLeRini , edebLeRini , kişiLikLeRini seRgiLiyoRLaR iLLaki , Kim ne yapaRsa kendi kaRakteRine kişiLiğine uygun haReketLeR yapaR. OkadaR zaman kaRdeşimiz , dostumuz dediğimiz kişiLeR abuk , subuk haReketLeR yapıyoRLaR ve kaRakteRLeRini seRgiLiyoRLaR , Daha çok oLmayan kaRakteRLeRini mi demeLiydim biLmiyoRum ? kaRakteRsiz , insanLığını kaybetmiş insanLaR bizim aRamızda asLa oLamayacakLaRdıR , heR zaman kaRşı safımızda oLacakLaR ve bizi düşman beLLemek zoRundaLaRdıR , İhanet etmek aLdatmak kişiLeRin duyguLaRıyLa oynamak o kişiyi büyütmez sadece gittikçe yeRin dibine sokaR ancak o kişide yüz kaLdığını sanmıyoRum , aRsız desek yeRi oLacakdıR . ''KaRdeşim , dostum ,vb...'' keLimeLeR kuLLanıp sonRada ihanet eden kişi iki yüzLü biRisidiR , heR nekadaR sanaLda da yapsa bunu kaRakteRini seRgiLeR , GeRçek yaşamda tatmin edememiş egosunu buRada tatmin etmek amaçLı oyun oynadığı aşikaRdıR Eminim ki Gerçek yaşamdada kişiLiği yeRine otuRmamış kaRakteRsiz biRi oLaRakta kaLıR , biR oyun için aRkadaşım diyip yüzüne güLüp sonRadan sıRtından vuRan biRisine daha ağıR keLimeLeR söyLemek isteRdim ancak buRası o keLimeLeR için hiç uygun biR yeR değiL , Bunu yapan aRkadaş kendini gözümüzde yeteRince küçüLteRek kaRakteRsizLiğini seRgiLemiş yeRin dibine giRmişdiR diyeceğim ama ''aRsız'' oLduğunu düşündüğüm için o kişide yüz oLmadığı için yeRin dibine giRmez kendini çok yüksekLeRde göRüR heR zaman en iyisi oduR tabi ki kendince , ama biLmez ki sanaL aLemde oLsa bu kaRakteRLeRi kuLLanan ŞahısLaR geRçekLeR o ayıbı yapanın ayıbıdıR kendisini biLmez , edepsiz , haysiyetsiz biR kişiLikdiR , kişiLiği vaR mıdıR oRası meçhuL ? Ancak Bana soRaRsanız kişiLiği otuRmamış , gRam kaRakteRi oLmayan biR şahısdıR , Bundan böyLe o şahıs kendi çapında nasıL istiyosa öyLe takıLsın , kaRakteRsizLiğini ve iki yüzLüLüğünü gösteRmişdiR ...
BiRaz ağıR oLdu Ancak Hak Edene Hak Ettiği DeğeR veRiLiR ...
Uzun zamandıR fazLa iLgiLenemiyoRum ancak sanmasınki kimse eLimizi ayağımız çekdik ! KuLağımıza üzücü habeRLeR geLiyoR,son yaşananLaR geRçekten çok üzücü biR duRum besLe kaRgayı oysun gözünü misaLi oLmuş bu oLay , buRası heR nekadaR sanaL pLatfoRm oLsada heR nekadaR ReeL yaşamLa aLakası oLmasada o kaRakteRLeRi kuLLanan aRkadaşLaR sonuçta kaRakteRLeRini , edebLeRini , kişiLikLeRini seRgiLiyoRLaR iLLaki , Kim ne yapaRsa kendi kaRakteRine kişiLiğine uygun haReketLeR yapaR. OkadaR zaman kaRdeşimiz , dostumuz dediğimiz kişiLeR abuk , subuk haReketLeR yapıyoRLaR ve kaRakteRLeRini seRgiLiyoRLaR , Daha çok oLmayan kaRakteRLeRini mi demeLiydim biLmiyoRum ? kaRakteRsiz , insanLığını kaybetmiş insanLaR bizim aRamızda asLa oLamayacakLaRdıR , heR zaman kaRşı safımızda oLacakLaR ve bizi düşman beLLemek zoRundaLaRdıR , İhanet etmek aLdatmak kişiLeRin duyguLaRıyLa oynamak o kişiyi büyütmez sadece gittikçe yeRin dibine sokaR ancak o kişide yüz kaLdığını sanmıyoRum , aRsız desek yeRi oLacakdıR . ''KaRdeşim , dostum ,vb...'' keLimeLeR kuLLanıp sonRada ihanet eden kişi iki yüzLü biRisidiR , heR nekadaR sanaLda da yapsa bunu kaRakteRini seRgiLeR , GeRçek yaşamda tatmin edememiş egosunu buRada tatmin etmek amaçLı oyun oynadığı aşikaRdıR Eminim ki Gerçek yaşamdada kişiLiği yeRine otuRmamış kaRakteRsiz biRi oLaRakta kaLıR , biR oyun için aRkadaşım diyip yüzüne güLüp sonRadan sıRtından vuRan biRisine daha ağıR keLimeLeR söyLemek isteRdim ancak buRası o keLimeLeR için hiç uygun biR yeR değiL , Bunu yapan aRkadaş kendini gözümüzde yeteRince küçüLteRek kaRakteRsizLiğini seRgiLemiş yeRin dibine giRmişdiR diyeceğim ama ''aRsız'' oLduğunu düşündüğüm için o kişide yüz oLmadığı için yeRin dibine giRmez kendini çok yüksekLeRde göRüR heR zaman en iyisi oduR tabi ki kendince , ama biLmez ki sanaL aLemde oLsa bu kaRakteRLeRi kuLLanan ŞahısLaR geRçekLeR o ayıbı yapanın ayıbıdıR kendisini biLmez , edepsiz , haysiyetsiz biR kişiLikdiR , kişiLiği vaR mıdıR oRası meçhuL ? Ancak Bana soRaRsanız kişiLiği otuRmamış , gRam kaRakteRi oLmayan biR şahısdıR , Bundan böyLe o şahıs kendi çapında nasıL istiyosa öyLe takıLsın , kaRakteRsizLiğini ve iki yüzLüLüğünü gösteRmişdiR ...
BiRaz ağıR oLdu Ancak Hak Edene Hak Ettiği DeğeR veRiLiR ...
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kimin benm hakkımda ne düşündüğü beni gercekten ılgılendrmıyor..Bilgilerınızı kndınıze saklayın.. yüzsüz...yada,arsız isem.Bana diyen önce KnDisine bakmaLı ?.(Oyunu brakıyorum arkdaslar) SözLeri tam bi fiyasko zaten.. hee birde kndısını kandrmak var birde insanları kandrmak.Gidecek olan sözünde duruR ben ortada bir İnsan göremiyorum...
ÖzGürm aLim FazLa Söze Gerek Yoq Herkes Kendi Karakterini Ortaya Koyar Onun İçin Gdene GüLe GüLe Dememiz Daha Doğru Arkadas Kendisi İçin O YoLu Seçti İnş O Secttigi Yolldada Pişman Olmaz
GİDEN GİTTMİŞTİR GİTTİGİ GÜN ßİTTMİŞTİR ßİZ GİDENİ DEGİL GİDEN ßİZİ KAYßETMİŞTİR..
Cansu Arkasmza ReeL de ßaşarıLar...
GİDEN GİTTMİŞTİR GİTTİGİ GÜN ßİTTMİŞTİR ßİZ GİDENİ DEGİL GİDEN ßİZİ KAYßETMİŞTİR..
Cansu Arkasmza ReeL de ßaşarıLar...

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
SeLamunaLeykum
Osmanlı Loncası Sonsuza Kadar Var olacaktır.Bizden Ayrılan Utanacak,Yarı yolda kalacaktır.Biz Hep Varolacağız.Hep Buralarda Olacağız.
Kişisel Tartışmaya dönüşmesin arkadaşlar yorumlarımız.
Gittiğin yerde aradığını bulman temennisiyle Unutma.
Gelenler Gidenleri Bir Gün Aratır....
Osmanlı Loncası Sonsuza Kadar Var olacaktır.Bizden Ayrılan Utanacak,Yarı yolda kalacaktır.Biz Hep Varolacağız.Hep Buralarda Olacağız.
Kişisel Tartışmaya dönüşmesin arkadaşlar yorumlarımız.
Gittiğin yerde aradığını bulman temennisiyle Unutma.
Gelenler Gidenleri Bir Gün Aratır....
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
KardeşLerim bu konu üzerinde daha fazLa konuşup karşı tarafa söz hakkı vermeyeLimki konumuz kirLenmesin . Kapandı gitti konu zannetiğimiz insanın zannetiğimiz gibi oLmadıgı gibi kapandı gitti ...
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Üye aLımı ;
merhabaLar ;
miesmacheR karakter ismine sahip umut kardeşimiz aramıza katıLmıştır . Kendisine bizimLe birLikte Nice başarıLar diLiyorum ...
merhabaLar ;
miesmacheR karakter ismine sahip umut kardeşimiz aramıza katıLmıştır . Kendisine bizimLe birLikte Nice başarıLar diLiyorum ...
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
hosgeldin aramıza ! Umut.
Umudunu kaybetmemen dileğiyle.
Umudunu kaybetmemen dileğiyle.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Merhaba arkadaslar uzun bır suredır aranızda degıldım bu yuzden hepınızı cok ozledım.
Aramıza yenı arkadaslar katılmıs onlara bır hos geldın demek ıstıyorum once,Alı'nınde dedıgı gıbı oyunda olmasakta hep bır gozumuz ve kulagımız sızın yanınızda kım ne yapmıs nasıl yapmıs az cok bılıyoruz.Fakat aranızda ne gecerse gecsın yukarıdakı gıbı cumleler sarfetmenızı reddedıyorum.Her ne olursa olsun bırlıkte gecırdıgınız guzel zamanlar ıcın bır Tesekkuru karsınızdakıne borc bılın ve ona gore davranın.
Kendınıze ıyı davranın guzel geceler sızlerle olsun.

Aramıza yenı arkadaslar katılmıs onlara bır hos geldın demek ıstıyorum once,Alı'nınde dedıgı gıbı oyunda olmasakta hep bır gozumuz ve kulagımız sızın yanınızda kım ne yapmıs nasıl yapmıs az cok bılıyoruz.Fakat aranızda ne gecerse gecsın yukarıdakı gıbı cumleler sarfetmenızı reddedıyorum.Her ne olursa olsun bırlıkte gecırdıgınız guzel zamanlar ıcın bır Tesekkuru karsınızdakıne borc bılın ve ona gore davranın.
Kendınıze ıyı davranın guzel geceler sızlerle olsun.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr