Öncelikle arkadaşlar Sivri Adada Savasırken Ws teklif etti , tamam dedim ws alanı sordum ve miktarı ,ardından gbm yaptık ws ucakta basladık ws 4*1 Oldugunda. Lag var dedi Rica etti 0*0 dan tekrar basladık ws daha sonra 6*3 yendim.Tbrk etti kasa carından parayı verecem dedi ama ne para var nede car Klasik bir Hırsızlık Taktigi
Fotolar KANITTIR ..
1*0 Ws Baslıyor .. ..
Ws Üst Kısımda 4*1 Bitmiştir..Ama Adamda Ne hayır Hikmetse lag varmıs ws wsye 0*0 dan baslıyoruz..
Ws Den Kacmak İstiyor .
6*3 Ws Fotoları .
aldıgım fotolar sadece bu kadar..
EN COK SEVDİGİM AN HIRSIZLIK ANI?=)KEŞKE HERKES PARAYI VERMESE BENDE FORMA ATIP MESHUR OLSAM ŞERRUH GİBİ ADAM YOLDA DEREDE KESTİGİNİDE GÖRÜP FOTOSUNU FORMA ATIYOR =?) bir khol x klasigi daha
Adam Parayı verse parayıda alır forma koyarım .. orda 2 3 tane sahit var onların gözü önünde ilk elki ws lerde kıvırdı sonra ki 6*3 de ise parayı verecem dedi oyunda cıktı .. buda boru degil ki sadece ala bilecegim aldıgım fotoları forma attım
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
kahin oglum ne dıyon sen aklın basındamı benm charımda ısık set bıle yok ben senle 200 m ws atıyım. ben charlarımı bozuyorum sen ws dıyorsun . boyle yaygra yaparakta kendını dusuk duruma dusuruyosunun oyuna gırdıgınde pm at fazla aglama ok !!!!!!!!!!!!