mynet üye girişi donuyor??
mynet üye girişi donuyor??
son iki gündür mynet sitesine giriş yapmakta zorlanıyorum bunun nedeni benim internetimlemi ilgili yoksa genel bi sorunmu açıklarsanız sevinirim
Kuklacı-XxXTHEŞİFACIXxX
Re: mynet üye girişi donuyor??
aynı sorun bendede var 
yanılmıyorsam sitedeki reklamlar yüzünden donuyor
bu konuyu yöneticilerden birisi açıklayabilirmi acaba ?
bu konuyu yöneticilerden birisi açıklayabilirmi acaba ?
Kuklacı-XxXTHEŞİFACIXxX
bendede başladı
:evil:
Hayal(ejder)
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN
lütfen bi yönetici bu konu hakkında açıklama yapabilirmi acaba
Kuklacı-XxXTHEŞİFACIXxX
Merhana..
Bende 10 gündür bu sıkıntı oluyor; 2.5 senelik oyuncu olarak daha önce hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Desteğe 2 kere konu ile alakalı sıkıntımı belirttim fakat sorun olmadığı tavsiye olarak çerezleri temizlemem önerildi , halen dahada aynı sıkıntım devam etmekte...
Bende 10 gündür bu sıkıntı oluyor; 2.5 senelik oyuncu olarak daha önce hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Desteğe 2 kere konu ile alakalı sıkıntımı belirttim fakat sorun olmadığı tavsiye olarak çerezleri temizlemem önerildi , halen dahada aynı sıkıntım devam etmekte...
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
EVET BENDE ACTIM KONU FAKAT BİLMİYORUM KAPATILDI.
BENDEDE DONUYOR
BENDEDE DONUYOR
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Sorun reklamlardan kaynaklanıyor Sevgililer günüyle ilgili reklam animasyonunu yüklerken sorun oluşturuyor flash olmasına rağmen sorunlu yüklenmesi gerçekten çok ilginç kodlamayla ilgili yada animasyona farklı url ler de eklenmiş olabilir bir taşta 2 kuş misali ama şimdi kaynağa baktım yok sadece bir animasyon ama neden böyle takılıyor çözemedim. animasyondaki resimlerin boyutuyla da ilgili olabilir basit bir sorun çözerler siz şimdilik İnternet explorer sayfasını açıp araçlar/İnternet seçenekleri/Gelişmiş/Multimedya dan Akıllı Resim renk paleti öykülenmesinin tikini kaldırın sonra Resmi gösterin tikini kaldırın sonra da web sayfalarındaki animasyonları kaldıra tıklayın takılma olmadan oyuna girersiniz
Not:Normal wep sayfasında gezinmek için eski ayarlara dönün resimler animasyonlar gözükmez
Not:Normal wep sayfasında gezinmek için eski ayarlara dönün resimler animasyonlar gözükmez
Sorunu çözme yolunda bi adım atalım sabır bi yere kadar değilmi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,