Sen kendindemisin yönetimi savunup duruyorsun her yerde burada biz kandırıldık kardeşim sende kandırıldın herkes kandırıldı , bide gidip çiçek olun arkadaslar mı desin yazmışsın o adam GM olduysa sabretmek zorunda bunu yapmayıp küfür etmekle tehdit ediyorsa bırak durmasın zaten o görevde.mitmet yazdı:ne desin ? "lütfen çiçek olun arkadaşlar." mı desin ?HarunYILMAZ yazdı:
Gm ler de küfür etmekle tehdit ediyorsa vay halimize...
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
EXCELLENCE
mitmet yazdı:ne desin ? "lütfen çiçek olun arkadaşlar." mı desin ?HarunYILMAZ yazdı:
Buna bakmayın siz arkadaslar takmayın bile bu İKV yönetimine paso yag ceken yagcının teki canınızı sıkmayın ve tartısmalardan sakının yoksa 2li tartısmadan konu kilitlenebilir.O yagcının biri Haftanın üyesi ünvanını kazanmak icin her hafta tönetimi kesin yaglar Dikkate bile almanıza gerek yok.Mitmetmis sen daha uyu mitmet Oyun elden gidiyo yag cekmeyi bırakta Biraz karsılarında dur Disini göster Yarın birgün Senin Haklarında elinden alınacak.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Hiçbir Gm veyahutta Dev bizlere küfür edemez zaten ettiği an ya cezai işlem uygulanır yada kovulurHarunYILMAZ yazdı:Siz Küfürleşmeyi Çözüm olarak görüyorsanız bilemem.mitmet yazdı:ne desin ? "lütfen çiçek olun arkadaşlar." mı desin ?HarunYILMAZ yazdı:
Ancak bir Yetkili bu şekilde bir Tehdit Edemez.
Hee küfür Edebilcek Cesareti olmadığı halde bu şekil konuşarak birilerini korkutmayı amaçlıyorsa birgün banada bu tehditi direkt olarak yapmasını beklerim...
Bunu onlarda biliyorlar ama sinirleri bozulmuş anlaşılan nedensee xD
Kod: Tümünü seç
Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.
Bunu yazan GM ve ne diyor bakın SAHTE OLAYLAR YARATMAYA CALISIRSANIZ HERHANGİ BİR SABIR GÖSTERMEYİZ. Sizin bize yaptıgınız sahte olaya ne demeli. BİZDE BUNDAN SONRA SABIR GÖSTERMİYORZ BİLGİNİZEE
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Dıstrıct Area
10 gun boyunca o yazı metnındekı hata farkedılmıyor . etkınlıgın bıtımıne 4 gun kala fark edılıyor KOSKOCA bır YALAN [color=#4040FF[/color]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
gören de beni olayları kenardan izleyen birisi sanıcak. arkadaşım kaç kere söylicem yeri geldi KÜFÜR de ettim yönetime. yeri geldi sizin gibi deli dana gibi forumda koştum dolaştım HAKKIM YENİYOR diye. ama şu anda siz HAKSIZSINIZ.Kulu yazdı:mitmet yazdı:ne desin ? "lütfen çiçek olun arkadaşlar." mı desin ?HarunYILMAZ yazdı:
Buna bakmayın siz arkadaslar takmayın bile bu İKV yönetimine paso yag ceken yagcının teki canınızı sıkmayın ve tartısmalardan sakının yoksa 2li tartısmadan konu kilitlenebilir.O yagcının biri Haftanın üyesi ünvanını kazanmak icin her hafta tönetimi kesin yaglar Dikkate bile almanıza gerek yok.Mitmetmis sen daha uyu mitmet Oyun elden gidiyo yag cekmeyi bırakta Biraz karsılarında dur Disini göster Yarın birgün Senin Haklarında elinden alınacak.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Grandxtexas yazdı:BU KADAR İSYAN UNUTULSUN DİYE HEMEN VİDEO HAZIRLANIP AK AKÇE KARA GÜN İÇİNDİR DİYE FACEBOOK SAYFASINDA YAYINLANDI!
CİDDEN KANDIRILDIK VE UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR!
çok yakında apar topar (daha tam test edilmeden) çemberlitaş yada akçe veya lonca için bir güncelleme gelirse hiç şaşırmayın. oyuncuları oyalıyacak bir şeyler bulup bu olayı unutturacaklar demedi demeyin...
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Bugun ETKİNLİK adı altında olan GM ler bunu yapmaya çalıştılar Beyaz Köşk'te...
Akçeyle ilgili herşey süprizlerle doluymuş arkadaşlar haberiniz olsun...
En iyi kıvıran dansöz ASENA olarak bilirdim ama her geçen gün daha iyi kıvırabilen DANSÖZLER çıkıyormuş...
Akçeyle ilgili herşey süprizlerle doluymuş arkadaşlar haberiniz olsun...
En iyi kıvıran dansöz ASENA olarak bilirdim ama her geçen gün daha iyi kıvırabilen DANSÖZLER çıkıyormuş...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Etkinlikleri ERDOĞAN ve Şeeplem yönetiyor ama hatayı etkinliği ben yaptım diye ortaya çıkan bir GM üstleniyor ve etkinlikleri son 4 günde o yapmaya çalışıyor...
Sistem otomatik olarak çalışıyormuş yalanda amma güzel...
Bugün neden (11.02.2011) 20.30 da başladı etkinlik,(etlinliği yönetmek için) şimdi yeni GM geldi ya saatleri şaşırmıştır tabi alıştık biz artık...
Oyuncularımıza geçmiş olsun yetkililer geçirmiş oldu böylece bize...
Sistem otomatik olarak çalışıyormuş yalanda amma güzel...
Bugün neden (11.02.2011) 20.30 da başladı etkinlik,(etlinliği yönetmek için) şimdi yeni GM geldi ya saatleri şaşırmıştır tabi alıştık biz artık...
Oyuncularımıza geçmiş olsun yetkililer geçirmiş oldu böylece bize...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Osmanlı
Bazı arkadaşlar Yönetim i olup olmadık yere savunuyorlar.
Bu arkadaşlar için küçük bir araştırma yaptım.
İlk yapılan duyurunun orjinalini buldum.
Tepki verenlerin protesto edenlerin ne kadar haklı olduğunu ispatlayacak bu duyuruyu hepinizin tekrardan görmesi iyi olacaktır.
Buyrun İlk Yapılan Duyuru (Etkinlik Kurallarına Dikkat) değiştirmeyi unutmuşlar
Orjinal Mesajı görmek için Aşşağıdaki Linki Kullanabilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=49307&start=80#p493284
Bu arkadaşlar için küçük bir araştırma yaptım.
İlk yapılan duyurunun orjinalini buldum.
Tepki verenlerin protesto edenlerin ne kadar haklı olduğunu ispatlayacak bu duyuruyu hepinizin tekrardan görmesi iyi olacaktır.
Buyrun İlk Yapılan Duyuru (Etkinlik Kurallarına Dikkat) değiştirmeyi unutmuşlar
Konu Kilitli olduğundan Alıntı yapamadım.Lathander yazdı:
Tak zırhını!
Giyin kuşan!
Sancak Savaşları geliyor!
15 gün! 15 büyük savaş!
Nicedir her klan en iyi olduğunu söyler durur. Nicedir kale saldırıları, klan baskınları yapılır, çarpışlılır, yakılır yılır.
Ama inanmam! Ama artık bunu belirlemenin zamanı geldi. Görelim Arz'ın bilgeliğini, Lodos'un korkusuzluğunu.
Bu savaşı kazanan klan bu sunucunun hakimi benim der. 15 gün boyunca tüm sunucularda sürecek ve sürpriz ödüllerle süslenecek Sancak Savaşlarında yerini almaya hazır ol.
Etkinliğin Tanımı:
Sancak Savaşları; klan mensuplarının grup olarak katılabilecekleri savaşlardır. Grup olarak hareket ederek, düşman klana karşı galibiyet arayabilecek gözü kara kişilerin katılabileceği bir savaş biçimidir. Yalnızca sınırlarını zorlayanlar bu savaşta galip gelebilirler!
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Peki ya ödüller?
10 Adet Dinazor İyileştiren Ejderha Kudretlendiren İksir
Bitmedi!
Karakter İsim Değiştirme Hakkı
Söyleyin o zaman! Şimdi hazır mısınız?
Notlar:
Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.
Orjinal Mesajı görmek için Aşşağıdaki Linki Kullanabilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=49307&start=80#p493284