Buhara yazdı:arkadaş foruma ugramıyo artık herhalde ... ses soluk yok kendısınden....
Yorum yapan ve görüşünü bildiren herkese teşekkürler.Video istemişsin.Bu zekice fikrini ayakta alkışlıyorum.Bu gördüklerini video yapabilecek teknolojiye sahip olsam emin ol şu oyunu beş dakika oynamazdım
Selam izdirap, emeğine yüreğine sağlık güzel olmuş. Özellikle ve özellikle yakıcı darbe muthiş. video konusunda da yeteneklsin sanıırım, video unuda beklerz.......
iYi akŞamLar
Lavender yazdı:Selam izdirap, emeğine yüreğine sağlık güzel olmuş. Özellikle ve özellikle yakıcı darbe muthiş. video konusunda da yeteneklsin sanıırım, video unuda beklerz.......
iYi akŞamLar
Öncelikle çok teşekkürler.Ben bu çalışmayı oyunda karakterler hareket ederken rastgele çektiğim fotoğraflar üzerine doğaçlama olarak yaptım.Video yapabilmem için bir oyun stüdyosuna sahip olmam gerekir Sadece izlenim ve gerekli kişilere fikir amaçlıdır bu konu.Diğer karakterlere de yapmayı düşünüyorum.
izdirapgrafik yazdı:Öncelikle çok teşekkürler.Ben bu çalışmayı oyunda karakterler hareket ederken rastgele çektiğim fotoğraflar üzerine doğaçlama olarak yaptım.Video yapabilmem için bir oyun stüdyosuna sahip olmam gerekir Sadece izlenim ve gerekli kişilere fikir amaçlıdır bu konu.Diğer karakterlere de yapmayı düşünüyorum.
Büyücü ve Şifacıya da yetenek tasarımlarını bekliyoruz
aga bunları kullanarak ikv ye yama yapsana tum skıllere azıcık efekt katarak.ikvonlinede paylaş bizde gelek indirip kullanalım.bi ara boyle bısey yapılmıştı cok guzel oluyor
ibrahimking yazdı:aga bunları kullanarak ikv ye yama yapsana tum skıllere azıcık efekt katarak.ikvonlinede paylaş bizde gelek indirip kullanalım.bi ara boyle bısey yapılmıştı cok guzel oluyor
o dediğin olay bizimde karşı çıktığımız yasak bir uygulamadır..