bilinmez yazdı:MİTMET HER KONUDA ADAMLARI SAVUNUYOSUN İNKAR ETME BARİ BİDE BANA DİYOR PRİM ÇIKARCAK DİYE
eğer HAKLI olan kesimi savunmak YAĞCILIK oluyorsa, evet ben yağcıyım !
çok güzel hareketler bunlar gibi oldu be
Altı çizili sözcüğün yerine ne konulması gerekirdi
Alın size Orta okul düzeyi bir soru
YÖNETİCİ vasfındaki cahiller ve yalakaları mitmet hariç sanırım herkesin cevabı aynı
Ya bu herif kendini çok akıllı sanıyor yada bizi salak
ortaokul düzeyindeyse 3-4 sene bekle öyle cevapla.
salak sanmıyorum salaksınız diyorum. neyse konu kilitlenirse iyi olur yoksa sınırsız ban alıcam..
3-4 sene heralde 3 veya 4üncü defa okul öğrenimimi tamamlayacağım anlamına geliyor. (Bilmem bu cümlenin nedemek istediğini hangi anlamı taşıdğını anlayabilecek kadar kapasiten varmıdır.)
Ben sen gibi gerizekalı yada yalancı veyahut diğer kötü vasıflaırnı taşıyan yapıda bir karaktere sahip değilim senin gibi kişiliksiz olmam olmaya çalışmam. Sevgili Kıracında dediği gibi "Bilmem anlatabiliyormuyum"
En son monsterdarker tarafından 11 Şub 2011 21:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ya mitmet bende forumu okuduğum süre içinde seni aklı selim biri zannederdim ama insanoğlu şaşarda beşerde lütfen kendini daha fazla küçük düşürmeden bu konudan rica ediyorum
ÇIKTIR--GİT
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Estergonxreis yazdı:ya mitmet bende forumu okuduğum süre içinde seni aklı selim biri zannederdim ama insanoğlu şaşarda beşerde lütfen kendini daha fazla küçük düşürmeden bu konudan rica ediyorum
ÇIKTIR--GİT
sunucumdan tanıyorum seni efendi birisisin asıl sana sen de mi brütüs demek istiyorum
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Mitmet 'nde haklı olduğu taraflar vardır o bir yazıya göre hareket ediyor ama İkv oyuncuları hak için hareket ediyor.
Ben şahsen birkez bile katılmadım etkinliğe ama burada olan bir yanlış var ve oda ufak bir yanlış değil.
Belki bir çok insan bu ödül için daha fazla online olup işlerini aksatmıştır,
Belki bütün insanlar bundan dolayı isyan ediyorlardır...
Senin haklı olduğun taraflar vardır Mitmet ama bence burada haklı olan İkv oyuncularıdır.
waffle yazdı:Mitmet 'nde haklı olduğu taraflar vardır o bir yazıya göre hareket ediyor ama İkv oyuncuları hak için hareket ediyor.
Ben şahsen birkez bile katılmadım etkinliğe ama burada olan bir yanlış var ve oda ufak bir yanlış değil.
Belki bir çok insan bu ödül için daha fazla online olup işlerini aksatmıştır,
Belki bütün insanlar bundan dolayı isyan ediyorlardır...
Senin haklı olduğun taraflar vardır Mitmet ama bence burada haklı olan İkv oyuncularıdır.
ilk kez düzgün bi yorum yapıldı.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!