arkadaşım yağ ile alakası yok kaç kere dicem ?? yeri geldi gm oyuna girince pm yağmuruna tuttum hakkım yenildi diyerek. forumda 2 kere bir günlük uyarı aldım yöneticilere küfrettiğim için. sence benim yağcılık yapma ihtimalim var mı ? ha sorsan tt olmak istiyor muyum, daha oyuna bile giremiyorum tt olmak için neden yalakalık yapayım ?ZeydanBey yazdı:İSTEMİYORUZ E-PİN FELAN ORASINI SALLADA BU MİTMET BÖYLE YAĞ YAPINCA ONU GAME ADMİN Mİ YAPCAKLAR YADA TT Mİ BOŞ BEKLERSİN ... ÖYLE BİR NİYETİN VAR İNSAN YAPTIĞIYLA BELLİ OLUR
YÖNETİCLERDE YALAN SÖYLERMİŞ '' BAN '' BAN '' BAN '' ...
ödül için isyan edenler
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ödül için isyan edenler
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
EEE 2 Teşekkürde Biz Edelim Sayın İkv Yönetimine
1-) 12-13 Gün Boyunca , Genelde Hep Aynı Grupları Sancak Savaşına Çeken Sistemininize ,
Giremeyen Arkadaşları Sap Gibi Bekleten Sisteme * lı Teşekkür Ederim.Orti Oyuna Geldiginde İsyan Ettik Resmen.
Özeline Yazmıştım Sisteminiz Çok Güzel Hep Aynı Kişileri Çekiyor Dedim .
Sistem Otomatik Çekiyor Dedi ki (Bunu Zaten Biliyorum).Ama Nasıl Bir Sistemse Aynı Kişileri
Çekmekten Bıkmadı Diyorum Sayın Orti'ye.Bakarız İnceleriz Diyor.Teşekkür Ederiz Çok Güzel İncelemişsiniz
2-) Sancak savaşını Kazanan tarafın her bir üyesine e-pin vereceğiz diye kandırmışsınız ,
Eeee Sunucu Başı 490 e Yakın E-pin Nasıl vereceksiniz ?Bunu 8 le Çarparsak 3920 İsim Değiştirme E-pin
Bu Kadar Kodu Verirken Yürekler Sızlar.! Ya Siz Bu Etkinliği Yaparken Hesap Etmediniz Yada İkv Oyuncuları İle Dalga Geçtiniz.1. Konuda Anlattım Benim E-pin 'im Yok Ama Giripte Kazanan Arkadaşlara Gerçekten * Lı bir Ayıp etmişsiniz.
Bunun İçinde * Lı Teşekkür Ederiz.
1-) 12-13 Gün Boyunca , Genelde Hep Aynı Grupları Sancak Savaşına Çeken Sistemininize ,
Giremeyen Arkadaşları Sap Gibi Bekleten Sisteme * lı Teşekkür Ederim.Orti Oyuna Geldiginde İsyan Ettik Resmen.
Özeline Yazmıştım Sisteminiz Çok Güzel Hep Aynı Kişileri Çekiyor Dedim .
Sistem Otomatik Çekiyor Dedi ki (Bunu Zaten Biliyorum).Ama Nasıl Bir Sistemse Aynı Kişileri
Çekmekten Bıkmadı Diyorum Sayın Orti'ye.Bakarız İnceleriz Diyor.Teşekkür Ederiz Çok Güzel İncelemişsiniz
2-) Sancak savaşını Kazanan tarafın her bir üyesine e-pin vereceğiz diye kandırmışsınız ,
Eeee Sunucu Başı 490 e Yakın E-pin Nasıl vereceksiniz ?Bunu 8 le Çarparsak 3920 İsim Değiştirme E-pin
Bunun İçinde * Lı Teşekkür Ederiz.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Kurallara bu kadar bağlı bir insanı Avukat veya Hukuk adamı olarak görmek isteriz
.
Neyse yarın bir gün bir kural konulsun yönetim tarafından atıyorum Yönetim İstediği Zaman isteiği şeyi yapabilir ( bu kural var gene ama biraz nazikçe söylenmiş ) yarın da senin karakterini banlasınlar ...
Ben vallaha beklerim, başını eğer arkadaş ''Yönetimdir Ne yapsa Yeridir ! Bi Allahın sözü bir yönetimi ( oyun içinde ) başımız gözümüz üstüne öl de ölelim '' şayet öyle bir durumla karşı karşıya kalsaydı
Neyse Arkadaş Koyun olmaya aday orada haftanın üyesi yazılmış ben değiştireyim YILIN KOYUNU ünvanını bence en fazla hak edenlerin arasındasın
Not : Bu arada bende yöneticiyim yani '' tabi başım gözüm üstüne haklısın '' demeni bekliyorum ( Şaka lan değilim gerçek sanma )
Neyse yarın bir gün bir kural konulsun yönetim tarafından atıyorum Yönetim İstediği Zaman isteiği şeyi yapabilir ( bu kural var gene ama biraz nazikçe söylenmiş ) yarın da senin karakterini banlasınlar ...
Ben vallaha beklerim, başını eğer arkadaş ''Yönetimdir Ne yapsa Yeridir ! Bi Allahın sözü bir yönetimi ( oyun içinde ) başımız gözümüz üstüne öl de ölelim '' şayet öyle bir durumla karşı karşıya kalsaydı
Neyse Arkadaş Koyun olmaya aday orada haftanın üyesi yazılmış ben değiştireyim YILIN KOYUNU ünvanını bence en fazla hak edenlerin arasındasın
Not : Bu arada bende yöneticiyim yani '' tabi başım gözüm üstüne haklısın '' demeni bekliyorum ( Şaka lan değilim gerçek sanma )

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
2 seçenek varkasaphasan06 yazdı:Kurallara bu kadar bağlı bir insanı Avukat veya Hukuk adamı olarak görmek isteriz.
1. okuma yazmanız yok
2. gerizekalısınız. yazılanları anlamıyorsunuz hala yağcılık diyorsunuz
kurallara bağlılık değil. sadece HAKKIMIZ YENDİ diye bağıranların HAKSIZ olduğunu göstermeye çalışıyorum

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
olmayan bir şeyin olduğunu gösteren nacizane insanlardan birisi olabilirsin. neyse kolay gelsin sana
mitmet yazdı:2 seçenek varkasaphasan06 yazdı:Kurallara bu kadar bağlı bir insanı Avukat veya Hukuk adamı olarak görmek isteriz.
1. okuma yazmanız yok
2. gerizekalısınız. yazılanları anlamıyorsunuz hala yağcılık diyorsunuz
kurallara bağlılık değil. sadece HAKKIMIZ YENDİ diye bağıranların HAKSIZ olduğunu göstermeye çalışıyorum

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
demişsin ki kural eklenir yarın yönetim istediğini yapar diye. yönetimin bunu yapma hakkı VAR zaten.

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
MİTMET HER KONUDA ADAMLARI SAVUNUYOSUN İNKAR ETME BARİ BİDE BANA DİYOR PRİM ÇIKARCAK DİYE
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sen ya cidden çok yağcısın yada çok salaksın
Ülkemizde bir kural üstünde oynama yapılabilmesi için herkesin bilinçlendirilmesi sonra oynama yapılması lazım(yoksa yanılıyormuyum ne zaman demokrasiden çıkıp monarşiye girdik yoksa burası başka bir ülkemi
) biz diyoruz ki bu kurallar konduğu zaman yokken şimdi var olan bu kural bizi bilgilendirmeden aydınlatmadan direkt olarak bunu yapan bir yönetimi nasıl olurda savunursun anlamış değilim diyeceksin şimdi kurallar konurken vardı ama o
Sana cevabım sadece tek kelime "/nah"
Ülkemizde bir kural üstünde oynama yapılabilmesi için herkesin bilinçlendirilmesi sonra oynama yapılması lazım(yoksa yanılıyormuyum ne zaman demokrasiden çıkıp monarşiye girdik yoksa burası başka bir ülkemi
Sana cevabım sadece tek kelime "/nah"
En son monsterdarker tarafından 11 Şub 2011 21:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
eğer HAKLI olan kesimi savunmak YAĞCILIK oluyorsa, evet ben yağcıyım !bilinmez yazdı:MİTMET HER KONUDA ADAMLARI SAVUNUYOSUN İNKAR ETME BARİ BİDE BANA DİYOR PRİM ÇIKARCAK DİYE
çok güzel hareketler bunlar gibi oldu be

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
yönetimin kendi kafasına göre sonradan kural ekleme veya istediğini kafasına göre yapma hakkı YOK !!!mitmet yazdı:demişsin ki kural eklenir yarın yönetim istediğini yapar diye. yönetimin bunu yapma hakkı VAR zaten.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER