Hospitalist Neden Susturuldu
- Hospitalist
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hospitalist Neden Susturuldu
Gm Hospitalist in susturulma suresini ve sebebini örene bilmiyim
Hospitalist
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Lonca: BSG
Re: Hospitalist Neden Susturuldu
Merhabalar..
Konu ile alakalı olarak forum üzerinden yardım alamazsınız. Lütfen Destek Formu Ceza İtiraz - Bilgilendirme ile bir bildirim yapınız.
Konu ile alakalı olarak forum üzerinden yardım alamazsınız. Lütfen Destek Formu Ceza İtiraz - Bilgilendirme ile bir bildirim yapınız.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Benimde üyeliğim 1haftalığına susturulmuştu.Ceza itiraza sadece susturulduğu gün mail attım ve beklemeye başladım.Sonuç boş çarımın susturulması açıldı fakat hala mail gelmedi.Sizi tebrik ediyorum demekki bir maili 10defa yönetime göndermek lazımmış.Zaten şikayet edildiğim saatte ben oyunda bile değildim ama neyse susturma açıldı görücez bundan sonra...DoNotDisturb yazdı:Merhabalar..
Benim şikayetimden ötürü sandım ama bakıyorum gelen maile;
Merhaba,
Bu tür alışverişlerde bulunmamanız konusunda genel uyarılarımız mevcuttur. Tamamen kullanıcı sorumluluğunda olan bu durum hakkında destek veremiyoruz.
Teşekkürler.
Aynen bu şekilde.
Merhaba,
Bu tür alışverişlerde bulunmamanız konusunda genel uyarılarımız mevcuttur. Tamamen kullanıcı sorumluluğunda olan bu durum hakkında destek veremiyoruz.
Teşekkürler.
Aynen bu şekilde.
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.