Neden Lodos yada Arz' ız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Neden Lodos yada Arz' ız ?

Mesaj gönderen DehrayN »

mCMK yazdı:hikayeye bakacak olursak arzların yaptıkları saçmalık neden diyecek olursanız hayvanlardan medet umuyorlar ben görmedim hiç bir arzı meranda lanetli meranla kolkola qezen :D en büyük LODOS :D
Katılıyorum.. :idea: ;)
Kullanıcı avatarı
arrlar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen arrlar »

:D :D eğer senin fikrin gibi olsa kimse arz a geçmezki :twisted:
Hayal(ejder)
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN ;)
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen pusula »

Ben geçerim . Gayet mantıklı . Kesiyorsunuz kesiyorsunuz soyları tükeniyor mu ? Tekrar doğuyorlar . Sürekli savaş içerisinde lmaktansa barış için mücadele etmek daha mantıklı :)
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Sanatkarr yazdı:Merhaba,
ben oyuna ilk başladığımda bana oyunu anlatan arkadaş LODOS idi. Karar karakterim 49 olunca lodos olacaktık. Gel zaman git zaman yeni dostlar kazandık falan. Sonlara doğru ben neden LODOS dedim. Bana yaptığı açıklama;
bir zamnlar ABURA (sanırım) bir yönetici vardı dedi. Onun zamanında lodos muhafızları çok güçlü idi, sadece arzların sancak basılırdı, o nedenle yeni başlayanlar da güçlü kılınan tarafında yer aldı hep. Lodos klanı mensupları sayısı arttı git gide. Sonradan muhafızlar dengelendi ama ilk başlardaki bu lodos yığılması sürdüğü için yeni başlayaların çoğu lodos olmaya devam etti. Hımmm dedim ve bunun üzerine bir kaç arkadaşımın da isteği ile ARZ oldum :)

İyi forumlar.
öncelikle fikirlerine ve düşüncelerine saygı duyuyorum peki arz olmaktan hiç pişmanlık duydun mu :?:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

ya kemeyi kesionuz da noluyo ne geçio elinize ufacık bişey zaten
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

bırakın barışı hayvan kesmeyi

savaşın işte . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
ben oyuna ilk başladığımda bana oyunu anlatan arkadaş LODOS idi. Karar karakterim 49 olunca lodos olacaktık. Gel zaman git zaman yeni dostlar kazandık falan. Sonlara doğru ben neden LODOS dedim. Bana yaptığı açıklama;
bir zamnlar ABURA (sanırım) bir yönetici vardı dedi. Onun zamanında lodos muhafızları çok güçlü idi, sadece arzların sancak basılırdı, o nedenle yeni başlayanlar da güçlü kılınan tarafında yer aldı hep. Lodos klanı mensupları sayısı arttı git gide. Sonradan muhafızlar dengelendi ama ilk başlardaki bu lodos yığılması sürdüğü için yeni başlayaların çoğu lodos olmaya devam etti. Hımmm dedim ve bunun üzerine bir kaç arkadaşımın da isteği ile ARZ oldum :)

İyi forumlar.
öncelikle fikirlerine ve düşüncelerine saygı duyuyorum peki arz olmaktan hiç pişmanlık duydun mu :?:

samimi olarak söyliyebilirim ki, kesinlikle pişman olmadım. Hatta iyiki ARZ olmuşum dememi bekleyen çok kişi vardır :) Açıkçası hiç düşünmedim. Benim için önemli olan klanlar değil o klana mensup kişilerin yaptıklarıdır. Oyunun geneli itibari ile yaş ortalaması düşüyor. Eee bu orana bakarsak bizim sunucudaki lodos sayısı fazla, az olan yerde kalmayı tercih ederim ki halen öyle. Zaten klan olmak öyle bir şeyki, seçimini bir kere yaptınmı dönüşü zor. Çünkü karşı klana (özellikle görevleri yaparken) kin besliyorsun. Ama benim çok iyi lodos dostlarımda var bazen birbirimiz keseriz bazen "durrr.... durrrr" deriz ben güler geçerim sen beni tanıyorsun niye kesiyorsun diyip kimseyi silmem. Çünkü bir oyun ve herkes taraf olduğu yerde eğlence peşinde. Bunu unutmadan birbiriniz aşağılamadan oynamanızı öneririm. Herşey sanal ,oyunda KRAL derler belki ama reeli unutmamak gerekir. Dünyamız aslında burası değil :D

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Sanatkarr yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:

İyi forumlar.

samimi olarak söyliyebilirim ki, kesinlikle pişman olmadım. Hatta iyiki ARZ olmuşum dememi bekleyen çok kişi vardır :) Açıkçası hiç düşünmedim. Benim için önemli olan klanlar değil o klana mensup kişilerin yaptıklarıdır. Oyunun geneli itibari ile yaş ortalaması düşüyor. Eee bu orana bakarsak bizim sunucudaki lodos sayısı fazla, az olan yerde kalmayı tercih ederim ki halen öyle. Zaten klan olmak öyle bir şeyki, seçimini bir kere yaptınmı dönüşü zor. Çünkü karşı klana (özellikle görevleri yaparken) kin besliyorsun. Ama benim çok iyi lodos dostlarımda var bazen birbirimiz keseriz bazen "durrr.... durrrr" deriz ben güler geçerim sen beni tanıyorsun niye kesiyorsun diyip kimseyi silmem. Çünkü bir oyun ve herkes taraf olduğu yerde eğlence peşinde. Bunu unutmadan birbiriniz aşağılamadan oynamanızı öneririm. Herşey sanal ,oyunda KRAL derler belki ama reeli unutmamak gerekir. Dünyamız aslında burası değil :D

İyi forumlar.

aLKış... :!: :!: :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Politikaya göre Lodoslar daha mantıklı ancak o politika taraftarı insanlar önemli benim için. Sunucuda lodosları pek sevmem düşman olduklarından değil insan olmadıklarından. Arada istisnalar çıkıyor tabii. Arzım ve hiç pişmanlık duymadım.
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

Benim anlam veremediğim bir husus var. Madem arzlar barışı lodos ölümü savunuyor peki neden her iki klan mensupları junon veya kenanı öldürüyor. E nasıl olabilir sence diyeceksiniz ama madem baroşo savunuyorsun neden öldürüyorsun değil mi? Bir arz olarak sorarım :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön