XottomancavalryX yazdı:Cent yüzük-kolye-zırh-ashab
Gerisi de Arsenik+ardenneler
Yetenekleri de düzgün verirseniz yatıramayacagınız savaşçı yok.
aynen katılıyorum ben şifacımı arsenik ard düzdüm ve cent yüzk kolye zırh zırhı 70 te 70 yapmaya yetti .Ardenen düzmenin avantajı ıska vuruşlar azaldı .Ama şöyle bir durum var eğer savaşçıların direnci zehirse?? bu durum son haftalarda ortadan kalktı çünkü artık savaşçılar direnç elektrik takılıyor ( migrat sığınak için) Yani sırf şifacı vs leri için gbm yapmamış bir savaşçıyı rahat kesiyorum ecelli latifli full ışık da olsa kesliyor.eğer savaşçı gbm yapmış dirençleri zehir yaptığını anlarsam da Max takıyorum 2 inci vs de;) bu da rakibin dirençleri boşa çıkarıyo max takılmam son güncelemeden sonra avantajlı çünkü savaşçıların SAKINMALARI kalktı ve vuruşlar daha etkili oldu .Kısacası vs yapacağınız savaşçıyı çok iyi analız etmeniz lazım ve üstündeki item ve dirençleri tahmin etmeniz lazım.Ben artık bu işin ustası oldu 1. vs den sonra rakibin direnç veya itemlerini(halit,ardn,solucan) olduğunu anlıyorum .Şifacı kullanmak zeka ve analiz gerektirir.Yetenek dağılımına gelince bu da rakip savaşçıya bağlı ama bankada falan dururken karşınıza çıkan sıradan bir savaşçı ya göre skilleri söylebilirim(eğer savaşçı kendini migrat sığınaklara göre ayarlamışsa)
Şifa bilgisi:15
şifa:15
ruh kalkanı:15
çağrı:15
çember:1
meditasyon:15
ck:15
meditasyon:7
dirençlere vermem çünkü vs lerimi genelde sağlam full ışık düzülü savaşçılarla atarım yeni günlecemede savaşçıları max a itti bu yüzden zırh 70 te 70 olsun yeterli
ŞİFACI KULLANMAK ZEKA İSTER :!:
skil sıralamasında yanlış yapmışım özür
Şifa bilgisi:15
şifa:15
ruh kalkanı:15
çağrı:15
çember:8
meditasyon:15
ck:15
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
Eğer bir savaşçıyla ws atacaksa bence şifacının yenetekleri böyle olmalı;
15 iyileştirme
15 şifa bilgisi
15 ruh kalkanı
15 meditasyon
8 asit saldırısı
15 can kurtaran
15 çağrı
bence böyle olmalı çünki savaşçının kudretinin çabuk bittiğini hepimiz biliyoruz eğer zırhımız yüksek olup bize gelen vuruşları can kurtaran ve ruh kalkanı ile en aza düşürüp savaşçının kudretini bitirirsek kaçmaktan başka yapacağı bişey kalmayacağını düşünüyorum eğer şifacı karakteri saldıran konumda düşünürsek çağrı ve asit yeterli olacaktır. ve şifacımızın kudret sorununu önlemek içinde meditasyon yeteneği 15 olmalı diye düşünüyorum :twisted: :twisted:
IIxDRaCuLaxII yazdı:Eğer bir savaşçıyla ws atacaksa bence şifacının yenetekleri böyle olmalı;
15 iyileştirme
15 şifa bilgisi
15 ruh kalkanı
15 meditasyon
8 asit saldırısı
15 can kurtaran
15 çağrı
bence böyle olmalı çünki savaşçının kudretinin çabuk bittiğini hepimiz biliyoruz eğer zırhımız yüksek olup bize gelen vuruşları can kurtaran ve ruh kalkanı ile en aza düşürüp savaşçının kudretini bitirirsek kaçmaktan başka yapacağı bişey kalmayacağını düşünüyorum eğer şifacı karakteri saldıran konumda düşünürsek çağrı ve asit yeterli olacaktır. ve şifacımızın kudret sorununu önlemek içinde meditasyon yeteneği 15 olmalı diye düşünüyorum :twisted: :twisted:
SaYGıLaR. :!:
dibinden saldırıp asit kullanıyorsun nasıl iş bu. asit bilgisine puan vermeden 8 puan asit en az 10 kudret götürür
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
IIxDRaCuLaxII yazdı:Eğer bir savaşçıyla ws atacaksa bence şifacının yenetekleri böyle olmalı;
15 iyileştirme
15 şifa bilgisi
15 ruh kalkanı
15 meditasyon
8 asit saldırısı
15 can kurtaran
15 çağrı
dibinden saldırıp asit kullanıyorsun nasıl iş bu. asit bilgisine puan vermeden 8 puan asit en az 10 kudret götürür
Birincisi eğer şifacıyı saldırı konumusunda düşünürsek dedim ve ikincisi meditasyona boşuna puan vermiyoruz dmi :!: :!:
15 iyileştirme
15 şifa bilgisi
15 ruh kalkanı
15 meditasyon
8 asit saldırısı
15 can kurtaran
15 çağrı
Birincisi eğer şifacıyı saldırı konumusunda düşünürsek dedim ve ikincisi meditasyona boşuna puan vermiyoruz dmi :!: :!:
Harbiden komedisin asit 8 puanda 14 kudret götürür yaklaşık çnkü yanlş hatırlamıyorsam kudret gereksinimini bilgisi düşürüyor sen o asitle en fazla 500 vurursun komkmisin meditasyon boşuna vermiyormuş sen büyücümü sandın kendini bas ziihin aç medi otur sen otur o da otursa ws ye bak karşılıklı oturun birbirinize bakın
Yeni sistemde .. üstünü dizmiş bi şifayı savaşçı kesemez . en azından benim şifamı
neden mi zırh 70 te 70 oluyor zaten bi de geri kalan parçaları Max + savunma dizdinmi keyfine diyecek yoktur.ağır vuruş ve sert vuruş tek başına şifayı kesemez normal vurmasıda gerekir. normal de vuramazsa vay savaşçının haline
MeRaN .. /f IIxŞeRRuHxII .. /f ŞeRRuh......
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
15 iyileştirme
15 şifa bilgisi
15 ruh kalkanı
15 meditasyon
8 asit saldırısı
15 can kurtaran
15 çağrı
o kudreti kurtarabilmek için meditasyonun en az 60 olması lazım
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!