Sancak savaşı ve sonuç...
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Sancak savaşı ve sonuç...
Bu konuyu son gün açıcaktım ancak son savaşta lodosların savaşmadan çıkması en başta beni sonrasında bütün oyuncuları onurlandırdı.Durumun 8-5 olması üzerine Arzın Çocukları galibiyeti resmiyette kesinleşti.Son gün hariç emeğimizle iksirimizle kazanan klan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Tepkisiz kalmak önce kendinizi sonra da oyuncuları hiçe saymak gibi olurdu ancak aşırı tepkilerden kaçınmanızı öneriyorum.Dün tepkisini koyan lodos arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.Sonuç olarak bir oyundu güzeldi ve kazandık.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Re: Sancak savaşı ve sonuç...
Sancak savaşı etkinliği dahilindeki tüm Arz ve tüm Lodos arkadaşlarımı önce tebrik ederim .
Arzlar belki içeride Alt+f4 çekip bir dahaki etkinlikte girmese skorda farklılık olacağından eminim.
Yinede o emeği ile içeride savaşan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Arzlar belki içeride Alt+f4 çekip bir dahaki etkinlikte girmese skorda farklılık olacağından eminim.
XXCEZAXX
xxcezaxx yazdı:Sancak savaşı etkinliği dahilindeki tüm Arz ve tüm Lodos arkadaşlarımı önce tebrik ederim .
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ozaerden yazdı:xxcezaxx yazdı:Sancak savaşı etkinliği dahilindeki tüm Arz ve tüm Lodos arkadaşlarımı önce tebrik ederim .