Revengeofage den bir hayat dersi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Revengeofage den bir hayat dersi

Mesaj gönderen freze61 »

Arkadaşlar ben HaLiL bilmeyenler için Revengeofage Bugün anLadım ki İnsanın en yakınLarı biLe insana kötülügün büyügünü yapabiliyorrr. Kanka dediğimiz insanlar ( isim vermiyim ) insanı rencide edebiliyor Kötü günler geçirdiyse o günleri hatırlatabiliyorr UNUTMAYIN İNSANLAR ARASI İLİŞKİLERİN YARISI YALANDIR SİZİNKİLER DE YALAN OLMASIN İLİŞKİLERİNİZİ İYİ SEÇİN.

ArkadaşLar oyunu Şu Dakikadan itibaren büyük ölçüde bırakıyorum . Carımı Kikimokoxtwo ya bırakıyorum Ne yaparsa yapsın isterse siLsin zaten SiLme konusundan kendisine raikp yok

Oyunda beni tanıyan kim varsa haKKını heLaL etsin birine bişiy yaptımsa affola Haydi cemaat aLLaha emanet olun

Saygılarımla Revengeofage - Wildrevenge - Prisonhead
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Revengeofage den bir hayat dersi

Mesaj gönderen kaBocNn »

haLiL'm NoLdu be oqLum.
çarınımı çaLdıLar canınımı sıktıLar.
bırakma Be oyunu aiLeiz be oqLum burda.
maDDi maneVi her türLü destek yaparım sana eLimden qeLdiqi kadarıyLa.
takma kafana koy qiTsn.
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

evet halil her türlü yanındayız kanka yaa 3-5 çapulcu için değmez bizde bu yollardan geçtik bi anlık öfkeyle hYatımla bağlandım çok sevdiğim çarım Runsaaa yı sildim bende biliyorum ne demek oldunu ama böle bişi için bizi bırakman yanlış sonuçta senin kararın saygı duyuyorum kanka HeLaL olsn kanka kendine iyi bak seviliyorsun kanka bunu bil
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

halil kim seni rahatsız ettiyse söyle onu bu oyundan sileriz sen bırakma yeterki
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

Halil sana ne oluyor ya fazla byütmeyın ranızdakı seylerı :( :( :(
Benjiro
Kullanıcı avatarı
Sayklops
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sayklops »

Reis söyLe sıkim topuğuna sorunda ortadan kaLksın be üzme güzeL canını ;)
<= Hayatın Tam Ortası Güngören KapaLısı =>
Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa
Resim
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

freze61 yazdı:Arkadaşlar ben HaLiL bilmeyenler için Revengeofage Bugün anLadım ki İnsanın en yakınLarı biLe insana kötülügün büyügünü yapabiliyorrr. Kanka dediğimiz insanlar ( isim vermiyim ) insanı rencide edebiliyor Kötü günler geçirdiyse o günleri hatırlatabiliyorr UNUTMAYIN İNSANLAR ARASI İLİŞKİLERİN YARISI YALANDIR SİZİNKİLER DE YALAN OLMASIN İLİŞKİLERİNİZİ İYİ SEÇİN.

ArkadaşLar oyunu Şu Dakikadan itibaren büyük ölçüde bırakıyorum . Carımı Kikimokoxtwo ya bırakıyorum Ne yaparsa yapsın isterse siLsin zaten SiLme konusundan kendisine raikp yok

Oyunda beni tanıyan kim varsa haKKını heLaL etsin birine bişiy yaptımsa affola Haydi cemaat aLLaha emanet olun

Halil ne oldu kardeşim
Kullanıcı avatarı
yusuf1241
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yusuf1241 »

halilin Kanka dediği Karaxhilal- Wildkarailal- Karaxşövalye-Karaxşövalyeiki-Karaxşövalyeüç-Karaxşövalyedört- Wildşövalye
saygılarımla ben Karaxwizard-Karaxninja hiç bir bağım yoktur artık bunlarla sevgili arkadaşlar
Karaxninja, Karaxwizard
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

freze61 yazdı:Arkadaşlar ben HaLiL bilmeyenler için Revengeofage Bugün anLadım ki İnsanın en yakınLarı biLe insana kötülügün büyügünü yapabiliyorrr. Kanka dediğimiz insanlar ( isim vermiyim ) insanı rencide edebiliyor Kötü günler geçirdiyse o günleri hatırlatabiliyorr UNUTMAYIN İNSANLAR ARASI İLİŞKİLERİN YARISI YALANDIR SİZİNKİLER DE YALAN OLMASIN İLİŞKİLERİNİZİ İYİ SEÇİN.

önceLikLe merhabalar.. Ben Kikimokoxtwo (volkan)

Şunu belirtmek qeRekirse Halili bu yazanlardan çok tanıyan benim. Reeldede qördüğüm şahıstır. Onu üzmek kırmak weya incitmek en son istiyiceğim şeydir..
Konuya qeLicek oLursak ewt arkadaşlar bi hata yaptım. Ama hatamı kabul edip bin defa özür diledim... Olayın aslı sinirli haldeyken halilin her zmn yaptığımız gülüştüğümüz şakayı tekrar bana yapmasıydı..
Kendimi tutamayıp " Halil kes uzatma artık " " Şakayı uzatma sus " Diye hitaplarda bulundum. Bundan alınan arkadaşımız haklıda. Ama şunu es qeçmicem.ßirçok kişi arkadaşımızı hor qörüyor ve ne yazıkki bnm bi lafım bardağı taşıran damla oluyor ve suçun hepsi üstüme yığııLıyor.
Halil aramızdaki hususiyetten bana dediğin tüm lafların fotosunuda koymuorm kardeşimm ... Çünkü kendini bana acındırmaların bana anlattıklarının hepsinin fotosu war Kanka.
Böyle bişey ilk defa başıma geliyor.. Oyuna giriyorum yok halile küfürmü ettin Sen halile ne yaptın .. Ayağını denk al qibi Tehditler duyuyorm..
Silmek nasıL olurmuş hepinize gösteririm o zmn arkadaşlar no prblem.. En çok canımı yakanda konuşup hallediyoruz ama bazılarının qeLip tekrar eski konuları açıp bana savurmalarda bulunuyor...
Beni bilen bilir tanıyan tanır ... Giden gider umrumda değil ... Şu zıkkıma sizin için qiriyorum muhabbet için giriyorum başıma gelenlere bakınız..

Son oLarak HaLiL Benim için Şu Laftan sonra Bitmiştir ..! Bazı kişileri sildiğimi biliyorsunuz ismi lazım değil.. Onun yandaşları qibi Beni silicek olanlar Umrumda değil... Daha iyi bi deyim wardır bizde ama onu kullanmak Şu platformda yakışıkalmaz... Tşk Ederim ..

...:: SAYGILAR ::...

Son oLarak Şu Fotoyuda Huzurlarınıza Gösteriyorum ..!!!

Kod: Tümünü seç

http://img403.imageshack.us/img403/7475/ekran011710180844.jpg
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

haLil senide tanıyoRum voLkanıda ikinizde sevdiğim aRkadaşLaRımdansız ama bu konu çok uzadı sakız gibi uzattınız bu konuma geLecek bi pozisyon yoktu bence . haLiL voLkan senden özüR diLemiş hatasını anLamışki özüR diLemiş ama sen tınLamamışın adamı, kLasik biR Laf vaRdıR ''heR insan hata yapabiLiR'' diye ama bu konu yinede sizin aRanızda daha fazLa büyüymemesi taRaftaRıyım inşaLLah hayıRLısıda neyse o oLuR .

ayRıca bi hususta, voLkanı (Kikimokoxtwo) tehtid eden aRkadaşLaR buRunLaRını çok fazLa şeyLeRe sokmasnLaR o buRunLaRı bigün bi yeRLeRde kısıLıp kaLıR .(=
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön