Bilmiyorum yorumlarımı takip ettinmi etmedinmi genelde hakaret içerikli cümleler kullanmam. İyi olan herşeyin ardında durmaya çalışırım. Geldiğin nokta 15-18 yaş hadi sen ona 20 de. onları ilgilendiren konular değil. Bu iş bir arz talep işidir. Kısaca ticaret. Onlar bizden para talep eder aldıkları kadarını bize hizmet olarak öderler. BU noktada o şirketin ne kadar darboğazda olduğu ne kadar hızlı geliştiği hizmet alan (oyuncuları) etkilemez bağlamaz. Ayrıca konumuz sobenin gelişiminden ziyade basit bir hediye vaadinin (3800 isim değiştirme kimseye mantıklı gelmedi zaten) ama mantıksız bile olsa bu vaadin ardından gelişen olaylar oyuncuları bağlamaz. Tutamayacağın sözleri vermeyeceksin. Biz oyuncular olarak bile söyleyeceklerimizi (bazıları hariç) iki kere gözden geçirip yazarken. Aslında bir yanlış anlaşılmanın olmadığı düpedüz bir kandırmacanın (evdeki hesap çarşıya uymadı çark edelim) olduğu aşikardır. Ben bu yazıyı isim e-pin ihtiyacı olmayan biri olarak (kazandığım 1 savaş vardı onuda istemiyorum) benim zoruma gidiyorken. İmkanlarından dolayı bu e-pinleri alamayacak durumda olan ama bu vaadlerden dolayı evinden yemeğinden işinden okulundan dersinden fedakarlık yapıp şans bela içeri girip ve başarı ile kazanıp, hak ettiğini düşünen bireyleri düşünüyorum. Sen onların yerine kendini koy ve yazdıklarını birdaha düşün derim.
İyi forumlar.
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Dediğim gibi burası türkiye bir an için unuttum pardon burada adamın yakasına yapıştılarmı kıyamete kadar bırakmazlar
:mrgreen: :mrgreen:KaraXHayalet yazdı:Dediğim gibi burası türkiye bir an için unuttum pardon burada adamın yakasına yapıştılarmı kıyamete kadar bırakmazlar
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Baştan Ne dediler bu iksirleri kazanan herkese 1 kod verilecektir dediler ve bir karakter en fazla 2 isim değiştirme kodu alabilr dediler.Şimdi ise her server'dan 3 oyuncu isim değiştirme koduna sahip olacaktır diyorlar.Yönetim Sözünde durmuyor.

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
HEYYY YÖNETİM BİR AÇIKLAMA YAPIN ARTIK.BİZDE İŞİMİZE BAKALIM.SİZE ÖNERİM 3 0 TL OLAN PLUS +1 ADET İSİM DEĞİŞME E PİN FİYATLARINI YARIYA İNDİRİN 15TL VEYA TEK TEK İSİM DEĞİŞTİRME SATIN FİYATI 1 VEYA 2 TL'DEN.MADEM İSİM EPİNLERİMİZİ VERMIYOSUNUZ BARİİ BİZ KENDİ PARAMIZLA ALALIM.
BU KONU İLE İLGİLİ BİR AN ÖNCE A ÇIKLAMA YAPINIZ.YOKSA GİT GİDE HERKEZ OYUNU BIRAKIYOR.BENDE BIRAKICAM YAKINDA
BU KONU İLE İLGİLİ BİR AN ÖNCE A ÇIKLAMA YAPINIZ.YOKSA GİT GİDE HERKEZ OYUNU BIRAKIYOR.BENDE BIRAKICAM YAKINDA
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
bu başlık altındaki 600. yorumu yapıyorum ama yönetim hala bir değişiklik yapmadı!
http://bit.ly/qM7njk
-
- FareAdam Düşmanı
Baştan sona okuyorum yazıları ama sizin dile getirdiğiniz bu yazı çok etkileyici olsa gerek. Söylenecek söz bırakmıyan bir yazı umarım es geçilmez.Sanatkarr yazdı:Bilmiyorum yorumlarımı takip ettinmi etmedinmi genelde hakaret içerikli cümleler kullanmam. İyi olan herşeyin ardında durmaya çalışırım. Geldiğin nokta 15-18 yaş hadi sen ona 20 de. onları ilgilendiren konular değil. Bu iş bir arz talep işidir. Kısaca ticaret. Onlar bizden para talep eder aldıkları kadarını bize hizmet olarak öderler. BU noktada o şirketin ne kadar darboğazda olduğu ne kadar hızlı geliştiği hizmet alan (oyuncuları) etkilemez bağlamaz. Ayrıca konumuz sobenin gelişiminden ziyade basit bir hediye vaadinin (3800 isim değiştirme kimseye mantıklı gelmedi zaten) ama mantıksız bile olsa bu vaadin ardından gelişen olaylar oyuncuları bağlamaz. Tutamayacağın sözleri vermeyeceksin. Biz oyuncular olarak bile söyleyeceklerimizi (bazıları hariç) iki kere gözden geçirip yazarken. Aslında bir yanlış anlaşılmanın olmadığı düpedüz bir kandırmacanın (evdeki hesap çarşıya uymadı çark edelim) olduğu aşikardır. Ben bu yazıyı isim e-pin ihtiyacı olmayan biri olarak (kazandığım 1 savaş vardı onuda istemiyorum) benim zoruma gidiyorken. İmkanlarından dolayı bu e-pinleri alamayacak durumda olan ama bu vaadlerden dolayı evinden yemeğinden işinden okulundan dersinden fedakarlık yapıp şans bela içeri girip ve başarı ile kazanıp, hak ettiğini düşünen bireyleri düşünüyorum. Sen onların yerine kendini koy ve yazdıklarını birdaha düşün derim.
İyi forumlar.
SOBEE Şirketi kurtarabilecek mi acaba bu yönetimi ? Merakla bekliyorum ...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
61. SAYFA DDD
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
KUKLACI SUNUCUSU UYUMA YÖNETİME KARŞI YAPILAN PROTESTOYA SENDE KATKI SAĞLA.3 5 KİŞİ HARİCİNDE HERKEZ GÜNLÜK GÜLİSTANLIK OYUNUNU OYNUYOR.BU KADAR GENİŞ OLMAYIN HAKKINIZI ARAYIN.
İyi Forumlar...
İyi Forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- kertenkele
- Demirci Çırağı
takan olmadıktan sonra 61 olsa ne olur 161 olsa e olur 661 olsa ne olurtokyo2drift yazdı:61. SAYFA DDD