İkv Yönetiminide düşünelim
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İkv Yönetiminide düşünelim
Arkadaşlar birkaç gündür ikv camiasının konusu olmakdan düşmeyen e-pin konusu na değinmek istiyorum.En başda bende çok sinirlendim herkese verilmediğini duyunca haklıydımda ama sonradan düşündündüm 15 gün hersunucuda 15 klan savaşı 6 grup 8 sunucu yaklaşık 4320 e-pin az değil evet burda yönetimin suçu var zaten nekadar çabalasakda konu açsakda yönetimin elinden gelecek birşey değil.Yapılan küçük çaplı protestolarada ağır karşılık verdiler
ama bu olanlar onlarıda üzdü bu olay düzelemeyeceğine göre bu iş böyle YÜRÜMEZ Yönettimle eskisi gibi olan ılımlı tavırımızın geri gelmesini sizlerden diliyorum :|
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Re: İkv Yönetiminide düşünelim
İnsanlar DÜŞÜNMÜYOR Halbuki beyin bedava
(Yannış anlamayın)
Bir gün bir işe başladığında patronun sana 2.000 TL Maaş ödeyceğini söylediğinde, 2. ay maaşını 1000 TL olarak ödeyip, kusura bakma yanlış anlaşılma olmuş dediğinde, 3. Ay ise şirkette en çok çalışan 3 Kişi ye ödeme yapacağım diğerlerini kandırdım derse yine aynı yalaklığı yapabilecekmisin ?Visualikv yazdı:Arkadaşlar birkaç gündür ikv camiasının konusu olmakdan düşmeyen e-pin konusu na değinmek istiyorum.En başda bende çok sinirlendim herkese verilmediğini duyunca haklıydımda ama sonradan düşündündüm 15 gün hersunucuda 15 klan savaşı 6 grup 8 sunucu yaklaşık 4320 e-pin az değil evet burda yönetimin suçu var zaten nekadar çabalasakda konu açsakda yönetimin elinden gelecek birşey değil.Yapılan küçük çaplı protestolarada ağır karşılık verdilerama bu olanlar onlarıda üzdü bu olay düzelemeyeceğine göre bu iş böyle YÜRÜMEZ Yönettimle eskisi gibi olan ılımlı tavırımızın geri gelmesini sizlerden diliyorum :|
Eğer soruma dürüstçe cevap verirsen ne ala...
İKVatör
iki tost ekmeği kadar yakındık. Ta ki aramıza kaşarlar girene dek.
iki tost ekmeği kadar yakındık. Ta ki aramıza kaşarlar girene dek.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
kaçamak cevaplar vermek yerine forumun iki bölümünde sana ve senin gibi düşünenlere itafen sorduğum sorulara cevabın yoksa bence bu yorumlarını kendine sakla derim.KaraXHayalet yazdı:İnsanlar DÜŞÜNMÜYOR Halbuki beyin bedava![]()
(Yannış anlamayın)
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Binlerce plus epini nasıl oluyor ? bunu onlar değil bir sistem yapıyor !