Hakaret eden , Yalan söyleyen GM İS-TE-Mİ-YO-RUZ ![MERAN]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hakaret eden , Yalan söyleyen GM İS-TE-Mİ-YO-RUZ ![MERAN]

Mesaj gönderen Cymzarakli »

ReGaLuaS yazdı:Bu rezil ödül sisteminden geri dönüş yapılmadığı sürece GM ' lere bu sert tavır artarak devam edecektir.Yönetim malesef bunu kendisi istiyor.Kendileri bilir oyunda GM istemiyoruz artık.Girsede protestolara hazır olsun...
;)
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

KaraXHayalet yazdı:
Cymzarakli yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Kolunuza dokunsalar tecavüz etti diyeceksiniz okadar ilerlediniz yeter artık nerede duracağınızı bilin
HakkıMıza Tecavüz ettiLer :!: :!: :!:
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Yahu anladık 1-2 gün olabilir ama gören çocuğunu kaçırdılar sanacak adama kim bilir nasıl yüklendinizde öyle laf etti ya bi isim değiştirmek için yaptığınız şeylere bakın tepki olabilir ama her hareketinide foruma yazmak zorunda değilsin adam A dese bak gm bügün bana aa dedi diyecek durumdasınız

Tamam arkadasım konumda kavga ETMEYIN ! Yetkılılerın ( Sözde yetkılı ) zaten konuyu silmek için BAHANE ARADIKLARINA EMİNİM ! 10 DK YA SİLİNİR KONU !
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cymzarakli »

Yalnizadam0 yazdı:
Tamam arkadasım konumda kavga ETMEYIN ! Yetkılılerın ( Sözde yetkılı ) zaten konuyu silmek için BAHANE ARADIKLARINA EMİNİM ! 10 DK YA SİLİNİR KONU !
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Buradakiler
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Buradakiler »

Ne fırsatçı adamlarsınız ya şuraya bak ya bi hesabını yapın arkadaşlar makul olun ya iteminizi görevler veriyor üretmek zorunda kalmıyorsunuz size etkinlik düzenliyorlar madeninizi ikv veriyor maden aramıyorsunuz şimdide isim kodu muhabbeti çıktı.

Hiç hesap yapan oldumu her gün kazanan klana 36 adet isim kodu vermeleri lazım 15 günden 540 adet yapar 8 sunucu var 4320 tane isim değiştirme kodu yapar hesabını siz yapın akıl var mantık var ayıp ayıp asıl size ayıp
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sarhosimam »

Yalnizadam0 yazdı:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx

Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!

[OkaN]
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

KaraXHayalet yazdı:Yalakalık amacım değil zaten yapsan ne elde edecemki ama EMPATİ kurun onların yerinde olsanız ne yapardınız :!: :!:
Onların yerinde olsanız derken, insanlara iki e-pin diyerek bir hafta sonra 1 e-pin diyerek ve sonlara doğru ya siz bizi yanlış anladınız her sunucudan 3 kişi bu ödülü alacak deseydim mi ben ne yapardım. Gelir adam gibi açıklama yapardım. Biz burda yanlış yaptık tüm camiyadan özür dileriz derdim. Sen empati kurmayı dene sen ne yapardın. Seni görelim.???
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
TMT02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TMT02 »

İKV Kaynıyor, Sobee Yönetimi olaya müdahale dahi etmiyor...
İDTxBaşkan
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

[color=#00BF00]Lathander[/color] yazdı:
Konu hakkında ilgili GM'imizle görüştük. Hatta imza da sözlerinin çarpıtıldığını belirtmiş. "Başlamak" kelimesi sizlerin aklınızdan geçen şekilde kullanılmamıştır. Etkinlik alanında yer alan savaşmayan (burası protesto, buna saygı duyuyoruz), ama kendisi savaşmadığı gibi savaşarak etkinliğe katılanlarıda müdahale etmek isteyen kişileri "ALANDAN UZAKLAŞTIRMAYA" başlamaktır ki nitekim, küfür etmeye değil, bu kişileri etkinlik alanından uzaklaştırmaya başlamıştır.

Protesto edebilirsiniz buna son derece saygı duyarım. Ama ince hesaplarla sahte olaylar yaratmaya çalışırsanız her hangi bir sabır göstermeyiz.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön