Misketlerim sizin olsun )))))))))))))

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Misketlerim sizin olsun )))))))))))))

Mesaj gönderen Dvdmete »

YAzı fevkalade olmuş reis :D Bu ADAMLAR( güye yöneticiler ) bu oyunu gün geçtikçe batırmaya devam edıyor.Bu zekilerin düşüncesi şu bu kerizler 3 yıl bazıları 4 yıl boyunca plus aldı artık almasada olur IKV zaten gelıstı yenı gelenler alır. Aynen bunu soyluyor yonetım, şşş yönetim kendine gel; oyunda arz lodos kavga eder ama birlik olunması gerekirse oluruz da. Böyle devam ederse hiç hoş şeyler olmayacak. Yönetim yapamıyorsanız defolup gidin.
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

bu kadar sene içinde bir çok hata ve kıvırma yaptınız, fakat hiç biri bu kadar oyuncuların zoruna gitmedi. sizi tebrik ederim ikv yönetimi.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Reisim seni tebrik ederim başlığı güzel seçmişsin yoksa bu konuda kilit yerdi :D

Bu akşam saat 8 deki sancak savaşını yapmayalım bence diğer sunuculara baktım gm almış içeri ama savaşmamışlar bizde tepkimizi gösterip savaşmayalım...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen edaxmaral »

Estergonxreis yazdı:Evet bu oyunda herşeyle karşılaştım ama bu şekilde insanı enayi yerine koyan bi durum bu kadar aşikar su yüzüne çıkmamıştı bu ne demektir yok yanlış anlama oldu yok yanlış telafuz oldu yok orası büyük yok burası küçük arkadaşlar bu oyunu 10 yaşında çocuklar oynamıyor sadece aklınız yerindemi kandırmaya çalıştığınız insanlar mesela ben 32 yaşındayım sen beni kandıramazsınki nasıl bir duyuru yapılmış vallahi komedi filmi gibi artı açıklama yapıyorsun ama arada oluşan tezatın farkında değilsin ne demişsiniz

sunuculadaki en iyi savaşçıları seçip ödül vericez en çok giren ve savaş kazanan gibi gibi iyide oyuncuyu içeri alırken bu alma olayını sistem belirlemiyormuydu kaç gün oldu ben hala sancak savaşına giremedim mesela o zaman ben sistem kurbanıyım yada benim loncamdan arkadaşlarım girdi 3ünde savaş kazanıldı bu sonuçta gm in arkadaşa ödül olarak iksir verirken dediği kelime isim kodlarınız sancak savaşlarından sonra verilecektir yani bugüne kadar bu hatanın farkına varamadınızmı

ilk en fazla 2 isim değişltirme kodu alınabilir dendi hata oldu :mrgreen: 1 e düştü

sonra yok efendim siz malsınız bizim dediğimiz anlamadınız aslında biz en iyiye vericez yazdınız tabi biz ikv seven bir oyuncu olarak mal konumunda olduğumuz için bunada bişey yapamıycaz

itiraz etsen konu kilit üstelesen forum hesabı banlı vs vs yani biz eşşek oldukça semer vuranımız çok olur

Size çok teşekkür ederiz bizi eşşek gözüyle gördüğünüz için nasılsa bu kerizler oyunu oynamaya devam edicek dimi bravo yapmayın arkadaşlar bi etkinlik ALLLAH rızası için yapmayın bırakın ikv bu haliyle kalsın sizden gelecek iyilik belediyeden gelsin

ben daha bişey yazmak istemiyorum kazandığımızı zannettiğimiz isim kodlarımızda sizin olsun biz enayi yerine koyulduğumuzla kalalım alın misketlerimiz sizin olsun :evil: :evil:

aslında lider gereken her şeyi yerinde ve düzgün bir üslup la dile getirmiş burada bize düşen tek şey alkışlamak bana göre...
yönetimin yaptığı yanlışlardan pay çıkarma zamanı geldide geçiyor bile fan art yarışmasıyla başlayan sancak savaşıyla devam eden oyuncularını göz ardı etme duruşuyla ben kendilerini tebrik eder tesekkür ederim .....

yorumsuzzzzz......
Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön