Evet arkadaşlar büyücü yeteneklerini biliiyorsunuz seviye limiti 59 iken nelerin gelmesini isterdiniz??
Ben başlıyayım Görünmezlik olursa çok güzel olur diye düşündüm(Büyücüler açısından:) Siz neyin olmasını isterdiniz??
büyücü yetenekleri
- stormhawk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
büyücü yetenekleri
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Re: büyücü yetenekleri
Yer değiştirme büyüsü.Grubundaki(hedef saptırma gibi) zor durumda kalan arkadaşına tıklayıp belli bir süreliğine onun yerine geçmek.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
karşındakinin itemlerini etkisiz hale getiren bir yetenek olabilir örn : savaşçının maxı 3 bin küsür ise itemlerinin etkisi 0 lanması vB

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- andomeda1907
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
benim tahminimce 59lvler gelince büyücüye sakınma ruh kalkanı vb gibi bir özellik gelicek mesela hasar arttırıcı 30 sn boyunca şu şu yetenekleri artırır
Çevresine hasar vericek bir yetenek olabilir yada zihin çemberi diye birşey olur 15 olunca çevresindeki herkes(kendisi hariç)5-4 sn boyunca zihin altına alınır birde
Çevresine hasar vericek bir yetenek olabilir yada zihin çemberi diye birşey olur 15 olunca çevresindeki herkes(kendisi hariç)5-4 sn boyunca zihin altına alınır birde
DeathLord yazdı:Yer değiştirme büyüsü.Grubundaki(hedef saptırma gibi) zor durumda kalan arkadaşına tıklayıp belli bir süreliğine onun yerine geçmek.
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!