Arkadaşlar Küçük Bir Öneri (:
Oyuna Girmeyin Gidin Film İzleyin Sanki Sunucu Kapalıymıs Gibi Düşünün
Sonrasında Biz Olmadan Bu Oyunun Olmıcağını Bilsinler...
Onlar Şunu Bilmiyor...
Kendilerini Çok Güçlü Herşeye Yetkileri Var Sanıyorlar Ancak
Onlar Sadece Bizim İstediğimiz Kadar İyiler..!
Tabi Bu Arada Oyuna Girip Maden Bos Diye Çeken Karaktersizlerinde Adlarını Alalımki Bilelim Kimlerle Alışveriş Yapılmıcağını
FERRO yazdı:[GM]Reha'nın GM lik vasfına uygun olmadığını forum yöneticiliği yapar iken (Tahirbey) gösterdiği performanstan anlamıştım zaten
ArkadaşLar neden [GM]'Lere Laf söyLüyorsunuz OnLarda ßiz gißi madur Emır KuLu onLarda [DEV]'Ler ne dıyorsa yapıyorLar...
[DEV]Lathander, Oyunda ve İKV yi çok iyi ßiLiyosun Herseyını çözmüş adamsin ßir nevı dahi. ama Su KuLLanıcıLarLa qeÇinmeyi çözemedın ßuda senın zaaafındıR.Ya MüşteriLerLe(yani ßizLer) Aranı yap,adam gißi qörevini yap yada çek git ßaşka oyunLarı katLet. ßiz eski İKV mizi istiyoruz... ßeLkı Gß OLmucaktı ßeLki EzıK OLucakTık ama ßu gün yasadıqımız sey gißi OLmazdık çok saLak sandınız ßizi çok ama YanıLdınız.
Hala bir ses seda yok cıkarın kafalarınızı gömdügünüz yerden ben size karaktersiz adam toplulugu diyorum da arkadaslar fazla yüklenme diyorlar neyse adınızı koyduk varın gerisini siz düşünün aynaya bakacak yüzünüz varsa buyrun gelin konusalım konusmaktan kacan aciz ezik toplulugu bu kadar adam yazıyor biriniz cıkıpta bir sey yazamıyorsunuz Yazık ki cok Yazık bunca senedir bu oyunu oynadıgım icin asıl bana da yazıklar olsun bunlar unutulur gider sanmayın bende dahil bu konunun takibcisi cok olacaktır ve sunuculara geldiginiz de bu tokadı her zaman yiyeceksiniz....Tıpkı dünkü Tılsımda size verilen tokat gibi kacacak delik arayacaksınız....
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Ha bu arada bu olay cözümleninceye kadar konuyu sabitlerseniz güzel olur bari bir işe yarayında konuyu sabitleyin konun unutulup gitmesini düsünmeniz salaklıktan baska bir sey olmayacaktır....
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
FERRO yazdı:[GM]Reha'nın GM lik vasfına uygun olmadığını forum yöneticiliği yapar iken (Tahirbey) gösterdiği performanstan anlamıştım zaten
ArkadaşLar neden [GM]'Lere Laf söyLüyorsunuz OnLarda ßiz gißi madur Emır KuLu onLarda [DEV]'Ler ne dıyorsa yapıyorLar...
[DEV]Lathander, Oyunda ve İKV yi çok iyi ßiLiyosun Herseyını çözmüş adamsin ßir nevı dahi. ama Su KuLLanıcıLarLa qeÇinmeyi çözemedın ßuda senın zaaafındıR.Ya MüşteriLerLe(yani ßizLer) Aranı yap,adam gißi qörevini yap yada çek git ßaşka oyunLarı katLet. ßiz eski İKV mizi istiyoruz... ßeLkı Gß OLmucaktı ßeLki EzıK OLucakTık ama ßu gün yasadıqımız sey gißi OLmazdık çok saLak sandınız ßizi çok ama YanıLdınız.
YoRuMSuZ.[SoNuNa KaDaR DeSTeK] :!:
SaYGıLaR.
:arrow:
Kafam Güzel Sen O Kadar Güzelmisin ?
Kafam Bir Milyon Sen O Kadar Edermisin ?
Çok güzel laf valla çok beğendim imzaanı kardeş
YoRuMSuZ.[SoNuNa KaDaR DeSTeK] :!:
SaYGıLaR.
:arrow:
Kafam Güzel Sen O Kadar Güzelmisin ?
Kafam Bir Milyon Sen O Kadar Edermisin ?
Çok güzel laf valla çok beğendim imzaanı kardeş
Yönetiminde Kafası Güzel Ayılınca Dediklerini Değiştiriyorlar :mrgreen: :mrgreen: