Şimdi gel gelelimki burda isim paketi önemli degil ama sizlerin bize verdiniz sözü tutmamanız bize karşılıksız vaatte bulunmanız bizi ayaklandırır.
Yönetim bize ne dediyse onu yapmasını istiyoruz kaç gündür oyun içinde huzurumuz kalmadı.
Bu çark dönecek diye İstanbul Kıyamet Vakti para kazacak diye bu yapılan işmi sizlerce Unutmayınki İKV biz varsak var biz yoksak İKV diyede bişi olmaz her ay kaç yüz kişi plus alıyor veya kutu alıyor dimi bunu bir amacı var biz oyunumuzu oynadık ama oyunumuza sahib çıktık ama gel görki İKV bize sahip çıkmadı bizi umutlandırdı
Hani Lathander açıklama yaptıya dedi benim suçum eksik açıklama yaptım diye bu olaydan takım arkadaşlarım sorumlu degil diye halbüki öyle degil burda bütün destek takımı sorumlu bütün destek takımın sorunudur kurunun yanında yaşta yanar mantıgı gelelim anlatmak istedimiz olay yeterince bence açık bir kez daha tekrarlıyorum İKV biz varsak olur biz varsak bügün İKV yarında olur Ama biz yoksak İSTANBUL KIYAMET VAKTİ YALAN olur.
Amacımız tehdit, zorlama,kandırma, DEGİLDİR.
Daha iy bir İKV için yatırım yapıyoruz ister maddi ister manevi gerekirse plusumuzuda aldık gerekirse geceleri sabahlara kadar sabahladık emegimizi verdik paramızı verdik ve bunun sonucunda elbetteki bir yatırım olcak.
Sizlere önerim sözünüzde durun Çünkü Ay sonu geldınde nasıl maaşınızı alıyorsanız ve bunun böylede devam etmesini istiyorsanız bu çarkın dönmesini istiyorsanız ve en önemlisi büyük oynuyorsanız rakipleriniz varsa burda hataya yer yok...
Birçok oyun var dimi online ücretsiz oynıya bilcemiz onlarada yöneliriz dimi ama biz dedikki oyunumuza sahib çıkalım biz dedikki türkün türkten başka dostu olmaz dedik diger online oyunlara niye paramızı kaptıralım dedik biz İKV gelişşin ama oyuncularını kayp etmeden İKV gelişsin ama parada kazansın bizide kazansın birazda bizim oyunumuz oynansın dünyada desinlerki TÜRKİYE nin oyunu desinlerki dedik bu yönde oynamaya ve kazandırmaya yöneldik.
Fazla lafı uzattıysam kusruma bakmayın ama bizide düşünün en azından böyle olmamalıydı.
FORUM YÖNETİCİSİ : Arkadaşım konu sabitlenirse sevinirim Ama gelelim konuda yanlışlıklar varsa düzelt kaldırma konuyu içimden gelenleri yazdım Sonra tekrar tekrar aynı konuyu açtırma bana